Genieten van een hapje en drankje

Genieten van een hapje en drankje

Content

Wie houdt er nou niet van lekker eten of een drankje? Of je nu alleen bent, of met familie of met vrienden ... gezellig tafelen is altijd een mooi moment om te genieten van je vrije tijd.

Genieten van een hapje en drankje

De beste hulpjes

Een uitgebreide borrel of een luxe diner; het valt of staat met de juiste keukenaccessoires of -hulpjes. Van een goede contactgrill tot vlijmscherpe kaasmessen, wat wil jij toevoegen aan jouw culinaire ervaring?

Wat eten we vandaag?

Een kant-en-klare curry met rode linzen, een authentiek Frans kaasje of een sterrenmaaltijd van eigen hand. Waar heb je zin in vandaag?

Verskadokaart

Verse delicatessen

Haal lekkere en bijzondere delicatessen gewoon bij jou in de buurt met de Verskadokaart. Zoek lokale producten uit bij bijvoorbeeld een bakkerij, slagerij, groentewinkel of kaasspeciaalzaken.

Verskadokaart

The Cool Market

Eet altijd lekker

The Cool Market is de plek waar jij fantastisch ingevroren eten kan bestellen van geweldige koks. Door gerechten op de juiste manier in te vriezen, blijven ze super vers én te bestellen voor iedereen in heel Nederland.

Bestel heerlijke maaltijden

Cheflix

Online kookworkshop

Tijdens deze unieke online kooklessen van Cheflix leren de sterrenchefs jou hun gastronomische geheimen. Zo kan jij ook fantastische gerechten op Michelinsterren niveau bereiden voor het diner.

Koken met sterrenchefs

 

Culinair genieten met overnachting

Hoe je jouw culinaire ervaring perfect afsluit? Met een heerlijke overnachting natuurlijk! Geniet van een unieke en romantische smaakervaring op de allermooiste locaties.

Boek een onvergetelijke combinatie

Weekendjeweg.nl culinair genieten

Champagne, wijn en bier

Ben je team bubbels of team wijn? Of liever toch een verfrissend biertje? We snappen je, het moet bij het moment en het gerecht passen. En het liefst nog in een mooi glas of op een feestelijke manier ontkurkt. Cheers!

Laat je bedienen

Met ruim 2.500 restaurants in Nederland vind je met Restaurant Cadeau altijd een tafeltje bij jou in de buurt. Geniet van een lekkere kop koffie met gebak tot een overheerlijke lunch of een smakelijk diner.

De Restaurant Cadeaukaart

Restaurant Cadeaukaart

Verwennerij

Als je het doet, doe het dan goed. Nietwaar? Kies voor premium ingrediënten en een uitgebreide borrelplank. Dit zijn nou echt van die kleine geluksmomentjes die je hart verwarmen.

Oil & Vinegar

De beste smaken

Lekker eten maakt het leven mooier! Elke dag koken met premium olijfolie? Pasta maken met de beste kruiden en sauzen? Verrijk jouw dagelijkse maaltijden tot een unieke smaakbeleving, elke keer weer.

Oil & vinegar

Borrelbox luxe

Uitgebreid borrelen

Door de dagelijkse hectiek schiet het er weleens bij in om samen te zijn. Lekker eten, herinneringen ophalen, verhalen delen; dit is hét moment om uitgebreid te borrelen!

Luxe borrelbox

Brunchen op de Euromast

Brunch is toch wel het beste van twee werelden, hè? Je hoeft niet vroeg op te staan voor het ontbijt of juist lang wachten voor de lunch. 
Geniet van een brunch op hoogte bij de Euromast en geniet niet alleen van het uitzicht, ook van de heerlijkste hapjes. Bon appétit!

Brunchen op de Euromast

Euromast

Kookinspiratie voor gerechten

Heerlijk bladeren in kookboeken en wat inspiratie opdoen. Kook een drie-, vier- of zelfs een vijfgangendiner voor het hele gezin. Kies je voor mediterraans of vegetarisch? Of zoek je naar baksels? Hoe dan ook, lekker wordt het zeker.

Aan tafel

Uitgebreid tafelen wordt tien keer leuker aan een gezellig gedekte tafel. Een mooi kleed, bijpassend servies, servetten en andere accessoires geven al snel een warme sfeer. Aan een met liefde gedekte tafel smaakt alles lekkerder.

Cadeaubon van Dille & Kamille

Dille & Kamille
Dille & Kamille
Dille & Kamille
Content

Inspirerende thema's

De Pluim zit vol inspiratie voor vrije tijd. Er zijn zoveel mooie momenten om te creëren die een fijne herinnering achterlaten. Wij helpen je op weg met wat inspiratie. Wat doe jij graag in je vrije tijd?