Efteling

Beleef samen de mooiste momenten in de Efteling. Een uniek attractiepark midden in het groen waar jong en oud genieten van talloze sprookjes, spannende attracties en betoverende parkshows. Geldig t/m 3 januari 2021.

Lees meer
Maak je keuze:
43,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

De Efteling is weer open! Dit gebeurt wel op een aangepaste wijze en met een maximum aantal gasten (ca. 1/3 van de normale capaciteit). 

Efteling, Wereld vol Wonderen 
Er is een plek waar je de wereld om je heen even vergeet. Waar je het ene moment zweeft tussen trollen en elfjes in Droomvlucht en het andere moment ten strijde trekt tegen de draak in de dubbele houten racerachtbaan Joris en de Draak. Waar de allerkleinsten op reis gaan met Jokie en Jet in Carnaval Festival en waaghalzen met 90 km/u de goudmijn van Baron 1898 instorten. En waar je met de hele familie afdwaalt in de geheime gangen en magische vertrekken van Symbolica, het Paleis der Fantasie! Beleef samen de mooiste momenten in de Efteling. Van 17 juli t/m 30 augustus is je dagticket geldig van 09.00 uur tot 22.00 uur!

En toen... was er die gouden zomeravond
Je kunt de Efteling ook beleven tijdens een zomeravondbezoek. Wandel de romantische zonsondergang tegemoet in de
Wereld vol Wonderen en beleef de attracties ook eens in het donker. Een ervaring die je niet snel zult vergeten. Een zomeravondbezoek is mogelijk tot en met 30 augustus en geeft je toegang tot de Efteling van 18.00 uur tot 22.00 uur.

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor de Efteling. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail. Het ticket dat je van ons ontvangt is nog geen geldig toegangsbewijs. Vóór jouw bezoek aan de Efteling moet nog een datum en tijdslot gereserveerd worden via de website van de Efteling. Meer informatie hierover vind je op het ticket. Het e-ticket standaard is geldig t/m 3 januari 2021. Het e-ticket zomeravond bezoek is geldig t/m 30 augustus 2020.

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info
Adres:   Europalaan 1, 5171 KW Kaatsheuvel

Heropening
Welke maatregelen worden er genomen?

De Efteling voert de maatregelen door uit het protocol ‘Veilig Samen Uit’. Dit protocol biedt drie garanties, die passen bij de richtlijnen van het RIVM.
1. We zorgen voor 1,5 meter afstand tussen huishoudens. De Efteling weet hoe gasten zich bewegen in het attractiepark en hoe zij deze groepen kunnen spreiden. De kennis die de Efteling hierover heeft opgedaan in de afgelopen decennia worden nu meer dan ooit ingezet. Daarbij is er genoeg ruimte in de Efteling. Het park is meer dan 140 voetbalvelden groot. Hier wordt een beperkt aantal gasten toegelaten, die worden gevraagd om vooraf online een ticket te reserveren. Zo kan de Efteling garanderen dat iedereen de ruimte heeft voor zijn dagje uit.
2. We zorgen voor voldoende en heldere informatie. Veilig uit, dat doen we samen. Daarom vertelt de Efteling duidelijk hoe gasten op een veilige manier samen uit kunnen. Alle informatie is te vinden op de website van de Efteling en op schermen en borden in het attractiepark, het hotel en de vakantieparken. Ook de medewerkers helpen hierbij. Zij zijn immers gewend én worden continue getraind om gasten een veilige en unieke dag, vol mooie herinneringen te bezorgen.
3. We zorgen voor extra hygiënemaatregelen. De Efteling plaatst centrale desinfectiepunten en maakt contactpunten, zoals beugels en deurklinken, extra vaak schoon. Indien nodig, wordt er gezorgd voor persoonlijke beschermingsmiddelen. Met deze garanties is een dagje uit nú, net zo veilig als voorheen.