Beautyproducten

Winkelen bij Rituals

Doe even een stapje terug en geniet van de kleine alledaagse routines met de heerlijk geurende producten van Rituals. Let op: De voucher is te besteden in alle fysieke Rituals winkels in NL en op de website van Rituals.

Lees meer
Maak je keuze:
5,00

Inclusief verzending binnen Nederland

De producten van Rituals helpen je om weer te genieten van de kleine momenten uit de alledaagste routine. De exclusieve geuren en parfums uit Azië zijn unieke signatuurgeuren die met uiterste zorg zijn ontworpen en samengesteld. Alleen de allerbeste parfumeurs ter wereld combineren de juiste ingrediënten om exclusieve producten met een uniek karakter te creëren.

Praktische info

De Rituals voucher kan omgewisseld worden in alle fysieke winkels van Rituals in Nederland en op de website van Rituals. Ga naar de website van Rituals voor de dichtstbijzijnde locatie bij jou in de buurt. Wil je de Rituals voucher op de website omwisselen? Volg dan de onderstaande stappen:

1. Ga naar de website van Rituals
2. Kies je product(en) naar keuze uit
3. Bij het afrekenen van de producten kun je bij de laatste stap "betaalmethodes" kiezen voor Rituals Giftcard. Vul hier je je naam, kaartnummer en pincode in. Let erop dat je de Giftcard niet bij de kortingscode zet. Dit is echt alleen voor kortingscodes.
4. Klik op doorgaan, je komt vervolgens op de pagina om eventuele resterende bedrag te betalen. Mocht de betaling niet lukken en de Giftcard wel zijn ingevuld, dan wordt het bedrag dat op de Giftcard stond automatisch weer binnen twee uur terug op de kaart gezet. 
5. Let op: Het is niet mogelijk om achteraf te betalen wanneer je ook met een Giftcard betaalt. Ook is het niet mogelijk om de Giftcard te gebruiken in de Rituals App.

Locaties

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer cadeaubonnen van Rituals. Bijbetaling kan via iDeal of creditcard. Binnen 3 werkdagen ontvang je de giftcard per e-mail en deze is 3 jaar geldig. De cadeaubon is te besteden in alle fysieke winkels van Rituals in Nederland en op de website van Rituals. Tevens kan de voucher in meerdere delen besteed worden. Het is niet mogelijk de cadeaubon in te wisselen bij shop-in-shop locaties en groothandelspartners. 

Let op: bestelde cadeaubonnen kan je niet terugsturen of annuleren. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Inclusief verzending
  • 1500+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd