Winkelen bij Rituals

Doe even een stapje terug en geniet van de kleine alledaagse routines met de heerlijk geurende producten van Rituals. Maak de keuze uit een digitale cadeaubon van € 10 tot € 100.

Lees meer
Maak je keuze:
10,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

De producten van Rituals helpen je om weer te genieten van de kleine momenten uit de alledaagste routine. De exclusieve geuren en parfums uit Azië zijn unieke signatuurgeuren die met uiterste zorg zijn ontworpen en samengesteld. Alleen de allerbeste parfumeurs ter wereld combineren de juiste ingrediënten om exclusieve producten met een uniek karakter te creëren.

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer cadeaubonnen van Rituals. Bijbetaling kan via iDeal of creditcard. Binnen 2 werkdagen ontvang je de cadeaubon per e-mail en deze is 3 jaar geldig. De cadeaubon is te besteden in alle fysieke winkels van Rituals in Nederland en kan in meerdere delen besteed worden. Het is niet mogelijk de cadeaubon in te wisselen in de webshop van Rituals.

Let op: bestelde cadeaubonnen kan je niet terugsturen of annuleren. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 
 

Praktische info

Ga naar de website van Rituals voor de dichtstbijzijnde locatie bij jou in de buurt.