Museum

Forteiland Pampus in Muiden

1 kind (4-12 jaar) ontvangt entree tot forteiland Pampus inclusief de veerdienst.

Lees meer
Maak je keuze:
13,00

Gratis per e-mail

Zodra je voet op het eiland zet, voel je het al… Hier ligt meer dan 400 jaar geschiedenis en jij maakt daar nu deel van uit. Op Pampus valt van alles te beleven. De interactieve routes ‘Het Geheime Wapen van Amsterdam’ en ‘Het verhaal van Pampus’ nemen je mee de geschiedenis in. Of je dwaalt zelf over het eiland met het ‘Rondje Pampus’ en kijkt je ogen uit naar vergezichten over het IJmeer en vindt onderweg eye openers over vroeger en nu. Je kunt voor Pampus in het gras liggen met een picknickmand die je ophaalt bij het Pampus Paviljoen, je koopt leuke souvenirs in de museumwinkel of je installeert je op het sfeervolle terras met een fantastisch uitzicht over het IJmeer.

Praktische info

Afvaartadres: Herengracht t/o nr. 33-

1398 AB Muiden 

Telefoonnummer: 0294 262 326
Website: www.pampus.nl

Kinderen van 0 t/m 3 jaar zijn gratis.

Forteiland is elke dinsdag t/m zondag geopend t/m eind oktober 2022. Voor actuele openingstijden zie www.pampus.nl

Locaties

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor Forteiland Pampus. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail. Je dient vooraf eerst een reservering te maken voor een dag en tijdstip, meer informatie vindt je op het ticket.

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Inclusief verzending
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd