Maatwerk de Pluim

Samen halen we meer uit jouw moment

Samen halen we meer uit jouw moment

Bij grote oplages ontwerpen we de Pluim met jouw logo en huisstijl óf kunnen we een geheel afwijkend design ontwikkelen. We leggen je graag onze mogelijkheden uit. 

Gepersonaliseerd zakelijk cadeau

Soms wil je net even iets anders. Daarom denken we graag met je mee over hoe de Pluim het beste aansluit bij jouw organisatie. Wat maatwerk betreft, kennen we geen grenzen. Zo maken we de Pluim geheel in jouw huisstijl of aansluitend bij het centrale thema.

De Pluim in jouw huisstijl 

In de online editor vind je ‘standaard’ Pluimkaarten, direct klaar voor gebruik. Handig voor als je snel een cadeautje moet bestellen, maar we hebben ze niet beschikbaar in jouw unieke kleurcodes. Daarom staat bij grotere oplages onze vormgever voor je klaar om de Pluimkaart in jouw huisstijl te ontwerpen. Andere foto’s, andere kleuren of een totaal andere lay-out: het is allemaal mogelijk.

Maak kennis met onze service

Wat je ook voor ogen hebt, wij worden enthousiast van een op maat gesneden cadeau. En omdat jij het al druk genoeg hebt met je eigen business, maken wij ons wel zorgen over de rest. Het hele traject, van het begin tot het eind, wordt door ons geregeld. 
 

   Neem contact met ons op

Jouw unieke Pluim altijd bij de hand

Heb je een account? Dan kunnen we jouw (maatwerk-)Pluim toevoegen. Je ziet hem verschijnen in de shop zodra je bent ingelogd. Handig en makkelijk, want zo heb je altijd jouw unieke design klaarstaan voor een vervolgbestelling. Het koppelen van de (maatwerk-)Pluimen aan een account is een handmatige actie aan onze kant. Wil je jouw design opslaan? Laat het ons dan even weten.