Specialist in keuzecadeaus

Specialist in keuzecadeaus, al drie decennia lang

Content

Al eeuwenlang zijn cadeaus een belangrijke manier om waardering te tonen, relaties te bouwen en te versterken. Het geven van een cadeau is een waardevol gebaar. Toch kan het kiezen van het juiste geschenk een uitdaging zijn. Het kost tijd, kan frustrerend zijn en brengt soms zelfs wat spanning met zich mee. Jij wilt immers het beste cadeau geven aan diegene die jij zo waardeert. Een verkeerde keuze kan helaas teleurstelling veroorzaken. 

Specialist in keuzecadeaus

Een goed cadeau uitzoeken kan best een beetje spannend zijn

Bij Pluimen begrijpen wij dit als geen ander. De oprichters hebben zelf jarenlang ervaren hoe het is om cadeaus te ontvangen waar ze niets aan hadden. Dit bracht hen op het idee voor een nieuwe benadering: de keuzecadeaubon. 

Destijds een innovatie in de markt. En inmiddels al ruim drie decennia onze expertise. We hebben de beste belevenissen en cadeaus voor de vrije tijd geselecteerd voor diegene die jij zo waardeert. Want de leukste dingen in het leven zijn geen dingen. Met de Pluim geef jij jouw dierbare relatie een blijvende herinnering. Want laten we eerlijk zijn, het leven is te kort voor saaie cadeaus! 

Hoe brengen we waardering over?

Content

Wie wordt er nou niet blij van vrije tijd? Met de Pluim heeft men volop keuze om te genieten van vrije tijd, zodat collega’s even een moment voor zichzelf of met anderen hebben. Deze momenten plus de bijbehorende herinneringen, maken het leven bijzonder.