Voor 16.00 uur besteld, zelfde dag verzonden

Bestellingen die op werkdagen voor 16.00 uur zijn geplaatst (en waarvan de persoonlijke kaart voor 16.00 uur compleet is), worden dezelfde dag nog verzonden met PostNL. In de meeste gevallen betekent dit dat je bestelling de volgende dag wordt bezorgd. In het bestelproces wordt automatisch de eerst mogelijke leverdatum aangegeven. PostNL bezorgt niet op feestdagen. Hiervoor gelden afwijkende leverdata.

Wat zijn de verzendkosten?

De prijs voor het verzenden van één Pluim is als volgt:

Kleur Pluim Gele, Rode, Groene, Blauwe, Oranje Pluim

in cadeau-envelop
Gele, Rode, Groene, Blauwe, Oranje Pluim

in cadeaubox
Pluimen in wijnbox

(inclusief wijn/champagne)
Verzendkosten per stuk incl. BTW € 1,50 € 2,55 € 4,99

Meer dan één Pluim bestellen? Bekijk alle verzendkosten.

Wel of niet door de brievenbus?

Eén Pluim zonder wijn en champagne past precies door de brievenbus. Bestel je meer dan één Pluim of de Pluim met wijn of champagne? Dan wordt het als pakket verstuurd.

Bestellingen met een waarde van € 100,- of meer worden verstuurd met handtekening voor ontvangst. Geef dan wel een fysiek adres (geen postbus) op, zodat we zeker weten dat de bestelling is aangekomen. Voor een bestelling met een waarde onder de € 100,- hoef je niet te tekenen.

Volg je bestelling met Track & Trace

Is jouw bestelling met handtekening voor ontvangst of als pakket verstuurd? Dan kun je de verzending volgen via Track & Trace. Log in op jouw account, ga naar 'mijn bestellingen' en klik op de Track & Trace code van je bestelling.

Vanaf 50 stuks: 5% gratis terugsturen

Zakelijke klanten mogen bij een oplage vanaf 50 stuks maximaal 5 procent van het bestelde aantal binnen 4 weken na levering terugsturen. Je kunt hierdoor gerust een groter aantal bestellen dan je nodig denkt te hebben, zonder dat je het risico loopt met een voorraad te blijven zitten.