Zomers genieten

Zomers genieten

Content

De zon schijnt! De hoogste tijd om de tuin of het balkon gezellig te maken en de barbecue aan te steken. Een boekje lezen in een loungestel, of misschien actief eropuit te gaan met vrienden of familie. Geniet ervan, al het moois ligt aan je voeten.

Zomers genieten

Steek die BBQ maar aan

Oooh, er gaat toch niks boven de geur van smeulende kolen. Of nou ja, toch wel...buiten koken én nieuwe gerechten uittesten. Probeer andere technieken en recepten op je nieuwe barbecue. Zo tover je een geslaagde gerechten op tafel. Van een snelle doordeweekse hap tot sensationele gerechten in het weekend: dit is pas echt barbecueën!

Naar Dierenpark Amersfoort

Natuurlijk ook fantastisch in de winter, maar een bezoekje aan de dierentuin is in de zomer nog veel leuker. Want jij bent niet de enige die van het zonnetje houdt: zie hoe de giraffen genieten van de warmte en de apen slingeren van boom naar boom. De zomer maakt iets los in mens en dier.

Bezoek de dieren

Maak een ballonvaart

 Voel je zo vrij als een ...vogel! Bij deze rustgevende ballonvaart bevind je je in hogere sferen. Stap in de mand en zwaai naar de steeds kleiner wordende mensen. Vlieg je de zonsondegang tegemoet. Het uitzicht is adembenemend mooi!
 Zweef door de lucht

Steek de handen uit de mouwen

Niet iedereen heeft groene vingers, maar de kleine trucjes zijn zo te leren. Welk plantje zet je waar en welke kleuren zijn perfect om te combineren? Pak een goed tuinboek erbij en wie weet ben jij wel de nieuwe tuinarchitect van Nederland.

Woon- en tuinaccessoires

De zomer staat gelijk aan buiten leven. En waar beter dan The Little Green Bag vind je de beste accessoires om het buiten nóg leuker te maken? Mooie kussens, geurende kaarsen, originele servetten en de leukste bloempotten; hiermee maak je jouw tuin of balkon gegarandeerd zomerproof.     

Shop decoratie bij The Little Green Bag

Actief eropuit

De paden op, de lanen in: deze zomer vraagt om een actief uitje. Dat wordt genieten van de warme zonnestralen op je huid. Wat dacht je van een bezoekje aan een klimpark of de natuur verkennen op een fiets?

Om van te smullen

Als de temperaturen oplopen verdien je wel wat verkoeling. Eet lekker veel ijsjes deze zomer! Ga je voor een klassieker zoals vanille, pistache of stracciatella? Of probeer je liever een bijzondere smaak? Met de IJskadokaart zoek je heerlijk ijs uit bij een van de inleverlocaties bij jou in de buurt.   

Bestel de IJskadokaart

Een verfrissend drankje

Je hebt de tuin gezellig gemaakt, de barbecue staat te roken en dan ... tijd voor de borrel! Kies voor een heerlijk wijnpakket, een biercheque of ga voor een alcoholvrije dag. Hoe dan ook; met deze drankjes hou je het hoofd koel. Cheers!

Koffers 

Dagje strand, een weekendje weg of een complete vakantie? Dan reis je natuurlijk in stijl. Een kleine trolley voor alleen de handbagage of een gigantische koffer voor je hele kledingkast – wat is jouw favoriet?