Kerstcadeau

Het ideale kerstcadeau voor thuis én op kantoor.

Waardeer je collega's met de Pluim

Een kerstcadeau voor hem én haar

Met Kerst staat genieten voorop. Zo ook met de Pluim, een cadeaubon vol landelijke attracties, lokale uitjes, goede doelen en de leukste producten voor thuis. Daarmee geef je een onvergetelijk cadeau voor iedere man of vrouw. Boordevol keuze voor dagjes uit, hotels en restaurants, maar ook mooie en bruikbare artikelen voor je vrije tijd.

Meer dan 1000 keuzes!

De Pluim is niet alleen leuk om te geven, maar ook om te krijgen. Ongeacht of je nu man, vrouw, jong of oud bent. Er valt altijd iets te kiezen dat past bij zijn of haar vrije tijd. Ontdek zelf het gevarieerde aanbod in de Pluim.

 

De Pluim is feestelijk om te geven

Met de Pluim geef je een heel persoonlijk kerstcadeau. Kies het gewenste bedrag, het ontwerp en plaats desgewenst jouw persoonlijke kerstwens aan de binnenkant van de Pluim. De Pluim wordt geprint, gelamineerd en gevouwen tot A4 formaat en vervolgens verpakt in een zilverkleurige envelop. Zo krijgt de Pluim zijn luxe, opvallende uitstraling.

De Pluim in eigen huisstijl of als maatwerkcadeau? Informeer naar de mogelijkheden.
 

Wil je meer geven dan de (gepersonaliseerde) Pluim alleen? Bestel dan een fles witte wijn, rode wijn of champagne erbij. De Pluim en de fles worden samen verpakt in een luxe geschenkdoos. Zo maak je van de Pluim een feestelijk kerstcadeau!