Pluimen 25 jaar

Pluimen 25 jaar

Content

Ontstaan vanuit de wens om het anders te doen: minder vervuilen, meer beleving. De leukste dingen in het leven zijn immers toch geen dingen. En dus gingen we aan de haal met onze hersenspinsels en bedachten we de Pluim: hét cadeau boordevol beleving, gericht op vrije tijd.

Pluimen 25 jaar

En nu... 25 jaar later zijn we nog steeds de verbindende factor tussen organisaties, medewerkers en hun onderlinge prestaties. Met een Pluim bedank je iemand en laat je zien dat je diegene waardeert.

Hoe brengen we waardering over?

Content

Wie wordt er nou niet blij van vrije tijd? Met de Pluim heeft men volop keuze om te genieten van vrije tijd, zodat collega’s even een moment voor zichzelf of met anderen hebben. Deze momenten plus de bijbehorende herinneringen, maken het leven bijzonder.
   Spreek waardering uit

Bewust genieten van vrije tijd

Door de hectiek van ons dagelijkse leven krijgen we het gevoel dat we zoveel ‘moeten’. We zijn allemaal druk (zowel op het werk als thuis) en rennen van hot naar her. Zonder dat we het in de gaten hebben, lopen we onszelf voorbij. En dat terwijl vrije tijd zorgt dat we beter in ons vel zitten. Want juist door heel bewust dat stapje terug te nemen, ontstaat er nieuwe energie.

Even jouw moment

Content

Geluk zit in kleine dingen. Sterker nog, De momenten die je in je vrije tijd onderneemt, zorgen voor mooie herinneringen. Even dat stapje terugnemen en genieten, zo simpel kan het zijn. Het is dus tijd om zelf die momenten te creëren. En dat doe je met de Pluim.
  Neem contact op

Bedank iemand met een Pluim

De Pluim is niet zomaar een presentje, het is een blijk van waardering. Een cadeau om iemand te bedanken voor de eindeloze inzet. Een cadeau waarmee je zegt: geniet van het leven! Ontspanning na inspanning: dat was de gedachte van de broers Harro en Joren van der Pluijm. Een cadeau zou toch zoveel meer geluk brengen als het vol beleving zou zitten? Ze gingen aan de haal met deze hersenspinsels en bedachten De Pluim: hét cadeau boordevol beleving voor vrije tijd.
   Waardeer met de Pluim