Jubileum cadeau

Jubileum cadeau

Photo by Alasdair Elmes on Unsplash

Jubileum cadeau geven? Zelf kiezen uit de leukste attracties en uitjes was nog nooit zo leuk! ✅ Dekking in heel Nederland ✅ 1000+ tips en ervaringen. Bij een jubileum hoort een origineel cadeau. Want een bijzonder moment verdient een geschenk met een blijvende herinnering. Dat verdient een Pluim! Een jubileum is een mijlpaal in iemands leven die je niet onopgemerkt voorbij kunt laten gaan. Een jubileum op het werk, huwelijksjubileum of een lustrum zijn typisch van die momenten die je wilt bekronen met een leuk geschenk.

Wat is de Pluim?

De Pluim is een cadeaukaart, maar dan een tikkeltje anders. Bij ons draait het om genieten. Ontspanning na inspanning, noemen we dat. Want iedereen heeft toch recht op een beetje ontspanning? De Pluim is een cadeau waarmee iemand optimaal kan genieten van zijn of haar vrije tijd. 
 

Pluim cadeau geven

Groot assortiment

De Pluim is hét cadeau voor vrije tijd. Wij geloven namelijk dat vrije tijd (en dus ontspanning) hartstikke belangrijk is voor een fijn leven. En het mooie van die vrije tijd: iedereen vult dat op zijn of haar manier in. Waar de één liever een rustig dagje houdt, gaat de ander met de kinderen naar een pretpark. Vanuit die gedachten hebben we de Pluim bedacht: een cadeau waarmee de ontvanger kan doen en laten wat hij of zij wil. Geen stress voor de gever en altijd iets leuks voor de ontvanger. Het assortiment is daarom ook gigantisch groot met honderden verschillende A-merken, die allemaal iets te maken hebben met vrije tijd.

 

 

 

De Pluim zit vol inspiratie

Een gezellige avond heeft zoveel te bieden

Even helemaal ontspannen en op adem komen

Herinneringen maken op een andere bestemming

Jubileum cadeau ideeën

Of het nu gaat om een collega die 25 jaar in dienst is of een trouwjubileum, je geeft graag een cadeau wat in de smaak valt. Met de Pluim heeft de jubilaris keuze uit de leukste vrijetijdsbestedingen. Landelijke attracties, lokale uitjes, evenementen en leuke producten voor thuis. Om je op weg te helpen, dit zijn een paar jubileum cadeau ideeën die je met een Pluim kunt doen:

 1. Uit eten
  Iedereen houdt wel van een lekker hapje, nietwaar? Zo niet, dan is een goed gemixte cocktail vast wel op z’n plaats. Of je nou luxe uit eten gaat, of een tapasbar induikt: met de Pluim heb je de keuze uit een gevarieerde menukaart.
   
 2. Een dag eropuit
  Er is niks leukers dan een dagje de hort op. De ontvanger heeft de keuze uit  verschillende pretparken, dierentuinen, musea of bioscopen. Oh, en vergeet de theaters niet, waar je vrijwel elke voorstelling of concert kunt bezoeken.
   
 3. Een weekend weg 
  Een dag eropuit is al leuk, maar wat dacht je van een weekendje weg? Even er helemaal tussenuit om daarna weer opgeladen thuis te komen. Met de Pluim kan iemand naar de mooiste tophotels, vakantieparken of bed & breakfasts.
   
 4. De leukste interieurdecoratie
  Bij Pluimen draait alles om genieten van en in je vrije tijd. Daarom hebben wij een groot assortiment met leuke producten om die tijd nog bijzonderder te maken. Denk aan mooie planten, designlampen of speakers.
   
 5. ...en nog veel meer! 
  Wat je ook wilt doen, proeven, voelen, horen, zien of ruiken: met de Pluim kan het! Van doe-het-zelf-producten tot kookaccessoires en van reisproducten tot sportattributen. We hebben het allemaal in ons assortiment.
   

Jubileum cadeau voor bedrijf of privé

Jubileum op het werk? Je collega of werknemer belonen met een Pluim gaan ze zeker leuk vinden. Je geeft niet alleen waardering voor een opmerkelijke mijlpaal, maar ook een dikke felicitatie! De Pluim is altijd een goed cadeau: voor iemand die zoveel jaar in dienst is, of wanneer het bedrijf zelf een jubileum viert.

Je kunt de Pluim personaliseren met een eigen tekst, geslaagd gedicht en/of leuke foto! Probeer het zelf in de online editor.
 

Pluim cadeau geven

  Speciale gelegenheden

  Jubilea worden aangeduid met speciale termen, vaak als kostbare grondstoffen. Vier een werknemer een jubileum? Dan is dit hét moment voor een Pluim. Dit zijn de momenten waarop je het beste een jubileum cadeautje kunt geven:

  De Pluim als jubileum cadeau

  Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Of heb je een grote oplage Pluimen nodig en ben je op zoek naar maatwerk? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.