Buddy to Buddy

Buddy to Buddy koppelt vluchtelingen aan stadsgenoten op basis van gelijkwaardigheid en gedeelde interesses.

Lees meer
Maak je keuze:
1,00

Wij storten het direct bij het goede doel

Buddy to Buddy zet zich in voor alle vluchtelingen die noodgedwongen hun thuisland moesten ontvluchten en nu in Nederland zijn. Dit doen we door hen te koppelen aan stadsgenoten. Een gastvrij welkom, waardoor nieuwkomers niet in eenzaamheid raken in dit voor hun vreemde land, maakt een enorm verschil. Samen gaan jullie op ontdekkingsreis en leer je elkaar kennen. Zo vergroot je jouw wereld én die van een ander.

Wij koppelen buddy’s, samen met anderen, op basis van gelijkwaardigheid en gemeenschappelijke interesses. Buddy’s ontmoeten elkaar wekelijks en wij zorgen voor diverse groepsactiviteiten en begeleiding met betrekking tot het contact. Dat maakt dat buddy’s er niet alleen voor staan. 

Contact maken, elkaar leren kennen en ondanks cultuurverschillen verbinding aangaan met behoud van eigenwaarde, maakt een groot verschil. Verbindingen en vriendschappen zorgen voor begrip en wederzijdse integratie. Want, bekend maakt bemind. En als je met elkaar verbonden bent, mogen ook de verschillen er zijn. 

In heel Nederland koppelden we al meer dan 5000 buddy’s aan elkaar. En wat ons betreft is dat pas het begin. Buddy to Buddy is afhankelijk van giften en donaties. Daarom zijn wij heel erg blij met jouw bijdrage zodat we nog veel meer impact kunnen maken.

Buddy to Buddy is op dit moment actief in Zutphen, Breda, Utrecht, Apeldoorn, Arnhem, Bronckhorst, Amersfoort, Wageningen, Nijmegen, Rotterdam, Leeuwarden en Utrechtse Heuvelrug. In Deventer is op dit moment initiatiefgroepen bezig om Buddy to Buddy op te richten. Wil jij je aansluiten, of zie je graag dat Buddy to Buddy ook naar jouw stad komt? Neem dan contact op via info@buddytobuddy.nl 

Locaties

Wat moet je doen?

Klik op verzilver je pluim en doneer jouw Pluim (of een gedeelte) aan Buddy to Buddy Nederland. Bijbetaling kan via iDeal.

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Inclusief verzending
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd