Kerstcadeau voor collega’s én familie!

Kerstcadeau

Content

Collega's waarderen met een Pluim? Dat gaan ze zeker leuk vinden! In een sneltreinvaart praten we je bij over ons unieke cadeauconcept. Geloof ons: samen maken we geven onvergetelijk met hét keuzecadeau boordevol beleving!

  • Pluimdesign in huisstijl
  • Elke waarde tussen de 5 tot 1000 euro mogelijk
  • Belevenissen, cadeauartikelen, cadeaukaarten en goede doelen
Kerstcadeau voor collega’s én familie!

Eindejaar is hét moment om jouw waardering te uiten. Sluit afgelopen jaar en begin het nieuwe jaar vol frisse energie! De Pluim komt in verschillende varianten, stuk voor stuk aan te passen naar jouw (huis)stijl. De persoonlijke boodschap en uitstraling maken het kerstcadeau compleet.

Kerstcadeau-A4

Opvallend formaat

De A4 Pluim met andere foto’s, kleuren of een totaal andere lay-out: het is allemaal mogelijk. Verpakt in een envelop naar keuze.

Kerstcadeau-brievenbusdoosje

Verrassend pakket 

Geef de Pluim met een extraatje naar keuze. Geleverd in een brievenbusdoosje, dus minder zwaar en prijzig qua verzending.

Kerstcadeau-giftbox

Nog feestelijker

Een luxe giftbox met Celebrations of een fles naar keuze. Om het af te toppen kunnen we het bedrijfslogo in feestelijke glazen laten graveren.

Kerstcadeau-per e-mail

Snel & duurzaam

Verras met de Pluim per e-mail. Er is geen transport nodig en wordt geleverd op jouw moment. Indien gewenst binnen 1 uur.

De Pluim: hét kerstcadeau boordevol beleving

Content

De Pluim zit bomvol met meer dan 2000+ belevenissen, cadeauartikelen, cadeaubonnen en goede doelen. De ontvanger kiest zelf zijn of haar cadeau uit het complete vrijetijdsassortiment. Ontspanning na inspanning: noemen we dat! Want een bijzonder moment verdient een geschenk met een blijvende herinnering. Dat maakt Pluimen zo bijzonder.

Vertrouwde merken en partners

De keuzemogelijkheden binnen de Pluim bestaan uit vele populaire, leuke en verrassende arrangementen van de beste merken.

Over de Pluim 

Naast de boodschap om mensen te waarderen met ontspanning na inspanning, moet het geven en ontvangen een feestje zijn!

  • Drie jaar geldig
  • Betaal eenvoudig op factuur
  • Verzorging logistiek proces, inclusief nazorg
  • Samenvoegen, bijbetalen of in delen besteden
  • Inclusief welkomstpagina met cadeausuggesties
  • Warm welkom met persoonlijke (video)boodschap

Trots op onze klanten

Pluimen maakt van het geefmoment voor iedere klant een onvergetelijke herinnering.

Word ook klant en beloon jouw medewerkers met een Pluim op maat.

Ontdek onze geefservice

Ontdek onze service

We helpen je van A tot Z met het bestellen van een Pluim. Of we bedenken een gaaf cadeau dat naadloos aansluit bij jouw wensen. Zoals een luxe pakket inclusief bubbels en champagneglazen. Om het af te toppen kunnen we de feestelijke glazen naar keuze laten graveren. Wil je meer weten over onze maatwerkmogelijkheden? Informeer naar onze unieke geefservice. Helemaal gratis.

Ontdek onze Geefservice

 

Pluim eerst even zien?
Vraag een gratis proefversie aan.

We begrijpen maar al te goed dat een zakelijk cadeau indruk moet maken, zeker bij een speciale gelegenheid als Kerst. Wil je eerst een Pluim op proef ontvangen? Vraag 'm vandaag nog aan. Je ontvangt de proefversie helemaal gratis. Een offerte aanvragen kan natuurlijk ook.