Blog-en-nieuws
Blog-en-nieuws

Waardering op de werkvloer

Het belonen van personeel is in tijden van arbeidsschaarste een veelbesproken onderwerp. Als werkgever doe je er dus zoveel mogelijk aan om goede mensen in dienst te houden. Maar bij de juiste manier van waardering geven, komt stiekem meer kijken dan je denkt. Je leest er alles over in onze blogs!

Er komt wat nieuws aan!

We merken dat onze klanten vaak specifieke wensen hebben wat betreft hun personeelsgeschenken. Dit heeft ons geïnspireerd om onze cadeaushop uit te breiden met nieuwe mogelijkheden om het nog persoonlijker te maken. Daar zijn we achter de schermen hard mee bezig! Benieuwd naar de ontwikkelingen en wil je niet wachten?

Vraag een demo aan

Over de Pluim

Sommige dingen zijn voor ons zo logisch, dat we erover vergeten te vertellen...Zonde, want ze zijn zeker het delen waard! Wist je dat je een unieke welkomstpagina kunt maken op onze website? Dit is een feestelijke manier om de Pluim-ontvanger te verwelkomen. Of de voordelen van een accountomgeving? Lees onze handige tips!

Did you know..

Voor onze klanten verleggen we graag grenzen. Wist je dat Pluimen.nl voor ontvangers ook beschikbaar is in het Engels? Zo gaat het verzilveren voor buitenlandse werknemers een stuk makkelijker. Benieuwd hoe dit werkt? Stuur ons een bericht!

Ik ben benieuwd

Klantcases

Klanten aan het woord.