Hotel

Overnachten bij één van de Van der Valk Hotels

Check voor deelnemende hotels eerst het aanbod op weekendjeweg.nl. Let op! Maximaal één Cadeau Card en max. €150 per boeking. 

Lees meer
Maak je keuze:
25,00
Inclusief verzending binnen Nederland

Een overnachting in één van de beschikbare Van der Valk Hotels in Nederland, België of Duitsland staat voor kwaliteit en gastvrijheid. Gastvrijheid met een grote G! Dat voel je direct bij binnenkomst, de medewerkers zijn oprecht blij dat je voor een Van der Valk Hotel gekozen hebt. Wist je ook al dat de Van der Valk Hotels goed bereikbaar zijn? Je rijdt er vanaf de snelweg zo naartoe. Vaak zie je het hotel vanaf de snelweg al liggen. Wel zo handig! Kies je een Van der Valk Hotel bij een stad, dan ben je met de auto binnen een paar minuten in het centrum.

Praktische info

Je ontvangt na bestelling binnen 12 uur nog een weekendjeweg.nl cadeau card per e-mail, waarmee je op weekendjeweg.nl een verblijf naar keuze kunt boeken.

De weekendjeweg.nl cadeau card heeft een geldigheid van 3 jaar na uitgifte. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgende boeking bij weekendjeweg.nl voor een hotel naar keuze. Er geldt een maximum van 1 code per boeking bij weekendjeweg.nl met een maximum van € 150,00. Voor meer info over weekendjeweg.nl en een overzicht van alle deelnemende hotels kijk je op www.weekendjeweg.nl

Locaties

Wat moet je doen?

Je ontvangt een weekendjeweg.nl cadeau card per e-mail die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij weekendjeweg.nl voor het boeken van een overnachting in een hotel naar keuze. Check voor deelnemende hotels eerst het aanbod op weekendjeweg.nl. Er geldt een maximum van 1 code per boeking met een maximum van € 150,00. De hotels en bungalowparken rekenen vaak reserveringskosten. Dit kan variëren van € 4,95 tot € 35,-, check dit eerst goed om teleurstellingen te voorkomen.

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • Kies uit ruim 1500 bestedingsopties
  • Bijbetalen mogelijk