dierenzorg-zaanstreek - fijne feestdagen

Kerstcadeau voor Dierenzorg Zaanstreek

Content

Met de Pluim als kerstcadeau wil Dierenzorg Zaanstreek aan iedereen binnen de organisatie laten blijken dat de inzet absoluut wordt gewaardeerd. Lees hieronder hun verhaal.

dierenzorg-zaanstreek - fijne feestdagen

Dierenzorg Zaanstreek is de dierenwelzijnsorganisatie van de Zaanstreek. Door de inzet van de Dierenambulance en het Dierenasiel helpen zij de dieren en/of diereneigenaren in de regio 24/7. Om alle diergerichte en klantgerichte medewerkers en vrijwilligers te belonen, heeft Dierenzorg Zaanstreek in 2022 gekozen voor de Pluim als kerstpakket.

De Pluim als kerstpakket

24/7 zetten zowel medewerkers als vrijwilligers van de dierenambulance en het dierenasiel van Dierenzorg Zaanstreek zich in om de dieren en/of diereneigenaren in de regio te helpen. Elke keer verrassen zij hun klanten op een positieve manier met optimale zorg voor de dieren. Met de Pluim als kerstpakket wilt Dierenzorg Zaanstreek aan iedereen binnen de organisatie laten blijken dat de inzet absoluut wordt gewaardeerd.

Pluim per e-mail

De Pluim kan als een mooie A4-kaart gegeven worden. Dierenzorg Zaanstreek heeft echter gekozen om de medewerkers en vrijwilligers te verrassen met een Pluim per e-mail. Deze kan gepersonaliseerd worden met zowel een leuke tekst als een passende afbeelding. Het grote voordeel is natuurlijk dat er geen verzendkosten betaald hoeft te worden. Een Pluim per e-mail kan bovendien binnen een uur na bestelling direct geleverd worden.

Eigen cadeau

Een Pluim biedt verschillende voordelen ten op zichte van een traditioneel kerstpakket. Met de Pluim draait het om beleving en genieten in je vrije tijd. De medewerkers en vrijwilligers kunnen een cadeau uitkiezen uit meer dan 1000 vrijetijdsbestedingen, inclusief landelijke attracties, lokale uitjes, evenementen en producten voor thuis.

Voor Dierenzorg Zaanstreek is het echter ook belangrijk dat er de keuze wordt geboden dat het geld naar de dieren gaat. Daarom is er gekozen om de keuze toe te voegen om het bedrag van de Pluim naar de Dierenzorg over te laten maken. Omdat de Pluim in meerdere delen gebruikt kan worden, kan iedereen zelf bepalen hoe het totale bedrag wordt besteed.

Paulien Voogd

Secretaresse (vrijwilliger)/Ambtelijke secretaris

We regelen het voor jou

Ben je ook op zoek naar een leuk kerstpakket, die je volledig op maat kan laten maken op basis van de huisstijl van jouw bedrijf? Wat je ook voor ogen hebt, wij worden enthousiast van een Pluim die past bij jouw bedrijf of organisatie. En omdat jij het al druk genoeg hebt met je eigen business, maken wij ons wel zorgen over de rest.

Het hele traject, van het begin tot het eind, regelen wij voor je. We maken graag een passend voorstel voor jouw bedrijf. Neem contact op met Jordi, Thomas of Patrick via onderstaande contactgegevens.

 010 - 751 64 01

 informatie@pluimen.nl