bedankje

Origineel bedankje voor hem en haar!

Origineel bedankje voor hem & haar!

Origineel bedankje voor hem en haar!

Bedankjes zijn er voor vele soorten gelegenheden. Een klein bedankje voor iemand die op de hond heeft gepast, een zakelijk bedankje voor de fijne samenwerking of een verrassing voor degene die altijd voor je klaarstaat. Hoe dan ook: een bedankje is leuk om te geven én te ontvangen.

Met de Pluim geef je altijd een bijzonder bedankje. Het is namelijk een cadeau boordevol keuzes, gericht op iets leuks voor in vrije tijd. In het drukke dagelijkse leven rennen we van hot naar her, werken we ons suf en heeft een dag te weinig uren. Tijd voor vrije tijd, nietwaar? Met de Pluim geef je een cadeau waarmee je eigenlijk zegt: 'Bedankt', maar ook: 'Geniet van het leven!'.

 

Origineel bedankje

Als je iemand wilt bedanken voor hulp, dan denk je na over die persoon. Wat vindt hij of zij leuk om te hebben of te doen? Houdt diegene van lekker lang tafelen of is het een sportfanaat die liever om 7 uur in de ochtend in de rekken hangt? Je wilt niet weer een bosje bloemen of doosje bonbons geven, maar je weet ook niet welk cadeau de lading wel dekt. Geef je een slipcursus, blijkt hij of zij geen rijbewijs te hebben. Kies je voor een lekkere fles wijn, drinkt ze geen alcohol! Je snapt het al: een origineel bedankje uitzoeken is moeilijker dan het lijkt

Bedank met ontspanning

Iedereen die zich ergens voor inzet, verdient een beetje ontspanning. Sterker nog: ontspanning is hartstikke belangrijk voor de mens. Daarom is genoeg vrije tijd essentieel voor een fijn en gelukkig leven. En het mooie aan vrije tijd: iedereen vult dat anders in. De een houdt van een volle dag winkelen, terwijl de ander liever rustig in een bubbelbad zit. En dat is precies de kracht van vrije tijd: want je kan doen en laten wat je zelf wilt. Vanuit die gedachte hebben wij de Pluim ontwikkeld, want hiermee zit je altijd goed. Jij hebt als gever geen cadeaustress en je laat de ontvanger gegarandeerd genieten van zijn of haar vrije tijd. En met honderden leuke attracties, dagjes uit, heerlijke producten of andere vrijetijdsbestedingen, is de Pluim altijd een succes.

Wat is de Pluim

De Pluim is een bedankje waarmee je iemand kan verrassen. De verpakking is al net zo feestelijk, want wij drukken de Pluim op een grote A4-kaart die lekker opvalt. Geen creditcardformaat of een ander klein kaartje met een pincode die gemakkelijk zoekraakt dus! Iemand bedanken voor hulp omdat het anders allemaal in de soep zou lopen? Dan kun je er wat extra’s bij geven. Denk aan lekkere chocolade, een goede fles wijn of Celebrations. Wij verpakken het extraatje in een grote kleurrijke doos, samen met de Pluim.
 

Bestel de Pluim

Een greep uit het assortiment

Behalve een spreekwoordelijke pluim, geef je een cadeau met keuze uit verschillende leuke dingen om te doen of te bestellen. Succes verzekerd!

Wat kan iemand doen of kiezen met de Pluim?

Bekijk het hele assortiment

Klein bedankje of groot gebaar

Soms wil je iets geven, maar weet je eigenlijk dat het helemaal niet hoeft. Of in ieder geval, je weet dat iemand gaat zeggen: ‘Ahhh, maar dat was helemaal niet nodig!’. En dat is precies de bedoeling van een klein bedankje. Het voordeel van de Pluim zit niet alleen in het vrijetijdsaanbod, maar ook in het budget. Je kunt het namelijk zo gek maken als je zelf wilt. Vanaf € 5,- is de Pluim zeer geschikt als klein bedankje en met een maximum van € 1000,- kan hij ook als groot gebaar. Dat is pas een cadeau voor elk budget!   

 

Persoonlijk bedankje

Als je iemand bedankt, mag dat best een beetje persoonlijk zijn. In onze online editor kies je een Pluimkaart met een thema. Je bent vrij om deze kaart aan te passen naar jouw smaak. Voeg bijvoorbeeld je eigen foto of logo toe en schrijf een vrolijke tekst voor de ontvanger. Bovendien kun je een unieke welkomstpagina instellen. Dat is een speciale pagina met eigen tekst, foto’s en keuzesuggesties die de ontvanger te zien krijgt als hij of zij inlogt met de Pluimcode. Zo wordt het wel een heel persoonlijk bedankje!

 

Bestel de Pluim

Zakelijke bedankjes

Soms zijn er van die zakelijke momenten waarop je iemand wilt bedanken. Een collega die je uit de brand hielp, iemand bedanken voor de samenwerking of de gouden tipgever van een potentiële klant. Geef je dan een bos bloemen, een fles wijn of korting op je factuur? Of geef je iets waarmee iemand kan genieten van zijn of haar vrije tijd? Dat laatste is wel zo leuk hè? Wat voor zakelijke bedankjes je ook zoekt: met de Pluim zit je altijd goed. Bij grote oplages denken we bovendien graag met je mee. We kunnen de kaart in jouw eigen huisstijl bedrukken of zelfs de Pluim verpakken in een totaal ander jasje. Bekijk de mogelijkheden voor de zakelijke bedankjes of vraag direct een offerte aan.

 

Bedankjes voor elk moment

Het maakt eigenlijk niet uit waarvoor je een bedankje nodig hebt, met de Pluim zit je gebakken. Wil je graag iemand bedanken met een Pluim als kerstcadeau? Of zoek je een bedankje voor mannen die alles al hebben? Dan is het tijd voor Pluimen.nl.

De Pluim is een cadeau dat je altijd kan geven. Wat dacht je van:

  • Als blijk van waardering
  • Als dank voor een fijne tijd
  • Als beloning voor het aandragen van een nieuwe klant

Wil jij ook een bedankje geven aan iemand? We helpen je graag!