Wat is de Pluim?

Wat is de Pluim?

Wat is de Pluim?

Content

Een verrassende waardering, beloning of bedankje. Een ‘precies-wat-ik-wilde-hebben-cadeau’. De Pluim is zoveel meer dan een cadeaubon, zowel fysiek als digitaal. We helpen je graag om je waardering uit te spreken. Samen maken we geven onvergetelijk!

  • 3 jaar geldig
  • Eenvoudig te personaliseren 
  • Uniek aanbod van belevenissen en producten    
Wat is de Pluim?

De Pluim: hét cadeau boordevol beleving voor vrije tijd

Content

Leuke dingen doen in het leven: daar draait het om. Genieten van een rustige dag, of eropuit met de kinderen. Thuis een driegangenmenu koken of culinaire verwennerij in een restaurant. Of. Of. Of... Vrije tijd is voor iedereen anders. En dat snappen wij. Daarom is de Pluim een unieke combinatie van meer dan 1500 belevenissen én producten. Wel met een rode draad: vrije tijd.

Voor ieder budget

Bepaal de waarde van de Pluim helemaal zelf: van € 5,- tot € 1000,-

  • In delen te besteden
  • Makkelijk bijbetalen
  • Meerdere Pluimen eenvoudig samenvoegen

Zo persoonlijk als jij dat wilt

Cadeaubon onpersoonlijk? Wedden van niet. Je maakt de Pluim zo persoonlijk als je zelf wilt. Een eigen foto, logo of tekst toevoegen? Tuurlijk! Een welkomstpagina inrichten mét video en cadeausuggesties? Geen probleem. Of toch kant-en-klare Pluimen gebruiken? Ze staan al voor je klaar.

  • Betalen via iDeal of op factuur
  • Kant-en-klaar of volledig op maat
  • Keuze uit fysiek (A4-kaart) of digitaal (e-mail)

    
Neem contact met ons op

Geef een extraatje

Wist je dat een onvergetelijk geefmoment dichterbij is dan je denkt... Pak eens uit met een extraatje: geef de Pluim met een fles Celebrations, cava, champagne of bier. Zo creëer je een waar feestelijke geefmoment! Versturen naar verschillende huisadressen? Geen probleem. Voeg een adressenbestand toe aan je bestelling en de Pluimen worden verstuurd naar de adressen van ontvangers. Voor 16.00u besteld, is vandaag verzonden.
  

Bestel de Pluim

 

Zakelijk cadeau

Een blijk van waardering kan niet wachten. En wij zijn er om je een handje te helpen. We weten namelijk allemaal: flink uitpakken begint bij geweldig inpakken. Van een prachtige belevenis tot een perfect presentje: hoe je het geeft, maakt het af. Wij regelen het voor je. Een Pluim compleet in jouw huisstijl? Geen probleem. Samen pakken we uit. Samen maken we geven onvergetelijk!
  
     
Ik wil geef-service    Informatie maatwerkmogelijkheden

 

Anti-witwasrichtlijn & de Pluim

Yes! De anti-witwasrichtlijn geldt NIET voor de Pluim. Je kunt jouw medewerkers, vrienden of familie dus gewoon een Pluim geven, zonder vast te zitten aan een limiet. Je leest er meer over in ons artikel over de anti-witwasrichtlijn.
  

Naar het artikel over de anti-witwasrichtlijn