Blog-en-nieuws

Blogs & nieuws

Content

Download de whitepaper over waardering

Krapte op de arbeidsmarkt, minder budget en hogere prijzen. Goed personeel vinden én behouden, is een flinke uitdaging. En dan moet er ook nog eens harder gewerkt worden. De spanning is voelbaar, zowel op de werkvloer als bij management. En dáárom... juist nu, juist vandaag, is het uiten van je waardering enorm belangrijk.

Blog-en-nieuws

Waardering op de werkvloer

Het belonen van personeel is in tijden van arbeidsschaarste een veelbesproken onderwerp. Als werkgever doe je er dus zoveel mogelijk aan om goede mensen in dienst te houden. Maar bij de juiste manier van waardering geven, komt stiekem meer kijken dan je denkt. Je leest er alles over in onze blogs!

Over de Pluim

Sommige dingen zijn voor ons zo logisch, dat we erover vergeten te vertellen...Zonde, want ze zijn zeker het delen waard! Wist je dat je een unieke welkomstpagina kunt maken op onze website? Dit is een feestelijke manier om de Pluim-ontvanger te verwelkomen. Of de voordelen van een accountomgeving? Lees onze handige tips!

Een nieuw cadeauconcept

De Pluim Premium: voor maximale cadeaubeleving! We pakken de Pluim nog verder uit. Een op maat gemaakte cadeauwebshop, enorm veel personalisatiemogelijkheden en compleet in jouw huisstijl: de Pluim Premium maximaliseert de cadeaubeleving.

Meer weten?

Pluim Premium

Trots op onze opdrachtgevers

Pluimen maakt van elk geefmoment voor iedere opdrachtgever een onvergetelijke herinnering.

Did you know..

Voor onze klanten verleggen we graag grenzen. Wist je dat Pluimen.nl voor ontvangers ook beschikbaar is in het Engels? Zo gaat het verzilveren voor buitenlandse werknemers een stuk makkelijker. Benieuwd hoe dit werkt? Stuur ons een bericht!

Ik ben benieuwd

Pluim digitaal

Vier de feestdagen

Dit is het moment om na te denken over een cadeau dat de feestdagen nog feestelijker maakt. Benieuwd hoe je de feestdagen leuk kunt vieren? We geven je wat tips en inspiratie.