Zo geef je het perfecte eindejaarsgeschenk

Zo geef je het perfecte eindejaarsgeschenk

Content

Terwijl de warmte van de afgelopen Indian Summer nog vers in ons geheugen zit, is het tijd om na te denken over het einde van het jaar. Met in het bijzonder: het cadeau dat daarbij hoort. Een mooi moment om terug te blikken naar afgelopen jaar en je waardering uit te spreken voor je medewerkers. Wil je het perfecte eindejaarsgeschenk geven? Vergeet dan deze vier elementen niet. 

Zo geef je het perfecte eindejaarsgeschenk

1) Voorbereiding

Ten eerste: begin op tijd (je bent al lekker op weg door dit artikel te lezen). Sta eens écht even stil bij de gedachte: waar maak je jouw collega’s blij mee? Zoveel mensen, zoveel wensen. Want dat ene cadeau waar jij misschien he-le-maal warm van wordt, laat jouw medewerkers wellicht wel ijskoud. Met een keuzecadeau zit je gegarandeerd goed, zo laat je jouw medewerker zélf kiezen wat diegene wil doen of krijgen. 

Denk bovendien na over de aantallen, misschien neem je tussentijds nog een nieuwe medewerker aan of wil je toch nog last minute een relatie waarderen. Bestel dus altijd meer eindejaarsgeschenken dan je oorspronkelijk denkt. 

Eindejaarsgeschenk-Pluim
Eindejaarsgeschenk-champagne
Eindejaarsgeschenk-Pluim voor jou

2) De unieke factoren

Als je het ons vraagt, voldoet een perfect eindejaarscadeau aan drie belangrijke factoren: Uniek, Uitstraling, en Aandacht.

Uniek

Een bloemetje, kerstpakket of een fles wijn kennen we inmiddels wel. Daar is het bijzondere vanaf. Een perfect eindejaarsgeschenk weet te verrassen.  

Uitstraling

Hoe ziet het eruit en hoe wordt het ingepakt? De beleving eromheen is vaak net zo leuk als het cadeau zelf.

Aandacht

Laat zien dat je om je medewerkers geeft en dat je hier werk van hebt gemaakt. Schrijf bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap waarom je diegene waardeert.

3) Bijzondere verpakking

Uitpakken begint met inpakken. Een eindejaarsgeschenk in (bijvoorbeeld) paaspapier kan natuurlijk niet. En een saai envelopje laat die mondhoeken ook niet meer omhoog krullen. Bovendien geeft het de indruk dat je niet goed nagedacht hebt over het cadeau. Kies daarom een verpakking dat aansluit bij het moment. Het zijn de kleine details die het doen: een feestelijk sneeuwvlokje, een herkenbare huisstijl en eventueel nog iets extra’s zoals een luxe kerststol, champagne of een mooie wenskaart.

Eindejaarsgeschenk-sparkling

Opvallend formaat

Eindejaarsgeschenk-sterren

Verrassend pakket

Eindejaarsgeschenk-kerst

Luxe pakket

Eindejaarsgeschenk-kerst-sterren

Luxe pakket met glazen

4) Verrassend geefmoment

Er zijn al genoeg bedrijven die wekenlang de kartonnen dozen onder de boom klaarleggen en deze op de laatste dag van het jaar meegeven aan hun medewerkers. Niet echt speciaal, toch? Maak dat geefmoment bijzonder met een kleine lunch of borrel. Toast samen op het oude én nieuwe jaar. Hou een persoonlijke speech en overhandig vervolgens het cadeau. Lukt het niet om iedereen bij elkaar te krijgen? Laat het geschenk dan thuisbezorgen. 

Eindejaarsgeschenk-moment

De Pluim: het ideale eindejaarsgeschenk

Krijg je de kriebels om de vier elementen te combineren en zie je door de bomen het bos niet meer? Klop dan aan bij onze Geefservice. Wij weten namelijk precies hoe we je jouw medewerkers kunnen verrassen met een cadeau dat superpersoonlijk is én bij iedereen in de smaakt valt. De Pluim is een blijk van waardering en zit bomvol met meer dan 2000+ belevenissen, cadeauartikelen, cadeaubonnen en goede doelen waar jouw medewerker zelf uit kan kiezen. Ook goed om te weten, de Pluim is: 

  • Zowel fysiek als digitaal mogelijk 
  • Makkelijk te personaliseren of volledig in corporate huisstijl 
  • Voor elk budget én elke gelegenheid 

De Pluim is het ideale eindejaarsgeschenk. Bel of mail ons, we zijn er voor je!

Eindejaarsgeschenk-geefservice