Eropuit gaan met elkaar

Eropuit gaan met elkaar

Content

Lekker erop uit gaan - in je eentje, met een vriend of vriendin of gezellig met de kinderen. Wil je de adrenaline door je lijf laten gieren met een bezoek aan een pretpark, een gezellig avondje uit in de bioscoop, of wordt het dieren spotten in de dierentuin? 

Eropuit gaan met elkaar

Attractieparken voor iedereen

De naam zegt het al: een pretpark is de plaats waar je een topdag beleeft. Van miniatuurhuizen in Madurodam tot een wandeling door het Sprookjesbos: waar ga jij op avontuur?

Overtocht per ferry

Met de auto, caravan, camper, motor, bus of te voet: hoe reis jij het liefst? Wat je voorkeur ook heeft, Overtocht brengt je ernaartoe. Dit is dé ferryspecialist van Nederland en België. Boek eenvoudig elke soort ferryovertocht in Europa, ongeacht of je met de auto, caravan, motor of bus reist. Spontaan tripje naar Terschelling, Harwich, Kristiansand of waar dan ook in Europa? Let’s go!

 Eropuit met de ferry

Rondstruinen in de dierentuin

Sta oog in oog met een groep leeuwen, bewonder de kudde bizons op de Savanne en breng een bezoekje aan de apen.

Luxe overnachting

Op een mooie rustige plek, midden in het centrum van Bloemendaal vind je het kleinschalige boutique hotel Bleeker van Dutchen. Plof neer op een groot kingsize bed en geniet van een lange warme douche in de chique hotelkamer. Na een avondje uit in een andere stad blijf je gewoon lekker slapen. 

Overnachting bij boutique Bleeker

Avond uit

Laat de lichten thuis eens uit en trek de deur achter je dicht. Ga eens samen genieten van een hapje eten en daarna naar de biosscoop of theater. De avond is pas net begonnen. Have fun!

Bijzonder overnachten in Bosrijk

Ontspan in alle rust aan het water, een gezellig dorpsplein of in een vrijstaande woning tussen de bomen. In Vakantiepark Efteling Bosrijk vind je luxe en sfeervolle vakantiewoningen, familiekamers en groepsaccommodaties. De vakantiewoningen liggen direct naast het attractiepark. Een arrangement is altijd inclusief toegang tot de Wereld vol Wonderen.

Vakantiepark Efteling Bosrijk

Vlieg naar een zonnige stad

Stedentrips hebben zóveel te bieden. Of je nou cultuur wilt snuiven, heerlijk door historische straatjes gaat struinen, architectuur wilt fotograferen, of lekker culinair gaat genieten - het kan allemaal. Met een Weekendjeweg.nl cadeau card bepaal je zelf wat je eerstvolgende bestemming wordt.

Ontdek een leuke stad

Voor onderweg

Even lekker opwarmen, uitpuffen of opladen tussendoor: het zijn de handige gadgets die de reis comfortabel maken. Een multilaadkabel om je elektrische apparaten op te laden of een thermofles voor een kopje koffie; hiermee kom je niks tekort.

Een gastvrij welkom

Niet iedereen kan er samen op uit. Gelukkig is er Buddy to Buddy, die zich inzet voor alle vluchtelingen die noodgedwongen hun thuisland moesten ontvluchten en nu in Nederland zijn. Dit doen we door hen te koppelen aan stadsgenoten. Een gastvrij welkom, waardoor nieuwkomers niet in eenzaamheid raken in dit voor hun vreemde land. Een mooie manier om de wereld van een ander te vergroten. 

Doneer aan Buddy to Buddy

Reis in stijl 

Een koffer die uit elkaar valt of een rits die niet meer dichtgaat? Dat zal bij jou niet gebeuren. Reis in stijl van de ene bestemming naar de ander. Van een stevige reiskoffer waarmee je al je spullen in vervoert tot een stoere koelrugzak voor een ultra koud drankje tussendoor. Top!