pluimen.nl-vier-de-feestdagen

Vier de feestdagen

Content

Het huis in kerstsfeer brengen, alvast een gerecht voor het kerstdiner proberen of iets lekkers bakken, aftellen naar Kerst met een mooie kaars of andere accessoires. Het verzamelen van alle cadeautjes… Wij hebben zin in Kerst en genieten volop van de voorbereidingen!

pluimen.nl-vier-de-feestdagen

De mooiste tafelsetting

Heerlijke gerechten waar een hoop liefde in zit, proeven net wat beter aan een mooi gedekte tafel. Kies bijvoorbeeld dezelfde (feestelijke) glazen, prachtige boter- en kaasmessen of een stijlvol serveerplateau met lekkere hapjes.

Kerstmis met Dille

Samen de kerstboom optuigen, de kaarsjes aansteken, kerstrecepten koken, de tafel mooi dekken… Met Dille & Kamille geniet je volop van Kerst! Van kerstboomversiering, kerstkaarten, tafeldecoratie en cadeau ideeën kun je bij Dille terecht.

Cadeaubon van Dille & Kamille

Dille & Kamille tafelsetting
Dille & Kamille tafelsetting
Dille & Kamille kaarsen

Kerstshoppen met overnachting

Stap in de betoverende wereld van kerstmarkten, waar de geur van glühwein in de lucht hangt en de straten veranderen in sprookjesachtige wonderlanden. Proef de magische sfeer van lokale kerstmarkten of verken de charme van buitenlandse bestemmingen. Geniet van alle gezelligheid!

Kerstshoppen met overnachting

Weekendjeweg.nl_kerstsmarkten

Kookinspiratie

Ontdek de leukste kookboeken voor de feestdagen. Stress voor het kerstdiner is niet meer nodig met deze top kookboeken. Een 3-, 4- of zelf een 5-gangendiner zet jij met gemak op tafel.

Kookliefhebber of uit eten? 

Waar de een zich graag uitslooft in de keuken, schuift de ander liever aan bij restaurant. Voor welke opties kies jij? 

Cheflix

Online kookworkshop

Zelfs als je geen fan van koken bent of jezelf niet bestempeld als een ware keukenprins(es), kan je nog steeds een memorabel diner in elkaar draaien. Leer van de beste chef-koks hoe de sterren van de hemel kookt met een Cheflix kookworkshop.

Masterclass van Cheflix

Restaurant Cadeaukaart

Uit eten

De feestdagen hoef je natuurlijk niet per se thuis te vieren. Misschien is het juist leuk om elkaar te treffen in een gezellig eettentje. Optimaal genieten van een feeststemming, terwijl je ook nog verwend wordt met de meest lekkere hapjes.

De Restaurant Cadeaukaart

De lekkerste producten

Voorkom de bekende stress rondom de feestdagen en haal je delicatessen bij Oil & Vinegar! Of je nu een keukenprinses of een bourgondische hapjesfanaat bent: met het uitgebreide assortiment vind jij altijd de perfecte delicatessen!

Cadeaubon van Oil & Vinegar

Oil & Vinegar

Boek een overnachting

Een glaasje glühwein in je hand en Jingle Bells uit de speakers: vier de feestdagen zoals nooit tevoren. 

Culinair eten met overnachting

Culinair genieten

Hoe je jouw culinaire ervaring perfect afsluit? Met een heerlijke overnachting natuurlijk! Geniet van een unieke en romantische smaakervaring op de allermooiste locaties.

Culinair genieten met overnachting

Dtuchen Heavens Hotel

Hemelse kerstsfeer

Vier de feestdagen bij het luxe Heavens Hotel van Dutchen. Wát een luxe, wát een ervaring. Je slaapt hier namelijk IN de Grote Kerk van Hoorn. Dat is pas goddelijk logeren.

Heavens Hotel van Dutchen

Haal delicatessen in huis

Het leuke aan deze dagen is dat alles nét dat beetje meer is. Iets beters of nét wat anders dan anders... Vervang bijvoorbeeld eens de supermarkt voor de slager, groentewinkel of kaasspeciaalzaak.

Verskadokaart

Verskadokaart

Lang tafelen

Als er iets een associatie opwekt bij de feestdagen, dan is het wel gourmetten, fonduen of grillen. En het liefst gewoon gezellig met z’n apparaat op tafel waarmee je de hapjes voor je neus ziet garen. Héérlijk!