Een spel spelen of creatief bezig zijn

Een spel spelen of creatief bezig zijn

Content

Er zijn zoveel dingen die je in je vrije tijd kunt doen om je te vermaken, en iedereen vult dit op zijn of haar eigen manier in. Wil je wel een creatieve workshop volgen? Houd je van lekker klussen in huis? Dol op gezellige bordspelletjes? Of gewoon totaal iets nieuws proberen? Laat je inspireren!

Een spel spelen of creatief bezig zijn

Wie daag jij thuis uit?

Klaar voor de gezellige hersenkrakers? Los raadsels op, ontdek de oplossing of bouw steden. Maar kijk uit dat je tegenstander je niet te slim af is. Elke zet vereist de grootste concentratie. Elke verandering op het bord zorgt voor een aanpassing in de overwinningsstrategie.

Nigiri, sashimi of maki? 

Als liefhebber van deze Japanse heerlijkheid, wil je niet alleen sushi eten, maar het natuurlijk ook zelf kunnen maken. In de sushi workshop bij Sushi Time leer je hoe je verschillende soorten sushi maakt. Deze mag je uiteraard onder het genot van een drankje zelf opeten. Ook leuk: je krijgt ook een bijspijkercursus van Japanse gewoontes, etiquette, snijtechnieken en benodigdheden. 

Sushi workshop bij Sushi Time

Creatief bezig zijn

Hou je van lezen en van creativiteit? Dan zijn deze boeken uitermate geschikt. Bekijk de mooiste haakvoorbeelden, leer hoe je poppetjes in elkaar flanst of krijg verschillende naaisteken onder de knie.
 

Workshop sieraden maken

Altijd al je eigen sieraden willen maken? Met de workshop zilver maak je de mooiste ringen, draden of hangers! Onder begeleiding van een professional leer je de kunst van het smeden, zagen, afwerken en polijsten. En natuurlijk krijg je jouw sieraad mee in een prachtige verpakking, inclusief een zilverpoetsdoekje.

Boek een workshop zilver

Klussen in en rond je huis

Ben jij een fervente klusser, en houd jij wel van een DIY-projectje in je huis of tuin? Dan heb je natuurlijk wel het juiste gereedschap nodig!

Graffiti workshop

Het uiteindelijke doel van Graffiti is, net als andere kunst, om een verhaal te vertellen of jezelf uit te drukken. Heb je altijd eens graffiti willen proberen, zonder bang te zijn dat je gepakt wordt? Tijdens deze graffiti workshop komen alle aspecten en technieken van het graffiti spuiten uitgebreid aan bod.
 Graffiti workshop

Meubels opknappen

Een uniek, samenhangend interieur neerzetten met tweedehands meubels, dat kan jij ook! Annemarie is een interieuradviseur die graag meer karakter terugbrengt in woon- en vakantiehuizen, zodat het echt joúw plek is.
  Volg een e-cursus bij Rottzooi

Sport en spel in de tuin

Je hoeft niet altijd de deur uit om lekker actief bezig te zijn. Met de juiste spullen speel je allerlei sporten en spellen gewoon in je eigen tuin.  

Gezelligheid met anderen

Nationale Vereniging de Zonnebloem zet alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Wil jij creatief bezig zijn en iemand anders gezelligheid brengen? Meld je aan of doneer. 

Doneer aan Vereniging de Zonnebloem