Bedankje-persoonlijk-verrassend

Een persoonlijk bedankje

Content

Een collega die je uit de brand hielp, iemand bedanken voor de samenwerking of de gouden tipgever van een potentiële klant. Geef je dan een bos bloemen of een fles wijn? Of geef je iets waarmee iemand kan genieten van vrije tijd? Dat laatste is wel zo leuk hè?

  • Personaliseer al vanaf 1 Pluim
  • Elke waarde tussen de 5 tot 1000 euro mogelijk
  • Belevenissen, cadeauartikelen, cadeaukaarten en goede doelen
Bedankje-persoonlijk-verrassend

Een blijk van waardering kan niet wachten. Van een prachtige belevenis tot een perfect presentje: hoe je het geeft, maakt het af. De Pluim komt in verschillende varianten, stuk voor stuk aan te passen naar jouw (huis)stijl. De persoonlijke boodschap en uitstraling maken het bedankje compleet.

Bedankje-Pluim-per-mail

Snel & duurzaam

Verras met de Pluim per e-mail. Er is geen transport nodig en wordt geleverd op jouw moment. Indien gewenst binnen 1 uur.

Bedankje-Pluim-A4

Opvallend formaat

Uitpakken begint bij geweldig inpakken. Geef een grote A4-Pluim die opvalt en indruk maakt.

Bedankje-Pluim-brievenbus

Verrassend pakket 

Met een extraatje naar keuze? Geen probleem! Geleverd in een brievenbusdoosje, dus minder zwaar en prijzig qua verzending.

Bedankje Pluimen giftbox

Nog feestelijker

Wil je écht uitpakken? Geef de Pluim met bubbels of een fles naar keuze. Verpakt in een luxe, kleurrijke giftbox.

De Pluim: hét orginele bedankje boordevol beleving

Content

De Pluim zit bomvol met meer dan 2000+ belevenissen, cadeauartikelen, cadeaubonnen en goede doelen. Zo geef je altijd een bijzonder bedankje met het cadeau boordevol vrije tijd! In het drukke dagelijkse leven rennen we van hot naar her, werken we ons suf en heeft een dag te weinig uren. Tijd voor vrije tijd, nietwaar?

Over de Pluim 

Zowel het geven als het ontvangen moet een feestje zijn!

  • Drie jaar geldig
  • Betaal eenvoudig op factuur
  • Verzorging logistiek proces, inclusief nazorg
  • Samenvoegen, bijbetalen of in delen besteden
  • Inclusief welkomstpagina met cadeausuggesties
  • Warm welkom met persoonlijke (video)boodschap

Ontdek onze service

We helpen je met een gaaf cadeau dat naadloos aansluit bij jouw wensen. Zoals een luxe pakket inclusief bubbels en champagneglazen. Om het af te toppen kunnen we de glazen laten graveren. Wil je meer weten over onze maatwerkmogelijkheden? Informeer naar onze unieke geefservice. Helemaal gratis.

Ontdek onze Geefservice

Wat anderen over ons zeggen

Pluimen.nl is al meer dan 25 jaar een toonaangevende partner voor bedrijven om collega's en relaties te verrassen met een persoonlijk cadeau.

Eerst even zien?
Vraag een gratis proefversie aan.

We begrijpen maar al te goed dat een bedankje indruk moet maken, zeker bij een bijzondere prestatie. Wil je eerst een Pluim op proef ontvangen? Vraag 'm vandaag nog aan. Je ontvangt de proefversie helemaal gratis binnen twee werkdagen.