Word onze partner

Word onze partner

Content

De Pluim: hét cadeau boordevol beleving voor vrije tijd. Waar de één geniet van een rustig dagje, gaat de ander eropuit. En dat is zo mooi aan vrije tijd: het is voor iedereen anders. Daarom ontwikkelden wij de Pluim. Een cadeau waarmee men zelf kiest wat hij of zij wil doen. Heb jij een populaire, leuke en verrassende belevenis of product?
Word partner!

Word onze partner

Het cadeau voor vrije tijd

Content

Met de Pluim krijgt de ontvanger keuze uit allerlei verschillende vrijetijdsbestedingen. Van landelijke attracties tot lokale uitjes en producten voor thuis of onderweg. Heeft jouw product of dienst een mooie link met vrije tijd en denk je dat we een goede match zijn? Stuur dan een e-mail naar Inkoop@pluimen.nl

Voordelen

Wij geloven in mooie samenwerkingen die elkaar versterken. Daarom werken we hard aan de voordelen van onze kant.

  • Betaling binnen 2 weken.
  • Zonder risico (no cure, no pay).
  • Extra verkoopkanaal, extra omzet.
  • Het aanbod en de prijs zijn flexibel aan te passen.
  • Een samenwerking die jou meer omzet, nieuwe klanten en exposure oplevert.

Zo werkt het

We kunnen jouw belevenis of product aanbieden in verschillende budgetten, vanaf € 5 tot € 1.000. In overleg met onze afdeling Inkoop stellen we een arrangement samen. Je betaalt niks om partner te zijn van Pluimen. Kiest een ontvanger van de Pluim voor jouw belevenis, dan verzilvert hij of zij de Pluim op www.pluimen.nl. Wij storten het factureerde bedrag binnen 2 weken.

Geluk is een herinnering

Een mooie herinnering maken, daar draait het om bij Pluimen. Geluk is een immers een herinnering. En laten we eerlijk zijn: het leukste van herinneringen, is het maken ervan. Tijd om mooie momenten te creëren. Heb jij een product of dienst waarmee men kan genieten van vrije tijd? Dan komen we graag in contact met jou!

Neem contact met ons op

 

Een Pluim speciaal voor jou