Cadeauartikelen

Knutselpakket Boerderij van Little Creations

Maak je eigen boerderij met dit uitgebreide knutselpakket!

Lees meer
37,50

Inclusief verzending binnen Nederland

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

Over dit product

Met dit knutselpakket maak je je eigen boerderij! De box is helemaal compleet en bestaat uit 7 activiteiten. Alles is los verpakt zodat je uren plezier kunt beleven! 
Met deze box kun je een echte boerderij maken met kippen, een moestuin, een kruiwagen, hooibalen en nog veel meer! Er zitten allerlei verschillende materialen in waardoor de box enorm divers is. In de box vind je per zakje al het materiaal dat je nodig hebt om een activiteit te kunnen maken. Daarnaast zit er zoals altijd ook een kwast en een flesje lijm bij.
 

Duurzaam

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en 'Social Impact' is een term die vaak voorbij komt. Voor Little Creations betekent het een benadering waarbij zij zich niet alleen richten commercieel ondernemen, maar ook op het creëren van positieve maatschappelijke impact, oftewel 'social impact'.

Bij Little Creations streven zij ernaar om meer dan enkel aantrekkelijke knutselpakketten aan te bieden; Little Creations wil daadwerkelijk een positieve impact hebben op de samenleving en ze doen dit door samen te werken met diverse sociale partners.

De 'Rotterdamsche Confituur' is één van de belangrijkste samenwerkingen. Zij bieden werkgelegenheid aan jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ze zorgen ervoor dat deze jongeren, ondanks eventuele beperkingen, zich niet beperkt voelen. Met elke 500 boxen die zij produceren, creëert Little Creations werk voor één fulltime arbeidsplaats. Zij zijn super trots dat er inmiddels een heel team van jongeren dagelijks bezig is met het product. Ze zien geen beperkingen, maar specifieke kwaliteiten, en hun impact groeit elke dag. 
Elke box wordt met liefde ingepakt, waardoor zowel Little Creations als zij een mooie bijdrage leveren aan het werkproces. Als klant van Little Creations draag je automatisch bij aan dit initiatief en maak je ook impact!

Locaties

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Inclusief verzending
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd