Eten & drinken

Restaurant Cadeaukaart

Ontvang een Restaurant Cadeaukaart t.w.v. 10,00. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants kijk je op www.restaurantcadeaukaart.nl.

Lees meer
Maak je keuze:
10,00

Gratis per e-mail

RestaurantCadeau kan bij ruim 2.500 restaurants in Nederland gebruikt worden. Restaurants zoals Humphrey’s, Délifrance en The Harbour Club verwelkomen je graag. Met meer dan 2.500 van de beste restaurants vind je altijd een restaurant in de buurt. Met de kaart van RestaurantCadeau geniet je van een lekkere kop koffie met gebak tot een overheerlijke lunch of een smakelijk diner!

Praktische Informatie

De Restaurant Cadeaukaart heeft een geldigheid van 2 jaar na ontvangst. Het saldo van de Restaurant Cadeaukaart is in meerdere keren te besteden. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgend bezoek aan een van de deelnemende restaurants. Voor meer info over Restaurant Cadeaukaart en een overzicht van alle deelnemende restaurants klik hier.

Belangrijk om te weten! Voordat je een reservering maakt bij een restaurant informeer dan eerst goed of het betreffende restaurant een digitale restaurant kaart accepteert. Zie ook de informatie hierover op de website van restaurant cadeaukaart. Sommige restaurants wijken hier namelijk van af.

Let op: bestelde cadeaubonnen kan je niet terugsturen of annuleren. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Locaties

Wat moet je doen?

Je ontvangt binnen 48 uur een Restaurant Cadeaukaart per e-mail (indien de bestelling gedaan is op maandag t/m vrijdag tot ca.14.00 uur). Wanneer de bestelling op vrijdagmiddag t/m zondagavond gedaan is kan dit tot 72 uur duren. Deze kun je gebruiken als betaalmiddel bij één van de ruim 2.500 restaurants die de Restaurant Cadeaukaart accepteren.
Bekijk het actuele overzicht van de deelnemende locaties hier en plaats telefonisch of via de weblink van het betreffende restaurant 
een reservering bij de uitgekozen locatie. Informeer vooraf bij het restaurant dat je met de digitale restaurantcadeaukaart wenst te betalen. In overleg met het restaurant is het mogelijk om meerdere Restaurant Cadeaukaarten tegelijk in te wisselen (check dit altijd eerst even om teleurstellingen te voorkomen). De contactinformatie per restaurant staat op de website van Restaurantcadeau aangegeven.

Let op! Het is niet mogelijk om je Pluim bij het restaurant in te leveren! Gebruik je Restaurant Cadeaukaart als betaalmiddel.

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Inclusief verzending
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd