De Pluim per e-mail

De Pluim per e-mail

Content

Verrassen kan snel én duurzamer. Hoe? Met onze digitale Pluim per mail! Geen transport betekent minder CO2-uitstoot. Dit kan geheel in eigen huisstijl met feestelijke welkomstpagina, leuke boodschap én zelfs een persoonlijke video. Een digitale verrassing waarmee je iemand stimuleert om te genieten van vrije tijd.

De Pluim per e-mail
Pluim-per-email-klinkende-glazen

Duurzaam cadeau

Geen transport betekent minder CO2-uitstoot.

Pluim-per-email-thank-you

Kant-en-klaar

Geleverd op jouw moment en op factuur te bestellen.

Pluim-per-email-bedankt

In jouw huisstijl

Een ontwerp dat past bij jouw wensen.

Altijd een geschikt cadeau

Content

Naast de boodschap om mensen te belonen met ontspanning na inspanning, is de Pluim een leuk cadeau om te geven én te ontvangen! De Pluim zit vol inspiratie voor vrije tijd. Er zijn genoeg mooie momenten te creëren waar we fijne herinneringen aan overhouden. Zoals een avondje uit, eropuit in eigen land, barbecueën, naar de bioscoop, muziek luisteren of leuke dingen voor thuis of onderweg. Zo kan iedereen optimaal genieten van vrije tijd!

Bekijk de cadeauwinkel

Verras snel en duurzaam

  • Voor elk budget
  • Geen verpakkingskosten
  • Op factuur te bestellen
  • Personaliseer met naam, tekst en beeld
  • Met online welkomstpagina
  • Geleverd op jouw moment

Zeg het met een video

Haal meer uit je cadeau door de welkomstpagina in te vullen. Zodra iemand met de Pluimcode inlogt, krijgt diegene een feestelijke welkomstpagina te zien met persoonlijk beeld, boodschap en cadeausuggesties. Ook kun je een eigen video uploaden voor de ontvanger(s). Extra leuk om zo een Pluim te krijgen! Het beginscherm van de video wordt in de Pluim per e-mail getoond.

Gratis proefversie aanvragen

Eén Pluim cadeau doen? Bekijk de shop voor de mogelijkheden. Meer informatie over een bestelling vanaf 10 Pluimen, of wil je eerst weten hoe de digitale Pluim eruitziet? Vul dan onderstaand formulier in.