Pluim per e-mail

Pluim per e-mail

Content

Geef de Pluim per e-mail

Kies voor een digitale verrassing en geef de Pluim per e-mail. Een milieuvriendelijk cadeau op afstand, mét persoonlijk bericht en vormgeving. Een cadeau waarmee je iemand stimuleert om vrije tijd goed te benutten en een mooie herinnering te maken.

Pluim per e-mail

Wat is de Pluim per e-mail?

De Pluim per e-mail is het digitale broertje van de fysieke A4 Pluim. Alleen is deze net iets sneller; dus handig als je hem meteen nodig hebt. Net als de fysieke Pluim, bevat de Pluim per e-mail een unieke Pluimcode. De ontvanger kan deze code online verzilveren en heeft keuze uit honderden cadeaus. Betaal de Pluim per e-mail gemakkelijk op factuur.
  
Neem contact met ons op

In 4 stappen een persoonlijk cadeau

1. Bestel de Pluim(en) per e-mail
2. Voeg je eigen boodschap toe
3. Vul namen en e-mailadressen toe
4. Binnen een uur geleverd naar jouw eigen adres of direct naar de ontvanger

De Pluim in jouw huisstijl

Het is ook mogelijk om een Pluim per e-mail te verzenden in jouw eigen huisstijl. Onze DTP-afdeling maakt graag een ontwerp dat past bij jouw wensen. Houd wel rekening met mogelijk extra kosten en langere levertijd. Nieuwsgierig? Vraag ons naar de mogelijkheden.

        
Neem contact met ons op

  • Geen verpakkingskosten
     
  • Op factuur bestellen
  • Geleverd op jouw moment
  • Personaliseer met naam en tekst
  • Persoonlijke welkomstpagina

Zeg het met een video

Haal meer uit je cadeau door de welkomstpagina in te vullen. Zodra iemand met de Pluimcode inlogt, krijgt diegene een feestelijke welkomstpagina te zien met persoonlijk beeld, boodschap en cadeausuggesties. Ook kun je een eigen video uploaden voor de ontvanger(s). Extra leuk om zo een Pluim te krijgen! Het beginscherm van de video wordt in de Pluim per e-mail getoond.

Altijd een geschikt cadeau

De ontvanger verzilvert online de unieke Pluimcode en heeft uit honderden cadeaus. Denk aan vrijetijdsbestedingen zoals thuis een avondje uit, eropuit in eigen land, barbecueën, naar de bioscoop, muziek luisteren of leuke dingen voor thuis of onderweg. De Pluim zit vol inspiratie voor vrije tijd. Er zijn genoeg mooie momenten te creëren waar we fijne herinneringen aan overhouden. Zo kan iedereen optimaal genieten van vrije tijd!

 
Pluim per e-mail online bestellen