Cocoonen

Cocoonen

Boek lezen met een kop koffie

Dit is zo'n favoriete zondag, een dag dat je lekker thuisblijft. De deur blijft op slot en de telefoon gaat uit. Je hoeft niks en je doet waar je zelf zin in hebt, lekker een dagje cocoonen. Muziek aan, goede kop koffie of thee, iets lekkers erbij en een boek om in één keer uit te lezen. En de tijd? Die doet er vandaag helemaal niet toe, dit is ultiem genieten!

Ontspannen op de bank

Plof op de bank en pak een goed boek of tijdschrift erbij. Wat dacht je van even wegdromen met een roman van Jojo Moyes? Of kies voor een tijdschriftabonnement waar je gegarandeerd elke cocoonzondag per maand het nieuwste nummer in huis hebt.

 

Optimaal genieten van muziek met Bose

 

Een heerlijke cocoondag is pas echt geslaagd met muziek op de achtergrond. Ogen dicht, voeten op de bank en lekker dagdromen. 

Met de noice canceling QC35 draadloze hoofdtelefoon van Bose, is stilte stiller en klinkt muziek beter dan ooit. Met een accuduur van wel 20 uur kom jij voorlopig niet meer van de bank. Dat klinkt toch als muziek in de oren?

 

Bestel de Bose QC35 II hoofdtelefoon

Met een kop verse thee of koffie

Start je dag met een kop verse thee of goede koffie. Met de cadeaukaart van Dille en Kamille kan je allerlei soorten verse thee aanschaffen. Ga je voor de groene thee met citroengras of voor rooibosthee met appel en kaneel? Of laat je verleiden door de geur van gemalen bonen. De beste koffie maak je met de french press van Berghoff. 

Verwen jezelf met wat lekkers

Op zo'n rustige dag is het belangrijk om jezelf ook te verwennen met wat lekkers. Je kan macarons kopen bij je favoriete bakker, of ga zelf aan de slag met allerlei zoetigheid. Koop verschillende ingrediënten en benodigdheden met de cadeaubon van Dille & Kamille en bak de lekkerste creaties met de sweet baking artikelen van Princess. 

Cocoonen buiten de deur

 

Waarom zou je cocoonen niet combineren met lekker uitwaaien op het strand? Geniet bijvoorbeeld van de stilte in de vroege ochtend langs de kustlijn op de waddeneiland. Ga vervolgens terug naar je huisje en trakteer jezelf op een kop warme chocolademelk. Buiten is het guur, maar binnen is het heerlijk warm bij de open haard. 

Landal heeft vakantiehuisjes op verschillende waddeneilanden om ultiem te ontspannen voor een weekend, midweek of zelfs een hele week. 

 

Ga naar Landal op de Waddeneilanden