Genieten van een hapje en drankje

Genieten van een hapje en drankje

Content

Wie houdt er nou niet van lekker eten of een drankje? Of je nu alleen bent, of met familie of met vrienden ... gezellig tafelen is altijd een mooi moment om te genieten van je vrije tijd.

Genieten van een hapje en drankje

Aan tafel

Uitgebreid tafelen wordt tien keer leuker aan een gezellig gedekte tafel. Mooi kleed, bijpassend servies, servetten en andere accessoires geven al snel een warme sfeer. Aan een met liefde gedekte tafel smaakt alles lekkerder. Bon appetit!

Laat je bedienen!

Met ruim 2.500 restaurants in Nederland vind je met Restaurant Cadeau altijd een tafeltje bij jou in de buurt. Geniet van een lekkere kop koffie met gebak tot een overheerlijke lunch of een smakelijk diner.

Bestel de Restaurant Cadeaukaart

Kookinspiratie voor gerechten

Heerlijk bladeren in kookboeken en wat inspiratie opdoen. Kook een drie-, vier- of zelfs een vijfgangendiner voor het hele gezin. Kies je voor mediterraans of vegetarisch? Of zoek je naar baksels? Hoe dan ook, lekker wordt het zeker.

Eet altijd lekker

The Cool Market is de plek waar jij fantastisch ingevroren eten kan bestellen van geweldige koks. Door gerechten op de juiste manier in te vriezen, worden ze voor iedereen in Nederland beschikbaar. Zo heb je altijd een heerlijke maaltijd bijdehand in jouw vriezer.
   Maaltijden van The Cool Market

Zei je ... WIJN? 

Gaat je hart sneller kloppen van mooie wijnen? Dan word je hier zeker warm van: deze online wijnproeverij met vier of zes wijnen. Bekijk de online video’s en verbreed je wijnkennis met de pakketten van SWIGG.
        Online wijnproeverij

De perfecte picknick

Op het strand, in het bos, in het park of op de boot ... Spreid je kleedje uit en pak dat drankje er maar vast bij. Picknicken is genieten van goed gezelschap, lekker weer én natuurlijk van een rijkelijk gevulde mand vol lekkers.

Voorbereiding van het diner

Tijdens deze unieke online kooklessen van Cheflix leren de sterrenchefs jou hun gastronomische geheimen. Zo kan jij ook fantastische gerechten op Michelinsterren niveau bereiden tijdens het kerstdiner.
           Online kookworkshops

Haal delicatessen in huis

Lekker eten maakt het leven mooier. Til je gerechten een niveau hoger met heerlijke olijfolie van Oil & Vinegar, zet je zintuigen op scherp met een chocoladeproeverij of laat je meevoeren door de geur en smaak van verse koffie.

Uitgebreid ontbijten

Terwijl jij misschien nog even goed moet wakker worden, staan deze producten al in de startblokken. Of je nou voor verse wafels kiest of een zachtgekookt eitje uit de koker – hiermee kan je ontbijt niet mislukken. Een vers glaasje jus mag natuurlijk niet ontbreken voor je dagelijkse vitamientjes.