Efteling

De winter in de Efteling is niet zomaar een winter. Hier is de winter vol warmte en gezelligheid! Zo voel je van die koude winter vrijwel niets meer op onze Warme Winter Weide.

Lees meer
43,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

En toen…was de winter helemaal zo koud nog niet.

De winter in de Efteling is niet zomaar een winter. Hier is de winter vol warmte en gezelligheid! Zo voel je van die koude winter vrijwel niets meer op onze Warme Winter Weide. Hier beleef je de Winter Efteling op zijn best. Je warmt op met een heerlijke winterse warme drank bij een van de Vreugdevuren en geniet van elkaar. Met het gezellige en vrolijke entertainment wordt de sfeer alleen nog maar beter. 

Uiteraard geniet je ook van het Sprookjesbos en even die frisse neus in de Python wil je niet missen. Vervolgens loop je onder de duizenden lichtjes naar het Paleis der Fantasie, Symbolica, waan je jezelf in de Fata Morgana in een duizend-en-een-nacht-sfeer en droom je heerlijk weg in Droomvlucht. Deze wonderlijke attracties zijn niet alleen lekker warm en binnen, maar ook hartverwarmend.

Met al deze bijzonderheden wordt het een winter die eigenlijk helemaal niet zo koud is. Geniet samen van de warmste momenten in de Winter Efteling!

Wij doen er natuurlijk alles aan om jouw bezoek aan de Wereld vol Wonderen op een veilige manier te laten verlopen. In het park volgen wij de Nederlandse richtlijnen van het RIVM.

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor de Efteling. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail. Het ticket dat je van ons ontvangt is nog geen geldig toegangsbewijs. Vóór jouw bezoek aan de Efteling moet nog een datum en tijdslot gereserveerd worden via de website van de Efteling. Meer informatie hierover vind je op het ticket. Het e-ticket is geldig t/m 3 januari 2021.

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info
Adres:   Europalaan 1, 5171 KW Kaatsheuvel

De Efteling voert de maatregelen door uit het protocol ‘Veilig Samen Uit’. Dit protocol biedt drie garanties, die passen bij de richtlijnen van het RIVM.
1. We zorgen voor 1,5 meter afstand tussen huishoudens. De Efteling weet hoe gasten zich bewegen in het attractiepark en hoe zij deze groepen kunnen spreiden. De kennis die de Efteling hierover heeft opgedaan in de afgelopen decennia worden nu meer dan ooit ingezet. Daarbij is er genoeg ruimte in de Efteling. Het park is meer dan 140 voetbalvelden groot. Hier wordt een beperkt aantal gasten toegelaten, die worden gevraagd om vooraf online een ticket te reserveren. Zo kan de Efteling garanderen dat iedereen de ruimte heeft voor zijn dagje uit.
2. We zorgen voor voldoende en heldere informatie. Veilig uit, dat doen we samen. Daarom vertelt de Efteling duidelijk hoe gasten op een veilige manier samen uit kunnen. Alle informatie is te vinden op de website van de Efteling en op schermen en borden in het attractiepark, het hotel en de vakantieparken. Ook de medewerkers helpen hierbij. Zij zijn immers gewend én worden continue getraind om gasten een veilige en unieke dag, vol mooie herinneringen te bezorgen.
3. We zorgen voor extra hygiënemaatregelen. De Efteling plaatst centrale desinfectiepunten en maakt contactpunten, zoals beugels en deurklinken, extra vaak schoon. Indien nodig, wordt er gezorgd voor persoonlijke beschermingsmiddelen. Met deze garanties is een dagje uit nú, net zo veilig als voorheen.