Pluim premium

Pluim Premium

Content

Voor maximale cadeaubeleving

We pakken de Pluim nog verder uit! Een op maat gemaakte cadeauwebshop, enorm veel personalisatiemogelijkheden en compleet in jouw huisstijl: de Pluim Premium maximaliseert de cadeaubeleving.

  • Shop met instelbare periode
  • Aanbod in euro's of punten
  • 100% duurzaam
Pluim premium

Cadeauwebshop in eigen huisstijl

De Pluim Premium: deze cadeauwebshop stemmen we volledig af op jouw wensen. Dat betekent onder andere een shop in jouw huisstijl en eventueel te bereiken vanaf jouw domeinnaam. Wil je een Pluim Premium geven? Dan hanteren we enkele voorwaarden. Neem contact op met onze accountmanagers, ze geven je graag meer informatie.

Pluim-premium-V1
Pluim-premium-V2
Pluim-premium-V3

De Pluim en méér

Een verrassende waardering of bedankje, dat is de Pluim. Een fantastisch cadeau waarmee je zegt: geniet van je vrije tijd! En met een unieke combinatie van 2000+ belevenissen én producten, kan echt iedereen optimaal genieten van vrije tijd. De Pluim Premium doet hier nog een schepje bovenop en maakt het uitpakken en verzilveren nóg leuker. Het is een Pluim met meer opties voor jou en de ontvanger.

Afgestemd op jouw wensen

De Pluim Premium is er speciaal voor gevers met specifieke wensen. In jouw eigen cadeaushop heb jij de regie over hoe je een cadeau geeft aan jouw medewerkers. Zo heb je controle over:

1. Assortiment

Kies zelf welk assortiment je toont.

2. Cadeauwaarde

Toon de cadeauwaarde in euro’s of punten.

3. Bijbetalen

Het assortiment is met en zonder bijbetaling mogelijk.

4. Geldigheid

Kies een uiterste inlogdatum met een max. van 36 maanden.

Content

Selectie van assortiment

De Pluim Premium toont standaard het volledige assortiment. Aan jou de keus wat je wil laten zien: alles of een selectie. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om alleen een duurzaam assortiment te tonen. Daarnaast kan je ook een eigen assortiment toevoegen, zoals een goed doel naar keuze.

Maximale sfeerbeleving

Een cadeau moet onvergetelijk zijn. Er eentje uitpakken op je scherm is net zo leuk als in het echt. Zeker als je ons digitale cadeaupapier ziet dat automatisch naar beneden schuift na het inloggen. Het ‘papier’ bevat icoontjes die het geefmoment ondersteunen (kerstmis, feest of neutraal) én is voorzien van jouw bedrijfskleuren en logo. Daarnaast zijn er leuke opties bij geefmomenten zoals neerdwarrelende sneeuwvlokken bij keuzepagina’s.

Meer informatie?

Wil jij de Pluim Premium inzetten voor jouw medewerkers en hen een cadeau laten kiezen in jouw eigen cadeauwebshop? Vraag meer informatie aan bij onze accountmanagers. We denken graag met je mee om de cadeaubeleving te maximaliseren.

Benieuwd hoe het werkt?
We tonen je graag de opties.

Aan de hand van een vrijblijvende demonstratie laten we je zien wat de mogelijkheden zijn met Pluim Premium. Een offerte of een proefversie van de Pluim aanvragen kan natuurlijk ook.