Kerstcadeau

Kerstcadeau voor collega’s én familie!

Kerstcadeau

Content

Met meer dan 1000 bestedingen waarbij de ontvanger kiest uit de leukste dagjes weg, attracties en producten voor thuis of onderweg, is de Pluim is het perfecte kerstcadeau voor hem en haar!

  • Geef de keuze uit meer dan 1000 vrijetijdsbestedingen
  • Het gemak van een cadeaubon, niet het onpersoonlijke
  • Landelijke attracties, lokale uitjes, evenementen en producten voor thuis
Kerstcadeau voor collega’s én familie!

De Pluim is een cadeaubon, maar dan een tikkeltje anders. Om te beginnen heeft de Pluim niet het standaard creditcardformaat zoals veel cadeaubonnen, maar is het een A4-kaart met een feestelijke foto. En ten tweede: met de Pluim geef je iemand iets leuks te doen in zijn of haar vrije tijd.

We werken allemaal hard, rennen van hot naar her of moeten een gezin draaiende houden. Zeker bij dit soort hectische momenten, heb je vrije tijd nodig om weer even op adem te komen. En hoe die vrije tijd ingevuld wordt, dat doet iedereen op zijn of haar eigen manier. Een origineel kerstcadeau als de Pluim is daarom ideaal!

Wat is de Pluim? Pluim kopen voor Kerst

Content

De leukste kerstcadeau's

Wij geloven dat iedereen het beste uit zichzelf haalt door bewust met vrije tijd om te gaan en leuke dingen te ondernemen.

En nog veel meer...

Dat maakt de Pluim zo'n veelzijdig leuk kerstcadeau

 Bekijk de volledige cadeauwinkel

 

Kerstcadeau zelf kiezen

Je kunt iemand een kookboek geven, maar wat als diegene de slechtste kok aller tijden blijkt te zijn? Kies je voor een slipcursus...heeft hij geen rijbewijs!

Het blijkt maar weer: wat jij graag in je vrije tijd doet om te ontspannen, vindt een ander misschien vreselijk. Of wat jij denkt dat iemand leuk vindt om te doen, blijkt een grote blamage. En precies om die reden geef je een Pluim. Een kerstcadeau dat áltijd in de smaak valt!

Het kerstcadeau dat niet in de prullenbak belandt

Daar waar de kartonnen dozen met ingeblikte paté meestal al weken onder de boom staan te wachten op een eigenaar, kan je met de Pluim je medewerkers écht verrassen. Terwijl jij je zeepkist moment pakt en iedereen een fijne kerst wenst, wil je ze ook iets waardevols geven. En wat is er meer waardevol dan ontspanning? Een kleine blijk van waardering voor wat men het afgelopen jaar allemaal gedaan heeft. Geef jouw medewerkers daarom een kerstgeschenk waarmee ze in hun vrije tijd kunnen genieten. Iets wat zij echt graag willen hebben of doen. Geef een Pluim!

Kerstcadeau met een feestelijke verpakking

Als grote A4-kaart is de Pluim altijd een feestje om te geven én om te krijgen. Je kunt de kaart zo persoonlijk maken als je zelf wilt. Kies bijvoorbeeld een vrolijke kerstfoto uit ons vaste assortiment of gebruik je eigen afbeelding of logo. Aan de binnenkant van de kaart staat de code die de ontvanger online kan verzilveren. Daarnaast kan je in de binnenkant een leuke kerstwens voor iemand achterlaten of je eigen logo toevoegen. Zo geef je altijd een persoonlijk kerstcadeau, voor een persoonlijk moment. 
 

Pluim kopen voor Kerst

 

Goedkope kerstcadeaus

Ook als je budget dit jaar wat tegenvalt, is de Pluim nog steeds het beste leuke kerstcadeau om te geven. De Pluim is beschikbaar voor elk budget, je bepaalt namelijk zelf de waarde. Je geeft al een Pluim ter waarde van vijf euro! Het zal je verbazen wat je in ons assortiment kan vinden voor deze prijs. Denk bijvoorbeeld aan verschillende (meerdere) tijdschriften, het laten bedrukken van producten met eigen foto’s of de waarde doneren aan een goed doel. Dus als je op zoek bent naar goedkope kerstcadeaus, dan heb je bij Pluimen.nl genoeg keus.

Kijk ook eens bij het aanbod kerstpakketten van Pluimen voor een (bijna) gratis kerstpakket 
 

Online welkomstpagina 

Een kerstcadeautje uitpakken is altijd een spannend moment. Het is een speciaal gevoel dat zowel de gever als ontvanger ervaart. Wie zegt dat dat ene gevoel na het uitpakken al afgelopen moet zijn? Daarom maken wij er ook online een feestje van. Zodra de ontvanger inlogt met de Pluimcode op onze website, ziet hij of zij een persoonlijke welkomstpagina. Een speciaal (door jou) ingerichte pagina met een lieve boodschap, een leuke kerstwens en keuzesuggesties voor het cadeau. Zo is niet alleen het uitpakken van de Pluim een verrassing, ook het daadwerkelijk kerstcadeau uitzoeken is een feestje! 

Zakelijke kerstcadeaus

Het blijkt toch best lastig te zijn om een cadeau te kiezen dat echt bij je collega of relatie past. Want hoe goed ken je iemand nou eigenlijk? Wat vindt diegene leuk om te doen in zijn of haar vrije tijd? En hoe doe je dat als je honderden zakelijke kerstcadeaus nodig hebt? Wij hebben daar een simpel antwoord op: geef een zakelijke Pluim met kerst! De Pluim in een complete eigen huisstijl? Dan maken we er iets moois van. Vanaf grote oplages staat ons team van accountmanagement voor je klaar om een unieke Pluim te ontwerpen. 

Wil je een Pluim bestellen, een offerte ontvangen of wil je meer weten over de mogelijkheden over bijvoorbeeld maatwerk? Onze accountmanagers helpen je graag verder met vragen of advies over het zakelijk bestellen van de Pluim. Bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.30 uur.