Maatwerk_Pluim_Geefservice

Ook als je net even iets anders wilt

Content

Wat je ook voor ogen hebt, wij worden enthousiast van een op maat gesneden cadeau. We ontwerpen de Pluim met jouw logo en huisstijl óf kunnen we een geheel afwijkend design ontwikkelen zodat het cadeau volledig aansluit bij jouw organisatie. Het hele traject, van het begin tot het eind, wordt door ons geregeld.

Maatwerk_Pluim_Geefservice

Meer dan een gebaar

Je wilt iets persoonlijks, waar iemand écht blij mee is. We denken met je mee: welk cadeau is perfect voor het geefmoment, specifieke collega of relatie? En hoe ziet dat er precies uit? Met een persoonlijke touch natuurlijk! We helpen je met een dosis inspiratie en met het design. Je bent bij ons in uitstekende handen voor:    

  • Het design: we maken je Pluim persoonlijk
  • De logistiek: wij zorgen ervoor dat jouw cadeau goed terechtkomt
  • Vragen en hulp: onze klantenservice staat het hele jaar klaar
  • Toffe ideeën: denk groots, maak er een echt geef-spektakel van

   
   

De Pluim in jouw huisstijl 

In de online editor vind je ‘standaard’ Pluimkaarten, direct klaar voor gebruik. Handig voor als je snel een cadeautje moet bestellen, maar we hebben ze niet beschikbaar in jouw unieke kleurcodes. Daarom staat bij grotere oplages onze vormgever voor je klaar om de Pluimkaart in jouw huisstijl te ontwerpen. Andere foto’s, andere kleuren of een totaal andere lay-out: het is allemaal mogelijk.
   
   

De Pluim in een uniek design

Loop je niet over van de creatieve inspiratie voor een cadeau? Laat ons dan het werk doen. Van een speciale doos tot een ansichtkaart en van een blikje snoep tot zonnebrand. Houd rekening met doorlooptijden van 4 tot 6 weken. Informeer tijdig naar de mogelijkheden van unieke designs.
 

Extra’s bij de Pluim

Maak het nog feestelijker door extraatjes toe te voegen. Autodrop, schoolkrijtjes, zonnebrillen, powerbank, keukenschort, strandbal of champagne glazen; wij regelen het! Ook kunnen we een pakketje maken van jouw eigen assortiment, in combinatie met de Pluim. Houd rekening met doorlooptijden van 4 tot 6 weken. Informeer tijdig naar de mogelijkheden van unieke extra’s. 

 

Een bijzonder cadeau met extra's

Ieder jaar geeft CSU haar medewerkers een blijk van waardering om iedereen in het zonnetje te zetten en te bedanken voor de inzet. CSU maakt gebruik van een maatwerk Pluim met duurzame gift. Zo sluit de Pluim aan bij de missie en visie van CSU. Dit maakt het geefmoment compleet. Al 9 jaar op rij regelen we de bijzondere attentie. Hier zijn we ontzettend trots op!
 

 

Samen de mouwen opstropen

Samen bereik je meer. Wij geloven dat de Pluim een fantastisch cadeau is waar we mensen een glimlach mee kunnen bezorgen. Heb jij ook een mooi initiatief voor ogen of wil je een samenwerking aangaan met ons zoals het Crisisfonds of Stichting Stibat? Daar zijn we altijd voor in.

Batterij op?

Lever ze in en maak elke maand kans op een Pluim t.w.v. 25 euro! Wij werken al heel wat jaren samen met Stibat. De non-profitorganisatie wil niet dat lege batterijen in het milieu verdwijnen en maakt de inzameling daarom zo laagdrempelig en leuk mogelijk. Wie lege batterijen inlevert, maakt elke maand kans op leuke prijzen. Zo hoop je bijna dat je batterijen snel opgaan 😉 Onze rol? Wij ontwerpen de Pluim passend bij de wens van Stibat. 

Een positief moment tijdens een moeilijke jeugd

Mensen stimuleren het beste uit vrije tijd te halen: dat is ons doel. En het ‘Crisisfonds voor kwetsbare kinderen thuis’ vindt dat ook. Afgelopen jaar bestelde het fonds verschillende Pluimen om ze uit te delen aan zorgprofessionals, die het op hun beurt weer aan kinderen gaven. Een mooi initiatief om het welzijn van kwetsbare kinderen te verbeteren.
   

Jouw unieke Pluim altijd bij de hand

Heb je een account? Dan kunnen we jouw (maatwerk-)Pluim toevoegen aan je persoonlijke accountomgeving. Je ziet hem verschijnen in de shop zodra je bent ingelogd. Handig en makkelijk, want zo heb je altijd jouw unieke design klaarstaan voor een vervolgbestelling. Het koppelen van de (maatwerk-)Pluimen aan een account is een handmatige actie aan onze kant. Wil je jouw design opslaan? Laat het ons dan even weten.

Inspiratie voor het perfecte cadeau

Het ultieme doel van een cadeau is het versterken van de relatie. Elk cadeau verdient aandacht en als het dan ook nog persoonlijk aanvoelt, is dat nóg leuker. De Pluim kan in iedere vorm en huisstijl worden gemaakt. Een leuk extraatje zoals stok kaarten in eigen huisstijl is geen enkel probleem. Zo is de Pluim volledig af te stemmen naar elk speciaal moment. Laat je inspireren!

Trots op onze klanten

Pluimen maakt van het geefmoment voor iedere klant een onvergetelijke herinnering.

Word ook klant en beloon jouw medewerkers met een Pluim op maat.

Contact met Sales