Eten & drinken

Cadeaubon van Oil & Vinegar

Op zoek naar de mooiste verhalen, de beste smaken en de lekkerste producten? Ontdek hoe al één ingrediënt simpel een wereld van verschil maakt. De cadeaukaart is beschikbaar van € 10 tot € 100.

Lees meer
Maak je keuze:
10,00

Gratis per e-mail

Van food lovers voor food lovers

Stap in de wereld van food lovers met de Oil & Vinegar-cadeaukaart. Doorbreek de eetroutines van alledag en maak er bijzondere momenten van. Oil & Vinegar is dé specialist in extra vierge olijfoliën en premium azijnen. Ontdek ook de authentieke kruidenmixen, sauzen, pasta’s en nog veel meer, en verras een ander (of jezelf) met de feestelijke cadeaupakketten.

Praktische informatie

Locaties

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer cadeaubonnen van Oil & Vinegar. Bijbetaling kan via iDeal of creditcard. Binnen 3 werkdagen ontvang je de cadeaubon per e-mail en deze is 3 jaar geldig. De cadeaubon is te besteden in alle fysieke winkels van Oil & Vinegar in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Het is ook mogelijk de cadeaubon in te wisselen in de webshop van Oil & Vinegar, www.oilvinegar.com.

Let op: bestelde cadeaubonnen kan je niet terugsturen of annuleren. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Inclusief verzending
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd