Eropuit gaan met elkaar

Eropuit gaan met elkaar

Content

Lekker erop uit gaan - in je eentje, met een vriend of vriendin of gezellig met de kinderen. Wil je de adrenaline door je lijf laten gieren met een bezoek aan een pretpark, een gezellig avondje uit in de bioscoop, of wordt het dieren spotten in de dierentuin? 

Eropuit gaan met elkaar

Attractieparken voor iedereen

De naam zegt het al: een pretpark is de plaats waar je een topdag beleeft. Van miniatuurhuizen in Madurodam tot een wandeling door het Sprookjesbos: waar ga jij op avontuur?

Stedentrip

Stedentrips hebben zóveel te bieden. Of je nou cultuur wilt snuiven, heerlijk door historische straatjes gaat struinen, architectuur wilt fotograferen, of lekker culinair gaat genieten - het kan allemaal. Met een Weekendjeweg.nl cadeau card bepaal je zelf wat je eerstvolgende bestemming wordt.
 
Een leuke stad verkennen

Avond uit

Laat de lichten thuis eens uit en trek de deur achter je dicht. Ga eens samen genieten van een hapje eten en daarna naar de biosscoop of theater. De avond is pas net begonnen. Have fun!

Blijf slapen

Plof neer op een groot kingsize bed of geniet van een lange warme douche in een chique hotelkamer. Na een avondje uit in een andere stad blijf je slapen in de mooiste hotels.
 
Een nachtje weg

Indoor fun

Regen, hagel, sneeuw of gewoon een onguur temperatuurtje; Nederland heeft niet altijd een fijn klimaat voor buitenactiviteiten. En daarom is het ook weleens lekker om binnen iets te doen.

Wereld vol wonderen

En toen werd je wakker in de Efteling. En toen nog een keer. En toen wéér? Vier een heerlijk vakantie in het unieke hotel dat direct naast het attractiepark ligt.
  
Sprookjesachtig overnachten

Rondstruinen in de dierentuin

Sta oog in oog met een groep leeuwen, bewonder de kudde bizons op de Savanne en breng een bezoekje aan de apen. Beleef ARTIS en het Microbenmuseum Micropia met een combinatieticket!

Een gastvrij welkom

Niet iedereen kan er samen op uit. Gelukkig is er Buddy to Buddy, die zich inzet voor alle vluchtelingen die noodgedwongen hun thuisland moesten ontvluchten en nu in Nederland zijn. Dit doen we door hen te koppelen aan stadsgenoten. Een gastvrij welkom, waardoor nieuwkomers niet in eenzaamheid raken in dit voor hun vreemde land. Een mooie manier om de wereld van een ander te vergroten.
  
Doneer aan Buddy to Buddy

Sportief eropuit

Jezelf in het zweet werken krijgt een hele andere betekenis. Ga er sportief op uit door te zwemmen, te boxen, te bootcampen of lekker gek doen met een potje apenkooi.