Cadeautips voor vrouwen

Elke vrouw houdt van cadeautjes. Maar soms kan het geschikte cadeau voor een vrouw vinden knap lastig zijn. Je wilt goed voor de dag komen, maar niet weer een luchtje of bloemetje geven.

Gelukkig is de Pluim altijd leuk om te geven, én om te krijgen. Je geeft ze namelijk zelf de keuze uit de grootste keuze aan vrijetijdsbestedingen: landelijke attracties, lokale uitjes, evenementen en leuke producten voor thuis. Voor elke vrouw gegarandeerd een geslaagd cadeau!

Geef haar genieten cadeau

Elke vrouw is anders. Daarom vind je op pluimen.nl een uitgebalanceerde mix aan belevenissen en producten. Voor de modieuze vrouw, de sportieve vrouw én de zelfbewuste vrouw. De Pluim is het cadeau dat eigenlijk zegt: geniet van het leven!

Voor de modieuze vrouw

Voor de sportieve vrouw

Voor de zelfbewuste vrouw

Bekijk alle vrijetijdsbestedingen.

De voordelen van de Pluim 

  • Bepaal zelf de waarde tussen €5 tot €1000
  • Per stuk te personaliseren
  • Grootste aanbod van belevenissen  
  • A-merk producten
  • Bijbetalen mogelijk, indien keuze duurder is

Met de Pluim geef je een origineel cadeau waarbij zij zelf mag kiezen uit honderden belevenissen en cadeaus. Zo weet je zeker dat ze een geschenk krijgt wat helemaal naar haar zin is. Succes gegarandeerd!

Een persoonlijk cadeau voor haar

Wat het cadeaumoment ook is, de Pluim past altijd. Zo is er een Pluim voor een verjaardag, jubileum, pensioen, bijzondere prestatie of Kerst. Heb je iets te vieren? Geef dan een goede fles wijn of champagne bij de Pluim, samen verpakt in een mooie geschenkdoos. 
 

Bestel de Pluim voor haar