Een spel spelen of creatief bezig zijn

Een spel spelen of creatief bezig zijn

Content

Er zijn zoveel dingen die je in je vrije tijd kunt doen om je te vermaken, en iedereen vult dit op zijn of haar eigen manier in. Wil je  een creatieve workshop volgen? Houd je van lekker klussen in huis? Dol op gezellige bordspelletjes? Of gewoon totaal iets nieuws proberen? Laat je inspireren!

Een spel spelen of creatief bezig zijn

Wie daag jij thuis uit?

Klaar voor de gezellige hersenkrakers? Los raadsels op, ontdek de oplossing of bouw steden. Maar kijk uit dat je tegenstander je niet te slim af is. Elke zet vereist de grootste concentratie. Elke verandering op het bord zorgt voor een aanpassing in de overwinningsstrategie.

DIY-pakketten van lontwol

Even lekker fröbelen. Je krijgt er al zin in als je eraan denkt. Zelf een plaid maken, een krukje creëren of decoratieve veren maken met lontwol. Er gaat niks boven een middag knutselen.

Meubels opknappen

Een uniek, samenhangend interieur neerzetten met tweedehands meubels... dat kan jij ook! Annemarie is een interieuradviseur die graag meer karakter terugbrengt in woon- en vakantiehuizen, zodat het echt joúw plek is.

Volg een e-cursus bij Rottzooi

E-cursus van Rottzooi

Knutselpakketten met kinderen

Knutselen met de kleintjes staat garant voor een middag plezier. Maar … heb jij ook weleens moeite met bedenken wat je nu weer moet maken? Deze fantastische kant-en-klare knutselpakketten hebben de thema’s al voor je bedacht. Je kunt direct aan de slag met een sprookjesbos, de natuur of een boerderij. Succes verzekerd!

Workshop sieraden maken

Altijd al je eigen sieraden willen maken? Met de workshop zilver maak je de mooiste ringen, draden of hangers! Onder begeleiding van een professional leer je de kunst van het smeden, zagen, afwerken en polijsten. En natuurlijk krijg je jouw sieraad mee in een prachtige verpakking, inclusief een zilverpoetsdoekje.

Boek een workshop zilver

Sport en spel in de tuin

Je hoeft niet altijd de deur uit om lekker actief bezig te zijn. Met de juiste spullen speel je allerlei sporten en spellen gewoon in je eigen huis en tuin. 

Aan de slag met foto's

Je hoeft niet per se met je handen te kunnen werken om creatief bezig te zijn. Want ook met foto’s kun je de leukste dingen maken. Van een mooie herinnering aan de muur tot een gepersonaliseerde koffer. Laat je creativiteit de vrije loop!

Gezelligheid met anderen

Nationale Vereniging de Zonnebloem zet alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Wil jij creatief bezig zijn en iemand anders gezelligheid brengen? Meld je aan of doneer. 

Doneer aan Vereniging de Zonnebloem

Zonnebloem

Leer nog creatiever te worden

Hou je van lezen en van creativiteit? Dan zijn deze boeken uitermate geschikt. Bekijk de mooiste haakvoorbeelden, leer hoe je poppetjes in elkaar flanst of krijg verschillende naaisteken onder de knie.
 

Content

Andere inspirerende thema's

De Pluim zit vol inspiratie voor vrije tijd. Er zijn zoveel mooie momenten om te creëren die een fijne herinnering achterlaten. Wij helpen je op weg met wat inspiratie. Wat doe jij graag in je vrije tijd?