Jubileum cadeau

Bij een jubileum hoort een origineel cadeau. Want een bijzonder moment verdient een geschenk met een blijvend karakter. Met de Pluim cadeaubon geef je een onvergetelijk cadeau vol belevenissen.
 

 Keuze uit honderden belevenissen en cadeaus.

 Eenvoudig te personaliseren jubileum cadeau

 Verkrijgbaar vanaf €15 tot €1000
 

Jaren gaan voorbij, herinneringen blijven. Iedereen herkent de speciale momenten die je niet ongemerkt voorbij kunt laten gaan. Zoek je een origineel cadeau? Geef iemand een Pluim cadeaubon.

Jubileum cadeau
Jubileum cadeau

 

Cadeaubon de Pluim

De Pluim is een onbeperkt geldige cadeaubon waarmee de ontvanger zelf mag kiezen uit honderden belevenissen en cadeaus. Verras iemand met een letterlijke Pluim!

Onbeperkt geldig Per stuk te personaliseren
Grootste aanbod van belevenissen      Vanaf €15 tot €1000
A-merk producten Hoge klanttevredenheid

Laat de jubilaris kiezen uit de leukste cadeaus

Of het nu gaat om een collega die 25 jaar in dienst is of een trouwjubileum, je geeft graag een cadeau wat in de smaak valt. Met de Pluim heeft de jubilaris keuze hebt uit honderden verschillende belevenissen en producten. Wij hebben alvast een mooie selectie gemaakt.

Maak de Pluim extra persoonlijk

Een jubileum cadeau geven is leuk. De jubilaris een cadeau geven met een persoonlijke touch is nog leuker! Daarom kun je de Pluim op verschillende manieren voorzien van een persoonlijke boodschap.

Persoonlijke kaart

Plaats een persoonlijke tekst, eventueel met foto en/of logo op de kaart. De kaart zit in de verpakking.

Gratis online boodschap

Toon een persoonlijk bericht (video, tekst en/of afbeelding) zodra de ontvanger inlogt op Mijnpluim.nl.

Prikbord

Ontvangers van de Pluim kunnen een bedankje achterlaten op het digitale prikbord. Deze omgeving is privé.

Soorten jubilea

Jubileums heb je in vele vormen. De meest voorkomende zijn het bedrijfsjubileum en het trouwjubileum. Een terugkerend moment waarop de gebeurtenis (jaarlijks) gevierd wordt.

Lustrum

Naast het behalen van een jubileum, kennen we ook het lustrum. Een lustrum is een feestelijk moment wat herdacht wordt eens per 5 jaar.

Jubileum cadeau bedrijf

We maken onderscheid in zakelijke en persoonlijke jubilea. Een voorbeeld van een zakelijk jubileum is een medewerker die 12,5 jaar in dienst is. Maar ook een bedrijfsverjaardag zoals een 5 jarig bestaan wordt gezien als een jubileum. In zo’n geval wordt vaak het gehele bedrijf in het zonnetje gezet met een cadeau. Het is dan extra belangrijk een geschenk te kiezen wat bij een grote diversiteit van mensen in de smaak valt.

Huwelijksjubileum

Een trouwjubileum is het moment om het bruidspaar, of je partner te laten stralen. Met de Pluim kan er dan gekozen worden voor één van de vele belevenissen of een romantisch cadeau.

Jubileum tip

TIP: Vaak worden jubilea aangeduid als kostbare grondstoffen. Dit zijn de momenten waarop je het beste een jubileum cadeautje kunt geven:

  • Katoen: 1 jaar
  • Hout: 5 jaar
  • Tin: 10 jaar
  • Koper: 12,5 jaar
  • Kristal: 15 jaar
  • Zilver: 25 jaar
  • Robijn: 40 jaar
  • Goud: 50 jaar
  • Diamant: 60 jaar
  • Briljant: 65 jaar

Mis onze nieuwsbrief niet!

Maandelijks word je op de hoogte gehouden van de scherpste acties, nieuwste belevenissen en achtergrondartikelen over het geven van een compliment of cadeau.