pluimen.nl-vier-de-feestdagen

Vier de feestdagen

Content

Kerst & Oudejaarsavond, het zijn misschien wel de meest gezellige feestdagen. Terwijl de wind buiten snijdend koud is, warm jij jezelf binnen op met kop chocolademelk met slagroom. Lekker bij de kerstboom waar de cadeautjes al klaarliggen. 's Avonds gezellig aan tafel om daarna ouderwets gezellig een spelletje te spelen. Geniet van de feestdagen én van elkaar.

pluimen.nl-vier-de-feestdagen

De mooiste tafeldecoratie

Heerlijke gerechten waar een hoop liefde in zit, proeven net wat beter aan een mooi gedekte tafel. Kies bijvoorbeeld dezelfde (feestelijke) glazen, prachtige boter- en kaasmessen of een stijlvol serveerplateau met lekkere hapjes.

Voorbereiding van het diner

Zelfs als je geen fan van koken bent of jezelf niet bestempeld als een ware keukenprins(es), kan je nog steeds een memorabel diner in elkaar draaien. Leer van de beste chef-koks hoe de sterren van de hemel kookt met een Cheflix kookworkshop. 
 
Masterclass van Cheflix

Favoriete pannen

Het beste resultaat bereik je natuurlijk met goed materiaal. Die heerlijke roast in een signature braadpan of de langzaam gegaarde risotto in een kwalitatieve sauteerpan van Le Creuset. Met deze pannen tover je heerlijke gerechten op tafel.

Het hoeft niet zo moeilijk

Dat je verrukkelijk kunt koken zonder enorm veel poespas, blijkt uit het kookboek van Ottolenghi. De chef, die normaliter bekendstaat om z’n ingewikkelde gerechten, gooit het met SIMPEL over een andere boeg. Makkelijk, snel maar nog steeds een sublieme smaakexplosie.
 
SIMPEL - Ottolenghi

Cheers!

Een goed glas wijn, dorstlessende mocktail of een verfrissend biertje mag niet ontbreken bij het feestmaal. Vier de feestdagen met heerlijke dranken. Proost: op je gezondheid! Een goed glas wijn, dorstlessende mocktail of een verfrissend biertje mag niet ontbreken bij het feestmaal. Vier de feestdagen met heerlijke dranken. Proost: op je gezondheid!

Uit eten

De feestdagen hoef je natuurlijk niet per se thuis te vieren. Misschien is het juist leuk om elkaar te treffen in een gezellig eettentje. Optimaal genieten van een feeststemming, terwijl je ook nog verwend wordt met de meest lekkere hapjes.
 
De Restaurant Cadeaukaart

Haal delicatessen in huis

Het leuke aan deze dagen is dat alles nét dat beetje meer is. Iets beters of nét wat anders dan anders... Vervang bijvoorbeeld eens de supermarkt voor de slager, groentewinkel of kaasspeciaalzaak.

Boek een overnachting

Vier de feestdagen zoals nooit tevoren. Geniet bij een van de prachtige van der Valk hotels in een stad naar keuze of boek met de hele familie een huisje op de hei.
  
Weekendjeweg.nl

Lang tafelen

Als er iets een associatie opwekt bij de feestdagen, dan is het wel gourmetten, fonduen of grillen. En het liefst gewoon gezellig met z’n apparaat op tafel waarmee je de hapjes voor je neus ziet garen. Héérlijk! 

De magie van Antwerpen

Een glaasje glühwein in je hand en Jingle Bells uit de speakers: Antwerpen in de decembermaand is mágisch. Struin overdag op de kerstmarkt, duik ’s avonds gezellig een kroegje in. Moe van je city trip? Dan plof je zo je bed in bij een van de intieme studio’s of ruime appartementen van SHWAY.
 
SHWAY appartementen

Ouderwetse gezelligheid

Kerst- of oudjaarsavond zijn de ideale gelegenheden om met elkaar een spelletje te spelen. Ga je voor een gezelschapsspel of voor een potje bingo? Hilariteit en gezelligheid gegarandeerd!