Moederdag cadeau

Moederdag cadeau

Content

Elke tweede zondag van mei is het Moederdag. Met de Pluim geef je jouw moeder of partner een super leuk Moederdag cadeau waarmee je aangeeft dat je haar waardeert en dat je super blij met haar bent. Je geeft de keuze uit meer dan 1500 vrijetijdsbestedingen: landelijke attracties, lokale uitjes, evenementen en leuke producten voor thuis. Voor elke vrouw gegarandeerd een geslaagd Moederdag cadeau!

Moederdag cadeau

In 2024 valt Moederdag op zondag 12 mei. Je kunt nooit genoeg aangeven hoeveel jij van je moeder houdt en waardeert. Naast haar eigen verjaardag is Moederdag natuurlijk hét moment om die waardering te tonen. Ben jij dit jaar op zoek naar een leuk en origineel Moederdag cadeau? Met de Pluim geef je een mooie A4 wenskaart die je kunt personaliseren met tekst en foto, én laat je jouw moeder optimaal genieten van haar vrije tijd.

Bestel de Pluim

Ontspanning na inspanning

Met de Pluim streven we ernaar om mensen te helpen om hun work-life balance weer in harmonie te krijgen. Hoewel je er niet voor betaald krijgt om moeder te zijn, zullen heel veel mensen het ermee eens zijn dat het moederschap de zwaarste baan ter wereld is. En daarom is het voor alle moeders zo belangrijk om ook vrije tijd te hebben en daarvan te genieten. Even helemaal een moment voor jezelf, of met anderen.

Onze missie

Content

Moederdag? Mam verdient het allerbeste! 

Verras de allerliefste mama dit jaar op een speciale manier. Geef je een Pluim, dan kan jij samen met jouw moeder een superleuk uitstapje maken. Of laat haar genieten van een heerlijk ontspannen moment met een van onze producten, die bijdragen aan een mooie besteding van deze welverdiende tijd. Een paar voorbeelden wat iemand met de Pluim als moederdag cadeau kan doen. Laat je inspireren.

En nog veel meer...

Dat maakt de Pluim zo'n veelzijdig cadeau.

Bekijk het totale aanbod

Daarom is de Pluim een leuk Moederdag cadeau!

Naast de waardering die je toont aan je moeder of partner door haar te verrassen met ontspanning na inspanning, is de Pluim ook een uniek en leuk cadeau om te geven én te ontvangen! Lees hieronder meer over alle voordelen van de Pluim.

Direct online bestellen

 

 

Geef iets extra's als Moederdag cadeau

Geef jouw moeder dit jaar de waardering die ze verdient. Met een Pluim kan ze echt genieten van haar vrije tijd. De Pluim is een cadeaukaart, maar dan een tikkeltje anders. Dat blijkt niet alleen uit ons grote assortiment met cadeaus voor vrije tijd. Ook de verpakking is al een verrassing op zich! Het is een grote A4-kaart met een hoop ruimte voor een persoonlijke boodschap aan je moeder Tip: geef de Pluim met een extra attentie, zoals een fles Celebrations, cava, champagne of bier. Dan geef je een heel compleet en uniek Moederdag cadeau. 

Pluimen Moederdag cadeau giftbox

Geef de Pluim op jouw manier

Met een Pluim geef je altijd een orgineel gepersonaliseerd moederdag cadeau. Dat kan met een fysiek cadeau in de vorm van een opvallende A4 wenskaart, of - ideaal als lastminute cadeau - een Pluim per e-mail. De Pluim per e-mail is het digitale broertje van de fysieke A4 Pluim. Alleen is deze net iets sneller; dus handig als je hem meteen nodig hebt.

De Pluim liever in een uniek jasje? Geef ‘m dan volledig in jouw huisstijl. Laat onze collega's meedenken over een maatwerk Pluim

Bepaal zelf de cadeauwaarde. Van € 5 tot € 1000 per Pluim.