Goede doelen

Nationale Vereniging de Zonnebloem

De Zonnebloem zet alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten.

Lees meer
Maak je keuze:
1,00

Wij storten het direct bij het goede doel

De Zonnebloem zet alles op alles om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. En dat is nodig, want juist in coronatijd dreigt nog meer sociaal isolement. Onze 33.000 vrijwilligers zorgen er met bezoekwerk en allerlei creatieve manieren voor om in contact te blijven. Hoewel we afstand moeten houden, ontstaat tegelijkertijd juist het gevoel dat we heel dichtbij zijn. Dat geldt voor onze vrijwilligers, voor onze donateurs en voor de partners waarmee we samenwerken. Stuk voor stuk doen zij er alles aan om mensen een onvergetelijk moment te bezorgen. Daarom blijven we dat doen waar we altijd al goed in waren: contacten leggen en gezelligheid brengen. En we komen met nieuwe oplossingen, zoals raambezoeken en beeldbellen.

Bij de Zonnebloem zeggen we niet voor niets: ‘Er kan zoveel meer dan je denkt’.

Klik hier voor meer informatie.

Locaties

Wat moet je doen?

Klik op verzilver je pluim en doneer jouw Pluim aan Nationale Vereniging de Zonnebloem. Bijbetaling kan via iDeal. 
Wanneer je ervoor kiest om niet anomiem te doneren, wordt jouw naam en e-mailadres kenbaar gemaakt aan Nationale Vereniging de Zonnebloem. Zij zijn dan in de gelegenheid om jou eenmalig een persoonlijk bedankje te sturen voor de donatie. Nationale Vereniging de Zonnebloem verwijdert daarna jouw contactgegevens.

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Inclusief verzending
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd