Moederdag cadeau

Moederdag cadeau

Moederdag cadeau

Moederdag cadeau

Elke tweede zondag van mei is het Moederdag. Geef je moeder of partner een leuk Moederdag cadeau. Je geeft ze namelijk zelf de keuze uit de grootste keuze aan vrijetijdsbestedingen: landelijke attracties, lokale uitjes, evenementen en leuke producten voor thuis. Voor elke vrouw gegarandeerd een geslaagd Moederdag cadeau!  

   

Pluim bestellen; Contact

Moederdag? Mam verdient het allerbeste! 

Verras de allerliefste mama dit jaar op een speciale manier. Geef je een Pluim, dan kan jij samen met jouw moeder een superleuk uitstapje maken. Of laat haar genieten van een heerlijk ontspannen moment met een van onze producten, die bijdragen aan een mooie besteding van deze welverdiende tijd. Een paar voorbeelden wat iemand met de Pluim als moederdag cadeau kan doen. Laat je inspireren.

En nog veel meer...

Dat maakt de Pluim zo'n veelzijdig cadeau.;
;

;Bekijk het totale aanbod

Geef iets extra's als Moederdag cadeau

Je komt toch dit jaar niet weer last minute met een bloemetje aan? Geef jouw moeder dit jaar de waardering die ze verdient. Met een Pluim kan ze echt genieten van haar vrije tijd. De Pluim is een cadeaukaart, maar dan een tikkeltje anders. Dat blijkt niet alleen uit ons grote assortiment met cadeaus voor vrije tijd. Ook de verpakking is al een verrassing op zich! Het is een grote A4-kaart met een hoop ruimte voor een persoonlijke boodschap aan je moeder Tip: geef de Pluim met een extra attentie, zoals een fles Celebrations, cava, champagne of bier. Dan geef je een heel compleet en uniek Moederdag cadeau. 

Geef de Pluim op jouw manier

Met een Pluim geef je altijd een orgineel gepersonaliseerd moederdag cadeau. Dat kan met een fysiek cadeau in de vorm van een opvallende A4 wenskaart, of - ideaal als lastminute cadeau - een Pluim per e-mail. De Pluim per e-mail is het digitale broertje van de fysieke A4 Pluim. Alleen is deze net iets sneller; dus handig als je hem meteen nodig hebt.

De Pluim liever in een uniek jasje? Geef ‘m dan volledig in jouw huisstijl. Laat onze collega's meedenken over een maatwerk Pluim

Bepaal zelf de cadeauwaarde. Van € 5 tot € 1000 per Pluim.

Daarom geef je;een;Pluim als moederdag cadeau

 • Moeder kiest zelf uit meer dan uit honderden mogelijkheden
 • Voor elke budget, vanaf €5 tot €1000 per Pluim
 • Eenvoudig te personaliseren Moederdag cadeau
 • De waarde van de Pluim is in delen te besteden
 • Mogelijkheid tot bijbetalen
 • Voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Daarom ontvang je;graag een Pluim

 • Zelf kiezen wat je echt leuk vindt
 • Samenvoegen van verschillende Pluimen mogelijk
 • Bijbetalen voor een groter cadeau is geen probleem
 • Alles binnen Nederland;gratis thuisbezorgd;
 • Tijd genoeg om te kiezen: de Pluim is drie jaar geldig
  ;

Geef de Pluim cadeau