Dagjes weg

Efteling

De Efteling is voor jong én oud! Ontdek Nederlands grootste attractiepark. Een uniek park, midden in de natuur. Geldig van 8/1/24 t/m 27/6/24 en van 2/9/24 t/m 20/12/24.

Lees meer
Maak je keuze:
47,00

Gratis per e-mail

Kom beleven, genieten en ontspannen
Beleef een spannende rit in Baron 1898 of in de doldwaze familie-achtbaan Max & Moritz. Of zweef tussen trollen en elfjes in Droomvlucht en kom luisteren naar de verhalen vertellende Sprookjesboom. Of bezoek je liever een van de indrukwekkende parkshows? Er valt iedere dag genoeg te ontdekken in het park!

En toen... beleefden we de warmste momenten
De Efteling is 365 dagen per jaar open. Echt élke dag, alle maanden van het jaar. Zo kun je genieten van de charmes van de vier seizoenen. 

Let op welke entree tickets je selecteert! Deze zijn beperkt geldig.

Praktische informatie

Adres: Europalaan 1, 5171 KW Kaatsheuvel

Locaties

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor de Efteling. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt de e-tickets per e-mail. Het ticket dat je van ons ontvangt is nog geen geldig toegangsbewijs. Vóór jouw bezoek aan de Efteling moet nog een datum en tijdslot gereserveerd worden via de website van de Efteling. Meer informatie hierover vind je op het ticket. Het ticket kan ook van een mobiele telefoon gescand worden. De tickets zijn geldig in de periode die je selecteert in de verzilvering (kijk goed naar de data!).

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Inclusief verzending
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd