Jubileum cadeau

Jubileum cadeau

Jubileum cadeau

Content

Jubileum op het werk? Je collega of werknemer belonen met een Pluim gaan ze zeker leuk vinden. Je geeft niet alleen waardering voor een opmerkelijke mijlpaal, maar ook een dikke felicitatie!

Jubileum cadeau

Jubileum cadeau geven? Zelf kiezen uit de leukste attracties en uitjes was nog nooit zo leuk! Bij een jubileum op werk hoort een origineel jubileum cadeau. Want een bijzonder moment verdient een geschenk met een blijvende herinnering. Dat verdient een Pluim! Een jubileum is een mijlpaal in iemands leven die je niet onopgemerkt voorbij kunt laten gaan. Een jubileum op het werk, huwelijksjubileum of een lustrum zijn typisch van die momenten die je wilt bekronen met een leuk jubileum geschenk.

Pluim bestellen  Pluim zakelijk bestellen

Ontspanning na inspanning

Al 25 jaar zijn we de verbindende factor zijn tussen organisaties, medewerkers en hun onderlinge prestaties. Met de Pluim streven we ernaar om mensen te helpen om hun work-life balance weer in harmonie te krijgen. We helpen mensen met het bewust consumeren van vrije tijd. Even helemaal een moment voor jezelf, of met anderen.

Onze missie

De Pluim: hét jubileum cadeau boordevol beleving

Content

Elke Pluim heeft een unieke Pluimcode en pincode. Met deze codes kan de ontvanger de Pluim verzilveren voor iets bijzonders uit het assortiment dat compleet gericht is op vrije tijd. De Pluim is een keuzecadeau, maar wel gebaseerd op de unieke combinatie van belevenissen en producten. Zo zijn er weekendjes weg, uit eten bij een restaurant en een dagje naar een pretpark, maar ook kookattributen, sportspullen of andere lifestyleproducten. In plaats van een standaard webshop inspireren we in onze cadeauwinkel om de mooiste momenten te creëren in je vrije tijd.

De voordelen van de Pluim

Naast de waardering die je toont aan alle jubilarissen door hem of haar te belonen met ontspanning na inspanning, is de Pluim ook een uniek en leuk cadeau om te geven én te ontvangen! Lees hieronder meer over alle voordelen van de Pluim.

Direct online bestellen Proefversie aanvragen

 

 

Jubileum cadeau
voor bedrijf of privé

Jubileum op het werk? Je collega of werknemer belonen met een Pluim gaan ze zeker leuk vinden. Je geeft niet alleen waardering voor een opmerkelijke mijlpaal, maar ook een dikke felicitatie! De Pluim is altijd een goed cadeau: voor iemand die zoveel jaar in dienst is, of wanneer het bedrijf zelf een jubileum viert.
 

  Speciale gelegenheden

  Jubilea worden aangeduid met speciale termen, vaak als kostbare grondstoffen. Vier een werknemer een jubileum? Dan is dit hét moment voor een Pluim. Dit zijn de momenten waarop je het beste een jubileum cadeau kunt geven:

  Jubileum cadeau ideeën

  Of het nu gaat om een jubileum op werk voor een collega die 25 jaar in dienst is of een trouwjubileum, je geeft graag een cadeau wat in de smaak valt. Met de Pluim heeft de jubilaris keuze uit de leukste vrijetijdsbestedingen. Landelijke attracties, lokale uitjes, evenementen en leuke producten voor thuis. Om je op weg te helpen, dit zijn een paar jubileum cadeau ideeën die je met een Pluim kunt doen:

  1. Uit eten
   Iedereen houdt wel van een lekker hapje, nietwaar? Zo niet, dan is een goed gemixte cocktail vast wel op z’n plaats. Of je nou luxe uit eten gaat, of een tapasbar induikt: met de Pluim heb je de keuze uit een gevarieerde menukaart.
    
  2. Een dag eropuit
   Er is niks leukers dan een dagje de hort op. De ontvanger heeft de keuze uit  verschillende pretparken, dierentuinen, musea of bioscopen. Oh, en vergeet de theaters niet, waar je vrijwel elke voorstelling of concert kunt bezoeken.
    
  3. Een weekend weg 
   Een dag eropuit is al leuk, maar wat dacht je van een weekendje weg? Even er helemaal tussenuit om daarna weer opgeladen thuis te komen. Met de Pluim kan iemand naar de mooiste tophotels, vakantieparken of bed & breakfasts.
    
  4. De leukste interieurdecoratie
   Bij Pluimen draait alles om genieten van en in je vrije tijd. Daarom hebben wij een groot assortiment met leuke producten om die tijd nog bijzonderder te maken. Denk aan mooie planten, designlampen of speakers.
    
  5. ...en nog veel meer! 
   Wat je ook wilt doen, proeven, voelen, horen, zien of ruiken: met de Pluim kan het! Van doe-het-zelf-producten tot kookaccessoires en van reisproducten tot sportattributen. We hebben het allemaal in ons assortiment.
    

  De Pluim als jubileum cadeau

  Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Of heb je een grote oplage Pluimen nodig en ben je op zoek naar maatwerk? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.