Vier de feestdagen

Vier de feestdagen

Vier de feestdagen

Content

Kerst, oud en nieuw - de gezellige feestdagen. Terwijl de wind buiten snijdend koud is, warm jij jezelf binnen op met kop chocolademelk met slagroom. Lekker bij de kerstboom waar de cadeautjes al klaarliggen. 's Avonds gezellig met elkaar aan tafel om daarna ouderwets gezellig een spelletje te spelen. Geniet van de feestdagen én van elkaar.

Vier de feestdagen

Voorbereiding van het diner

In unieke masterclasses van Cheflix leren de sterrenchefs jou hun gastronomische geheimen. Zo kan jij ook fantastische gerechten op Michelinsterren niveau bereiden tijdens het kerstdiner! Cheflix is een programma van online kooklessen van Michelinsterren chefs. Het is geschikt voor elke thuiskok. Kookervaring is dus niet nodig.

Leer van de sterrenchefs

 

Samen kerstdecoratie maken

Samen de kerstboom versieren, wie heeft er geen mooie herinneringen aan? En de mooiste kerstdecoratie maak je samen. Hang stiekem jouw favoriet op beste plekje in de boom. Haal alles voor de feestdagen in huis met Dille & Kamille.
      
Bestel een Dille & Kamille bon

Cheers!

Vier de feestdagen met heerlijke dranken. Proost op de gezondheid!

    
Ontdek wijnen, bieren & bubbels

 

Winteruitjes

Eropuit in de winter. Kies wat jullie met elkaar gaan doen. Wat het ook wordt, de glimlach die deze dag gaat brengen, is voor iedereen onbetaalbaar.

Boek een overnachting

Vier de feestdagen zoals nooit te voren. Geniet bij één van de prachtige Van der Valk hotels in een stad naar keuze. Of boek een overnachting bij de SHWAY appartementen en ontdek de magie van Antwerpen.

Lang tafelen

Gourmetten, fondueën en grillen zijn onlosmakelijk met de feestdagen verbonden. We roepen allemaal dat het wat cliché is, maar stiekem vinden we het héérlijk. Kletsen, lachen en lang tafelen, terwijl de meest smakelijke hapjes langzaam garen voor je neus. Wat een fijne traditie.

Ouderwetse gezelligheid

Kerst- of oudjaarsavond zijn de ideale gelegenheden om met elkaar een spelletje te spelen. Ga je voor een gezelschapsspel of voor een potje bingo? Hilariteit en gezelligheid gegarandeerd!

Ontvang een gratis kerstfoto

Shoots & More heeft een leuke kerstactie! Kom deze winter genieten van een fotoshoot met familie, vrienden of huisdieren. Iedereen die vanaf €25,- tussen 1 november t/m 9 januari 2022 een fotoshoot inplant, ontvangt een gratis kerstfoto. Leuk om als kerstkaart te sturen naar opa & oma of houd de foto als herinnering. De shoot is zeker ook geschikt voor grotere groepen!
   

Plan een fotoshoot

Kookinspiratie voor gerechten 

Ga je voor traditioneel, Italiaans of misschien wel vegetarisch? Neem een kijkje in onze collectie kookboeken. Geschikt voor iedereen die nog niet zo’n held is in de keuken, maar wél wil shinen tijdens het kerstdiner.

Haal delicatessen in huis

Perfect voor de feestdagen! Zoek verse producten uit bij bijvoorbeeld een slagerij, groentewinkel of kaasspeciaalzaken. Gewoon bij jou in de buurt.