Cadeautips voor vrouwen

Cadeautips voor vrouwen

Elke vrouw houdt van cadeautjes. Maar soms kan het geschikte cadeau voor een vrouw vinden knap lastig zijn. Je wilt goed voor de dag komen, maar niet weer een luchtje of bloemetje geven. 

Gelukkig is de Pluim altijd leuk om te geven, én om te krijgen. Je geeft ze namelijk zelf de keuze uit de grootste keuze aan vrijetijdsbestedingen: landelijke attracties, lokale uitjes, evenementen en leuke producten voor thuis. Voor elke vrouw gegarandeerd een geslaagd cadeau! De Pluim is ook een origineel Valentijnscadeau voor haar

De leukste inspiraties voor vrouwen

Een moment voor jezelf met de voeten op de bank

Haal de leukste spellen in huis

Taarten bakken

Ertussenuit in eigen land

Hier voelt iedereen zich thuis

Het fijnste moment van de dag

Blijf fit en houd jezelf in shape

Even helemaal ontspannen en op adem komen

Geef haar genieten cadeau

Elke vrouw is anders. Daarom vind je op pluimen.nl een uitgebalanceerde mix aan belevenissen en producten. Voor de modieuze vrouw vind je o.a. shoppen bij Rituals, genieten van beautybehandelingen en de laatste fashion trends. Voor de sportieve vrouw beschikken we over een assortiment van actieve uitjes, sport artikelen tot het heerlijk genieten van een massage. En voor de zelfbewuste vrouw hebben we o.a. een ruim assortiment boeken met diepgang, leerzame workshops en duurzame producten.

De Pluim is het cadeau dat eigenlijk zegt: geniet van het leven! Bekijk alle vrijetijdsbestedingen.

De voordelen van de Pluim 

  • Bepaal zelf de waarde tussen €5 tot €1000
  • Per stuk te personaliseren
  • Grootste aanbod van belevenissen  
  • A-merk producten
  • Bijbetalen mogelijk, indien keuze duurder is

Met de Pluim geef je een origineel cadeau aan haar waarbij zij zelf mag kiezen uit honderden belevenissen en cadeaus. Zo weet je zeker dat ze een geschenk krijgt wat helemaal naar haar zin is. Succes gegarandeerd!

Een persoonlijk cadeau voor haar

Wat het cadeaumoment ook is, de Pluim past altijd. Zo is een Pluim een geschikt verjaardagscadeau, jubileum, pensioen, bijzondere prestatie of Kerstcadeau voor vrouwen. Heb je iets te vieren? Geef dan een goede fles wijn of champagne bij de Pluim, samen verpakt in een mooie geschenkdoos. 

Om je te helpen hebben we enkele cadeaumomenten voor je op een rij gezet:

15 April 2021           - Secretaressedag
09 Mei 2021            - Moederdag 
12 Mei 2021            - Dag van de Verpleging