Hotels

Overnachten bij één van de Van der Valk Hotels

Check voor deelnemende hotels eerst het aanbod op Weekendjeweg.nl. Let op! Maximaal één cadeaukaart en max. €250 per boeking. 

Lees meer
Maak je keuze:
35,00

Gratis per e-mail

Een overnachting in één van de beschikbare Van der Valk Hotels in Nederland, België of Duitsland staat voor kwaliteit en gastvrijheid. Gastvrijheid met een grote G! Dat voel je direct bij binnenkomst, de medewerkers zijn oprecht blij dat je voor een Van der Valk Hotel gekozen hebt. Wist je ook al dat de Van der Valk Hotels goed bereikbaar zijn? Je rijdt er vanaf de snelweg zo naartoe. Vaak zie je het hotel vanaf de snelweg al liggen. Wel zo handig! Kies je een Van der Valk Hotel bij een stad, dan ben je met de auto binnen een paar minuten in het centrum.

Praktische informatie

Je ontvangt na bestelling binnen 12 uur nog een Weekendjeweg.nl cadeaukaart per e-mail, waarmee je op Weekendjeweg.nl een verblijf naar keuze kunt boeken.
De Weekendjeweg.nl cadeaukaart heeft een geldigheid van 3 jaar na uitgifte. Eventuele restwaarde van het tegoed kan worden gebruikt voor een volgende boeking bij Weekendjeweg.nl voor een hotel naar keuze. Er geldt een maximum van 1 code per boeking bij weekendjeweg.nl met een maximum van € 250,00. Voor meer info over Weekendjeweg.nl en een overzicht van alle deelnemende hotels kijk je op www.weekendjeweg.nl
Om alleen het aanbod Van der Valk specials* te bekijken: klik hier.* beperkt aanbod, niet alle van der Valk hotels doen mee met deze actie.

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Locaties

Wat moet je doen?

Je ontvangt binnen 12 uur een Weekendjeweg.nl cadeaukaart per e-mail die je kunt gebruiken als betaalmiddel bij Weekendjeweg.nl  voor het boeken van een verblijf naar keuze. Voor vakantieparken kijk op Bungalows.nl. Er geldt een maximum van 1 code per boeking met een maximum van €250,00. Weekendjeweg.nl berekent € 19,95 reserveringskosten per boeking. Ter plaatse dient bj de accommodatie ook toeristenbelasting afgerekend te worden. Houdt hier rekening mee bij het reserveren.   

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Inclusief verzending
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd