Pretpark

Efteling

Of je nu op zoek bent naar spannende achtbanen, betoverende attracties of spectaculaire parkshows. In de Efteling is voor iedereen wat te vinden. Ontdek Nederlands grootste attractiepark.

Lees meer
45,00
Gratis per e-mail
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

En toen…was ik in een Wereld vol Wonderen
In de Efteling maak je samen de mooiste herinneringen. Luister naar de mooie verhalen van de pratende Sprookjesboom of naar de bijzondere muziek van de paddenstoelen in het Sprookjesbos. Zweef tussen trollen en elfjes in Droomvlucht of ga op wereldreis met Jokie in Carnaval Festival. Vlieg op je kop in de Python of stort de diepte in met Baron 1898. Of beleef een doldwaze rit in de nieuwste familie-achtbaan Max & Moritz. Er is iedere dag genoeg te beleven. Welkom in de Efteling, Wereld vol Wonderen. Wij doen er natuurlijk alles aan om jouw bezoek aan de Wereld vol Wonderen op een veilige manier te laten verlopen. In het park volgen wij de Nederlandse richtlijnen van het RIVM. De Efteling veilig bezoeken! Lees er alles over op: efteling.com/nl/park/coronamaatregelen

Let op! De binnenattracties zijn tijdelijk nog niet te bezoeken i.v.m. de coronamaatregelen. Welke attracties er wel open zijn kun je hier vinden.

Praktische info

Adres:   Europalaan 1, 5171 KW Kaatsheuvel

Bekijk de actuele Coronamaatregelen hier.

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor de Efteling. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail. Het ticket dat je van ons ontvangt is nog geen geldig toegangsbewijs. Vóór jouw bezoek aan de Efteling moet nog een datum en tijdslot gereserveerd worden via de website van de Efteling. Meer informatie hierover vind je op het ticket. Het e-ticket is geldig t/m 9 januari 2022.

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • Kies uit ruim 1500 bestedingsopties
  • Bijbetalen mogelijk