Pluimen kerstpakket

Geef een Pluim als kerstpakket!

Content

Kan je niet kiezen tussen een traditioneel kerstpakket of een gezelliger alternatief? Dan maken wij het je gemakkelijk. Met de Pluim geef je het allebei. En méér. Te verzilveren voor een kant-en-klaar kerstpakket of zelf samen te stellen tot een pakket op maat.

  • Voor elke budget, vanaf €5 tot €1000 per Pluim
  • Personaliseren in eigen huisstijl mogelijk
  • Fysiek en digitaal cadeau
Pluimen kerstpakket

Het geven van een leuk en origineel kerstpakket kan een tijdrovende klus zijn. Wordt het een kartonnen doos, vol met leuke attenties erin? Of kies je liever iets duurzamers, waarbij iedereen zijn of haar eigen keuze maakt? En niet geheel onbelangrijk: je wilt natuurlijk dat jouw bedrijf zichtbaar de afzender is.

Bij Pluimen.nl helpen we je graag een handje om het perfecte kerstpakket samen te stellen. Of je nu kiest voor een eigen, gepersonaliseerde webshop vol (duurzame) keuzes, of toch liever een traditioneel kerstpakket geeft, onze unieke geefservice staat garant voor 100% succes.

energiebesparende producten kerstpakket

Energie besparen?

Mooie spullen om het thuis warm en gezellig te maken!

Restaurant Cadeaukaart

Lekker uit eten?

Kies voor een Restaurant Cadeaukaart!

Zelf kerstpakket samenstellen

Zelf samenstellen

Stel je eigen kerstpakket samen en kies uit verschillende lekkernijen.

Houd je medewerkers warm

De energieprijzen waren nog nooit zo hoog als nu. En dat voelen wij, jij én jouw medewerkers. Tijd om hen dus een beetje van warmte te voorzien tijdens deze koude wintermaanden. Was je van plan om een fysiek kerstpakket te geven? Compleet gevuld met dekentjes, kaarsjes, eten en drinken? Dat kan ook met de Pluim. Je kunt namelijk de Pluim verzilveren voor een kant-en-klaar kerstpakket, óf je medewerkers stellen deze zelf samen.

Zelf kerstpakket samenstellen

Een fles wijn terwijl je geen alcohol drinkt of een warme plaid in de verkeerde kleur; je hoort vaak dat een kerstpakket niet 100% aansluit bij de wensen. Om verspilling tegen te gaan, kunnen jouw medewerkers ook zelf hun kerstpakket samenstellen. Bijvoorbeeld met wijnen, bieren, glazen en borrelhapjes (dankzij de Verskadokaart). Of juist door te kiezen voor een dekentje (in wel de goede kleur), kussens, kaartjes, thee en koffie om lekker warm te blijven. Een kerstpakket als avondje uit? Inclusief diner en concert? Ook dat kan.

Hét kerstpakket boordevol beleving

Daar waar de een graag een dagje eropuit gaat, maakt de ander liever het huis gezellig. En dat is het mooie aan vrije tijd: het is voor iedereen anders. Vrije tijd is iets bijzonders. Door af toe bewust een stapje terug te doen, kunnen we optimaal genieten van vrije tijd. Want wie een momentje voor zichzelf pakt, kan daarna met frisse energie elke uitdaging aan. Laat je inspireren!

En nog veel meer...

Dat maakt de Pluim zo'n veelzijdig leuk kerstpakket!

 Bekijk de volledige cadeauwinkel

 

Origineel kerstcadeau voor jouw personeel

De Pluim is een origineel kerstcadeau voor elk budget, die je eenvoudig kunt personaliseren - een kerst cadeaubon, zonder het onpersoonlijke, en waarbij de ontvanger uit meer dan 1500 keuzemogelijkheden en kiest.

Geef het cadeau in de vorm van een mooie A4 kaart of digitaal cadeau per e-mail, upload een leuke afbeelding en een persoonlijk boodschap. En voeg iets extra's toe om het nóg feestelijker te maken, zoals een fles wijn of champagne. Kortom, met de Pluim geef je een onvergetelijk kerstpakket!

A4 Kerstkaart

Kerst is natuurlijk niet compleet zonder kerstkaarten. Daarom is de Pluim zo'n leuk alternatief kerstpakket of als extra attentie in traditionele kerstpakketten - je kunt het namelijk in de vorm van een mooie grote A4 kerstkaart geven met kerstthema. Kies uit een van de leuke standaard kerstkaarten, die speciaal door onze eigen ontwerpers zijn ontworpen. Wil je dit kerstpakket persoonlijk maken? Voeg eenvoudig, tijdens het bestellen, jouw foto en/of logo toe en schrijf een gezellige tekst voor de ontvangers. Wij drukken hem op een feestelijke A4-kaart voor een extra mooi verrassingseffect.

Feestelijk kerstpakket met iets extra's

Als je kiest voor de mooie Pluim A4 kaart, dan kan je jouw kerstpakket voor jouw personeel nóg leuker en feestelijker maken. Wij bieden namelijk ook de mogelijkheid om iets extra's toe te voegen, zoals een fles witte of rode wijn, een fles cava, of een fles champagne. Voor bij de fles cava of champagne zou je zelfs luxe champagneglazen erbij kunnen nemen. Op deze manier geef je de Pluim als een feestelijk kerstpakket in een luxe doos.

Voor elk budget

Een gratis kerstpakket bestaat natuurlijk niet echt. Maar zelfs als het budget niet genoeg is voor een klein pakket, is de Pluim nog steeds het beste cadeau. Je kan de Pluim namelijk in elk budget bestellen, want je bepaalt zelf de waarde vanaf 5 euro. Ons assortiment is ontzettend groot en dus kan iemand zelfs voor zo’n klein bedrag, een mooi kerstcadeau vinden. Denk aan leuke tijdschriften, het laten bedrukken van producten met eigen foto’s of iemand kan de waarde schenken aan een goed doel.

Duurzame Pluim als last minute kerstpakket

Vaak moet je maanden voor kerst al een leuk kerstpakket bestellen. En tja, schiet dat je pas een paar weken van tevoren binnen...? Geeft niks! De Pluim kan je gewoon last minute bestellen in de week voor Kerstmis. En ben je écht laat met bestellen? Kies dan voor de duurzame Pluim per e-mail. Hoe dan ook: je staat dus nooit met lege handen.

Maatwerk kerstpakketten

Een kerstpakket hoeft helemaal niet onpersoonlijk te zijn. Sterker nog, bij grote oplages doen wij er nog een schepje bovenop. Zo ontwerpt onze grafisch vormgever graag de kaart geheel in jouw huisstijl of bedenken we een totaal andere verpakking dat bij jouw bedrijf past. We denken daarbij out-of-the-box, of juist erin...Zo geef je elk jaar een blijvende herinnering. 

Informeer dus tijdig naar de mogelijkheden van unieke designs.

Maatwerk aanvragen

 

Trots op onze klanten

Pluimen maakt van het geefmoment voor iedere klant een onvergetelijke herinnering.

Word ook klant en beloon jouw medewerkers met een Pluim op maat.

Contact met Sales

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?
We geven gratis advies op maat.

We begrijpen maar al te goed dat een kerstcadeau indruk moet maken. Wil je eerst een Pluim op proef of een demo ontvangen? Of heb je een offerte nodig voor je budgettering? Maak hieronder een keuze.