Restaurant

Restaurant Cadeaukaart

Ontvang een Restaurant Cadeaukaart t.w.v. 12,50. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Lees meer
Maak je keuze:
12,50
Inclusief verzending binnen Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

RestaurantCadeau kan bij ruim 2.500 restaurants in Nederland gebruikt worden. Restaurants zoals Humphrey’s, Délifrance en The Harbour Club verwelkomen je graag. Met meer dan 2.500 van de beste restaurants vind je altijd een restaurant in de buurt. Met de kaart van RestaurantCadeau geniet je van een lekkere kop koffie met gebak tot een overheerlijke lunch of een smakelijk diner!

Praktische Info

Je ontvangt binnen 48 uur een Restaurant Cadeaukaart per e-mail (indien de bestelling gedaan is op maandag t/m vrijdag tot ca. 14.00 uur). Wanneer de bestelling op vrijdagmiddag t/m zondagavond gedaan is kan dit tot 72 uur duren. Let op: In overleg met het restaurant is het mogelijk om meerdere Restaurant Cadeaukaarten tegelijk in te wisselen (check dit altijd eerst even).

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 2 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Wat moet je doen?

Je ontvangt binnen 48 uur een Restaurant Cadeaukaart per e-mail (indien de bestelling gedaan is op maandag t/m vrijdag tot ca. 14.00 uur). Wanneer de bestelling op vrijdagmiddag t/m zondagavond gedaan is kan dit tot 72 uur duren. Je kunt de Restaurant Cadeaukaart gebruiken als betaalmiddel bij één van de ruim 2.500 restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel. 

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • Kies uit ruim 1500 bestedingsopties
  • Bijbetalen mogelijk