Eropuit gaan met elkaar

Eropuit gaan met elkaar

Content

Lekker erop uit gaan - in je eentje, met een vriend of vriendin of gezellig met de kinderen. Wil je de adrenaline door je lijf laten gieren met een bezoek aan een pretpark, een gezellig avondje uit in de bioscoop, of wordt het dieren spotten in de dierentuin?

Eropuit gaan met elkaar

Attractieparken voor iedereen

De naam zegt het al: een pretpark is de plaats waar je een topdag beleeft. Van vermaak op de boerderijk tot een bloedstollende rit in een achtbaan: waar ga jij op avontuur?

Rondstruinen in de dierentuin

Gek op de natuur en dieren? Dan is de dierentuin een goed idee voor een dagje uit. Sta oog in oog met een groep leeuwen, bewonder de kudde bizons op de Savanne en breng een bezoekje aan de apen.

Bezoek een outdoor klimpark 

Net als Mowgli (of Tarzan – wat jij wil) klimmen en klauteren door de jungle: het kan bij Adventure Valley. Het klimpark is geschikt voor de hele familie en heeft voor iedereen wel wat wils. Door de verschillende klimroutes en niveaus is het klimpark voor iedereen spannend en uitdagend!

Adventure Valley Zoetermeer

Adventure Valley

Dagje Giethoorn

Stilte, natuur, watersport en architectuur komen samen in het bekendste waterdorp van Europa: Giethoorn. Een absolute must om te bezoeken, ook voor de toerist in eigen land. Laat je meevoeren op het water en geef je ogen de kost.

Een geweldige dag in Giethoorn

Giethoorn

Een complete avond

Er is niks zo fijn als een gevuld programma voor de hele avond. Ga heerlijk uiteten, pak een spannende (of romantische) film in de bioscoop en kies voor een overnachting bij een fijn hotel. Zo maak je de mooiste herinneringen!

Wijnproeverij

‘Een aardse wijn met een zachte afdronk.’ Hoor je het jezelf al zeggen? Wijn drinken is leuk, maar wijn proeven nog véél leuker. Laat je meenemen op een reis door de wondere wereld van wijn tijdens een wijnproeverij bij Robbert & van den Hoogen.

Wijnproeverij bij een wijnhuis

Wijnproeverij

Naar het buitenland

Eropuit gaan hoeft natuurlijk niet alleen in Nederland. Verleg letterlijk je grenzen en kies voor een stedentrip in een mooie stad of een heuse vakantie.
 

De tuinen van Appeltern

Zit je erover te denken om de tuin aan te pakken en wil je inspiratie opdoen? Dan is een bezoek aan de tuinen van Appeltern absoluut de moeite waard. Wandel door meer dan 200 voorbeeldtuinen, verspreid over 22 hectare grond. Ook voor de kleintjes interessant, zij kunnen lekker ravotten in de natuurlijke speeltuin ‘Adventure Island’.

Bezoek de tuinen van Appeltern

De prachtige tuinen van Appeltern

Een gastvrij welkom

Niet iedereen kan er samen op uit. Gelukkig is er Buddy to Buddy, die zich inzet voor alle vluchtelingen die noodgedwongen hun thuisland moesten ontvluchten en nu in Nederland zijn. Dit doen we door hen te koppelen aan stadsgenoten. Een gastvrij welkom, waardoor nieuwkomers niet in eenzaamheid raken in dit voor hun vreemde land. Een mooie manier om de wereld van een ander te vergroten.

Doneer aan Buddy to Buddy

buddy-to-buddy