cadeauwinkel-voor-vrije-tijd

Cadeauwinkel

Content

Succes behaald? Overgewerkt? Mooie resultaten geboekt? Dan is het na die inspanning, tijd voor ontspanning. Met de Pluim geef je vrije tijd cadeau. Een avondje uit, weg in eigen land, een moment om op te laden of leuke dingen voor thuis of onderweg. Het kan met de Pluim. Neem een kijkje in ons assortiment.

cadeauwinkel-voor-vrije-tijd

Inspirerende thema’s

De Pluim zit vol inspiratie voor vrije tijd. Er zijn zoveel mooie momenten om te creëren die een fijne herinnering achterlaten. Wij helpen de ontvanger op weg met wat inspiratie.

Uit eten in een luchtballon

Heb je ooit iemand een etentje in de lucht cadeau gegeven? Nu wel. Met de speciale CuliAir luchtballon stijgt de ontvanger op tussen hemel en aarde. Hier geniet diegene van allerlei heerlijke gerechten, topwijnen en natuurlijk een adembenemend uitzicht!
  
Dineren in een luchtballon

Driften op een ijsvloer

Geef ice karten cadeau. Leuk voor de sensatiezoeker die nooit genoeg krijgt van een flinke dosis adrenaline.
  
Ice karten in Rucphen

Nieuw in het assortiment

Vrije tijd is voor iedereen anders. Daarom doen wij er alles aan om ons assortiment aantrekkelijk te maken voor iedereen. Wekelijks voegen we nieuwe belevenissen en producten toe aan ons assortiment. Bekijk hier een selectie van de nieuwkomers.

Geef delicatessen cadeau

Lekker eten maakt het leven mooier. We hebben daarom verschillende aanbieders in ons assortiment waar de ontvanger lekker mee kan koken of bakken.
   
Winkelen bij Oil & Vinegar

Populaire keuzes

Benieuwd wat er veel gekozen wordt met een Pluim? Dat varieert van een pretpark tot een verwenpakket en van een weekendje weg tot een restaurantbezoek. Dit zijn onze hardlopers.