Verjaardagscadeau

Verjaardagscadeau

Content

Soms loop je er zo tegenaan te hikken: een verjaardagscadeau. Moet je wéér iets origineels, grappigs of spectaculairs bedenken. Laat die cadeaustress dit jaar maar lekker los. Wij hebben het antwoord. En ook nog eens precies wat jouw dierbare wil hebben!

  • Geef de keuze uit meer dan 1000 vrijetijdsbestedingen
  • Het gemak van een cadeaubon, niet het onpersoonlijke
  • Landelijke attracties, lokale uitjes, evenementen en producten voor thuis
Verjaardagscadeau

Er is niets zo lastig om ieder jaar weer een origineel verjaardagscadeau te verzinnen. En behoorlijk vermoeiend als je het ons vraagt, want elk jaar wil je jezelf weer overtreffen. Laat los en gooi het maar gewoon bij ons over de schutting. Met honderden verschillende uitjes, mooie woonaccessoires, schoonheidsbehandelingen, voorstellingen of leuke workshops weten we al jaren iederéén te verbluffen.

Laten we maar gewoon zeggen waar het op staat. Ja... de Pluim is een cadeaubon. Klopt. En wat voor eentje! Je kunt de Pluim namelijk niet vergelijken met een andere aanbieder in Nederland. De Pluim is gewoon een tikkeltje anders. Wij richten ons op vrije tijd en persoonlijkheid. En dat zie terug in alles wat we doen. Zo hebben we een gigantisch assortiment met allerlei activiteiten, belevenissen en producten om het beste uit vrije tijd te halen. Daarnaast heeft de Pluim een opvallend A4-formaat met ruimte voor een persoonlijke boodschap. Ook kun je een welkomstpagina inrichten om het nog feestelijker te maken. Maar daarover later meer.

Een Pluim voor elke verjaardag

Officieel volwassen, een kwart eeuw of de leeftijd van abraham? Dan is het weer tijd voor Pluimen.nl. Wie er ook jarig is, of hoe oud diegene ook mag worden: voor elke verjaardag hebben we een Pluim. Want zeg nou eerlijk, iedereen wil toch wel een lekker etentje, een stijlvol interieurproduct, fijne verzorgingsmiddelen of een dagje weg?

Bestel de Pluim als verjaardagscadeau

Verjaardag

Feestelijke verpakking

Wij houden wel van een feestje. Of van verrassen. En het liefst een combinatie van allebei. Daarom drukken we de Pluim op een grote A4-kaart met een vrolijke foto. Aan de binnenkant kun je je jouw tekst kwijt. Vervolgens stoppen wij de Pluim in een van de vrolijke enveloppen die het geheel compleet maken.

Origineel verjaardagscadeau

Cadeaukaart onpersoonlijk? Misschien. Maar de Pluim is dat absoluut niet. Dit is namelijk een origineel verjaardagscadeau die je zo persoonlijk kunt maken als je zelf wilt. Voor de foto kies je uit verschillende feestelijke thema’s, of je uploadt een persoonlijke foto van de jarige job. Of je hond. Of een ander willekeurig object. Je hebt immers zelf volledige vrijheid in de afbeelding. Foto’s voeg je gemakkelijk toe in onze online editor, net als het personaliseren van de binnenkant van de kaart. Schrijf hier jouw persoonlijke boodschap en zie gelijk hoe het eruit komt te zien.

Verjaardag

Mag het een onsje meer zijn?

Ben jij zo iemand die het altijd groot aanpakt? Geef dan iets extra’s bij de Pluim. Je kunt kiezen uit verschillende opties als Celebrations® (chocolade), wijn, champagne of bier. Tijdens het bestellen kun je dit selecteren en wij verpakken het, samen met de Pluim, in een feestelijke geschenkdoos.

Online welkomstpagina

Het blijft niet bij het personaliseren van de kaart. Bij Pluimen gaan we namelijk graag nog een stapje verder. Tijdens het personaliseren kun je een online welkomstpagina maken voor de jarige. Dit ziet de ontvanger zodra hij of zij inlogt met de Pluimcode. Een persoonlijke pagina die je verjaardagscadeau versterkt met unieke teksten en foto's. Bovendien kun eventueel wat suggesties geven voor leuke verjaardagscadeaus ter inspiratie.

