Cadeauartikelen

Knutselpakket Natuur van Little Creations

Knutselen met behulp van de natuur! Dit knutselpakket is helemaal gemaakt met oog op de natuur. Je gaat niet alleen knutselen, maar met dit pakket ga je ook zelf de natuur in om de ontbrekende materialen te zoeken! 

Lees meer
22,50

Inclusief verzending binnen Nederland

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

Over dit product

Dit knutselpakket is precies zoals je van Little Creations gewend bent; alles is afgepast aanwezig inclusief handige kaarten met foto's en instructies. Echter is het bij deze box noodzakelijk om verschillende ontbrekende materialen zelf aan te vullen vanuit de natuur! Ga lekker naar buiten in de frisse lucht om vervolgens binnen je knutselactiviteit af te maken! 

Met deze box  maak je gebruik van diverse materialen zoals hout, verf en klei. De box is ook ideaal om mee te nemen op vakantie aangezien dit een brievenbusformaat is. 

Met deze box knutsel je het volgende:

  • Een uil 
  • Een natuurschilderij 
  • Een krokodil

Duurzaam

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en 'Social Impact' is een term die vaak voorbij komt. Voor Little Creations betekent het een benadering waarbij zij zich niet alleen richten commercieel ondernemen, maar ook op het creëren van positieve maatschappelijke impact, oftewel 'social impact'.

Bij Little Creations streven zij ernaar om meer dan enkel aantrekkelijke knutselpakketten aan te bieden; Little Creations wil daadwerkelijk een positieve impact hebben op de samenleving en ze doen dit door samen te werken met diverse sociale partners.

De 'Rotterdamsche Confituur' is één van de belangrijkste samenwerkingen. Zij bieden werkgelegenheid aan jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ze zorgen ervoor dat deze jongeren, ondanks eventuele beperkingen, zich niet beperkt voelen. Met elke 500 boxen die zij produceren, creëert Little Creations werk voor één fulltime arbeidsplaats. Zij zijn super trots dat er inmiddels een heel team van jongeren dagelijks bezig is met het product. Ze zien geen beperkingen, maar specifieke kwaliteiten, en hun impact groeit elke dag. 
Elke box wordt met liefde ingepakt, waardoor zowel Little Creations als zij een mooie bijdrage leveren aan het werkproces. Als klant van Little Creations draag je automatisch bij aan dit initiatief en maak je ook impact!

Locaties

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Inclusief verzending
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd