Stichting Make-A-Wish Nederland

Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een magisch effect. Doneer je Pluim en draag bij aan het vervullen van een kinderwens!

Lees meer
Maak je keuze:
1,00
Wij storten het direct bij het goede doel
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Elke dag horen gemiddeld drie families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Make-A-Wish wil álle kinderen tussen 3 en 18 jaar kracht geven voor de toekomst, door hun allerliefste wens te vervullen.

Een wensvervulling ontstaat niet vanzelf. Het is een zorgvuldig geplande Wish Journey. Een bijzonder traject waar een grote groep mensen maanden mee bezig is en dat van A tot Z maatwerk is. Het realiseren van een allerliefste wens geeft ernstig zieke kinderen en hun omgeving weer kracht en vertrouwen, en heeft blijvend impact. Zo maken wij met elkaar herinneringen die een leven lang mee gaan.

Wat moet je doen?

Klik op verzilver je pluim en doneer jouw Pluim aan Stichting Make-A-Wish Nederland. Bijbetaling kan via iDeal.

Wanneer je ervoor kiest om niet anomiem te doneren, wordt jouw naam en e-mailadres kenbaar gemaakt aan Stichting Make-A-Wish Nederland. Zij zijn dan in de gelegenheid om jou eenmalig een persoonlijk bedankje te sturen voor de donatie. Stichting Make-A-Wish Nederland verwijdert daarna jouw contactgegevens.