 

Bestel de Pluim

Voorkom verjaardagsblunders

Jongen, meisje, man of vrouw: wat ga je dit jaar geven? Je kunt je brein kraken over wat de hobby’s van diegene zijn, maar hoe goed ken je iemand nou eigenlijk? We hebben door de jaren heen al veel grappige verjaardagsblunders voorbij horen komen. Boris zocht op internet naar een ‘Verjaardagscadeau man’ en kwam uit bij een slipcursus. Hij gaf het cadeau aan zijn nieuwe schoonbroer...die helemaal geen rijbewijs bleek te hebben. En Marith ontving een wijnpakket, maar ze drinkt geen alcohol. Als kers op de taart gaf de schoonmoeder van Yasamin haar kaartjes voor een escaperoom, die ze weer heeft doorgegeven vanwege ernstige claustrofobie... Lang verhaal kort: het is best lastig om een geschikt cadeau te regelen. Met een Pluim weet je zeker in ieder geval zeker dat je een verjaardagsblunder voorkomt.

Geef de Pluim

Leuke verjaardagscadeaus

Stop met het uitzoeken van gekke presentjes die misschien maar eventjes leuk zijn. Deze belanden vaak achterin de kast of worden doorgegeven zonder gebruikt te worden. Het is toch veel meer waard als je een mooie herinnering kunt geven? En dat kan met de Pluim: hiermee geef je een belevenis of een product dat de jarige in zijn of haar vrije tijd kan doen of gebruiken. Het assortiment van de Pluim is gigantisch groot, dus we hebben voor elke jarige wel iets toepasselijks.

Een lekker happie eten

Onbeperkt spareribs, een culinaire workshop of een Italiaans pastapakket: met de Pluim kan de jarige in ieder geval lekker eten. De keuze is groot: van een zevengangendiner tot een workshop sushi maken en van een high tea tot een ijsproeverij. Met de Pluim kan de jarige zijn of haar buik lekker rond eten én drinken.

Een kaartje voor concert of theater

Een origineel verjaardagscadeau voor de cultuurliefhebber! De jarige kan naar verschillende voorstellingen, festivals en concerten in tientallen verschillende theaters in Nederland. Dat belooft een heerlijke avond vol dans, muziek of cabaret.

Het juiste woonaccessoire voor zijn of haar inrichting

Soms denk je: goh, diegene zou eigenlijk een gezellig lampje op tafel moeten zetten. Maar dat lampje voor de jarige kopen...dat is toch best persoonlijk. Smaken verschillen! Terwijl je het stiekem wel echt een goed verjaardagscadeau voor een vrouw vindt. Met de Pluim krijgt de jarige ook keuze uit verschillende woonaccessoires om zijn of haar huis nog gezelliger te maken.

Een beautybehandeling door heel Nederland

French manicure, een waxbehandeling, een ontspannende massage of een scheerbeurt: we hebben honderden verschillende treatments. In samenwerking met onze partner Treatwell kan de jarige elke willekeurige behandeling kiezen op toplocaties in Nederland.

Heerlijke producten van Rituals

Wie aan Rituals denkt, denkt aan ontspanning! Die lekkere parfums met geuren uit Azië brengen iedereen even tot rust. Van geurstokjes tot scrubzout: met de producten van Rituals kan de jarige gegarandeerd ontspannen.

Weekendje weg

De culturele bezienswaardigheden ontdekken in een nieuwe stad, duiken in een kingsize bed of de hele minibar leegdrinken. Is er iets leukers dan een weekendje weg als verjaardagscadeau? Met de Pluim kan de jarige kiezen uit tientallen hotels en bed & breakfasts in Nederland.

Inspiratie nodig?

Al meer dan twintig jaar staat de Pluim bekend als hét cadeau voor vrije tijd. En dat zie je terug in het assortiment. Om de ontvanger lekker te laten fantaseren over de Pluim hebben we een aantal inspiratiepagina’s klaargezet. Van een pagina over cocoonen tot een etentje met vrienden: er is geen betere manier om een cadeau uit te zoeken.