Cadeautips voor vrouwen

Cadeau voor haar

Cadeautips voor vrouwen

Elke vrouw houdt van cadeautjes. Maar soms kan het geschikte cadeau voor een vrouw vinden knap lastig zijn. Je wilt goed voor de dag komen, maar niet weer een luchtje of bloemetje geven. Gelukkig is de Pluim altijd leuk om te geven, én om te krijgen. Je geeft ze namelijk zelf de keuze uit de grootste keuze aan vrijetijdsbestedingen: landelijke attracties, lokale uitjes, evenementen en leuke producten voor thuis. Voor elke vrouw gegarandeerd een geslaagd cadeau! De Pluim is ook een origineel Moederdag cadeau.

Geef haar genieten cadeau

Elke vrouw is anders. Daarom vind je op pluimen.nl een uitgebalanceerde mix aan belevenissen en producten. Voor de modieuze vrouw vind je o.a. shoppen bij Rituals, genieten van beautybehandelingen en de laatste fashion trends. Voor de sportieve vrouw beschikken we over een assortiment van actieve uitjes, sport artikelen tot het heerlijk genieten van een massage. En voor de zelfbewuste vrouw hebben we o.a. een ruim assortiment boeken met diepgang, leerzame workshops en duurzame producten.

De voordelen van de Pluim 

  • Bepaal zelf de waarde tussen €5 tot €1000
  • Per stuk te personaliseren
  • Grootste aanbod van belevenissen  
  • A-merk producten
  • Bijbetalen mogelijk, indien keuze duurder is

Met de Pluim geef je een origineel cadeau aan haar waarbij zij zelf mag kiezen uit honderden belevenissen en cadeaus. Zo weet je zeker dat ze een geschenk krijgt wat helemaal naar haar zin is. Succes gegarandeerd!

Een persoonlijk cadeau voor haar

Wat het cadeaumoment ook is, de Pluim past altijd. Zo is een Pluim een geschikt verjaardagscadeau, jubileum, pensioen, bijzondere prestatie of Kerstcadeau voor vrouwen. Heb je iets te vieren? Geef dan een goede fles wijn of champagne bij de Pluim, samen verpakt in een mooie geschenkdoos. 

Om je te helpen hebben we enkele cadeaumomenten voor je op een rij gezet:

20 April 2023 - Secretaressedag
14 Mei 2023 - Moederdag 
12 Mei 2023 - Dag van de Zorg