Pluim per e-mail

E-mail Pluim

Content

Geef de Pluim per e-mail

Verrassen kan snel én duurzamer. Hoe? Met onze digitale Pluim per mail! Geen transport betekent minder CO2-uitstoot. Dit kan geheel in eigen huisstijl met feestelijke welkomstpagina, leuke boodschap én zelfs een persoonlijke video. Een digitale verrassing waarmee je iemand stimuleert om te genieten van vrije tijd.

E-mail Pluim

Wat is de Pluim per e-mail?

De Pluim per e-mail is het digitale broertje van de fysieke A4 Pluim. Alleen is deze net iets sneller; dus handig als je hem meteen nodig hebt. Net als de fysieke Pluim, bevat de Pluim per e-mail een unieke Pluimcode. De ontvanger kan deze code online verzilveren en heeft keuze uit honderden cadeaus. Betaal de Pluim per e-mail gemakkelijk op factuur.
  
Neem contact met ons op

De Pluim in jouw huisstijl

Verzend de Pluim per e-mail in jouw eigen huisstijl. Onze DTP-afdeling maakt graag een ontwerp dat past bij jouw wensen. Houd wel rekening met mogelijk extra kosten en langere levertijd. Nieuwsgierig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

  • Geen verpakkingskosten
     
  • Op factuur bestellen
  • Geleverd op jouw moment
  • Personaliseer met naam en tekst
  • Online welkomstpagina

De Pluim als duurzaam cadeau

Naast de boodschap om mensen te belonen met ontspanning na inspanning, is de Pluim ook een leuk cadeau om te geven én te ontvangen!

Vrijblijvende offerte

In 4 stappen een persoonlijk cadeau

1. Bestel de Pluim(en) per e-mail
2. Voeg je eigen boodschap toe
3. Vul namen en e-mailadressen toe
4. Binnen een uur geleverd naar jouw eigen adres of direct naar de ontvanger

Of neem contact op met ons en we helpen je graag verder! 

Altijd een geschikt cadeau

Content

De ontvanger verzilvert online de unieke Pluimcode en heeft uit honderden cadeaus. Denk aan vrijetijdsbestedingen zoals thuis een avondje uit, eropuit in eigen land, barbecueën, naar de bioscoop, muziek luisteren of leuke dingen voor thuis of onderweg. De Pluim zit vol inspiratie voor vrije tijd. Er zijn genoeg mooie momenten te creëren waar we fijne herinneringen aan overhouden. Zo kan iedereen optimaal genieten van vrije tijd!

 
Bestel de Pluim per e-mail

Zeg het met een video

Haal meer uit je cadeau door de welkomstpagina in te vullen. Zodra iemand met de Pluimcode inlogt, krijgt diegene een feestelijke welkomstpagina te zien met persoonlijk beeld, boodschap en cadeausuggesties. Ook kun je een eigen video uploaden voor de ontvanger(s). Extra leuk om zo een Pluim te krijgen! Het beginscherm van de video wordt in de Pluim per e-mail getoond.