Vier de feestdagen

Vier de feestdagen

Kerstboom met ballen

Kerst, oud en nieuw - de gezellige feestdagen. Terwijl de wind buiten snijdend koud is, warm jij jezelf binnen op met kop chocolademelk met slagroom. Lekker bij de kerstboom waar de cadeautjes al klaarliggen. 's Avonds gezellig met elkaar aan tafel om daarna ouderwets gezellig een spelletje te spelen. Geniet van de feestdagen én van elkaar.
    

Tijd voor het diner

Gourmetten, fondueën en grillen zijn onlosmakelijk met de feestdagen verbonden. We roepen allemaal dat het wat cliché is, maar stiekem vinden we het héérlijk. Kletsen, lachen en lang tafelen, terwijl de meest smakelijke hapjes langzaam garen voor je neus. Wat een fijne traditie.

Favoriete pannen

Koken is een feestje met het juiste gereedschap. Met deze pannen tover je in een handomdraai heerlijke gerechten op tafel.

Boek een overnachting

Vier de feestdagen zoals nooit te voren. Geniet bij één van de prachtige hotels in een stad naar keuze. Of boek alvast iets voor in het nieuwe jaar om iets fantastisch in het vooruitzicht te hebben.

Kerstdecoratie

Samen de kerstboom versieren, wie heeft er geen mooie herinneringen aan? Héél voorzichtig die prachtige, tere versiersels uitpakken, gekoesterde kerstballen die al jaren meegaan maar ook mooie nieuwe, stiekem jouw favoriet het beste plekje in de boom geven, de keuze tussen een piek bovenin of toch dat lieve engeltje... Haal alles voor de feestdagen in huis met Dille & Kamille.
   
      Bestel een Dille & Kamille bon

Cadeaus voor onder de boom

Kerst is niet compleet zonder ook wat cadeautjes. Je kunt kiezen voor een cadeaubon, dit valt zeker weten bij iedereen in de smaak. Of kies een gepersonaliseerd cadeau voor hem of haar.  Wat je ook geeft, succes gegarandeerd met een van deze cadeaus. Voor een ander of gewoon lekker voor jezelf...

Ouderwetse gezelligheid

Kerst- of oudjaarsavond zijn de ideale gelegenheden om met elkaar een spelletje te spelen. Ga je voor een gezelschapsspel of voor een potje sjoelen? Hilariteit en gezelligheid gegarandeerd!

Speel het spel '30 seconds'

Fantastisch voor grote gezelschappen op feestjes en partijen! Probeer binnen 30 seconden zoveel mogelijk van de vijf begrippen op het kaartje uit te leggen aan je teamgenoten. Hoe meer begrippen jullie raden, des te meer velden jullie op het speelbord vooruit mogen. Een dobbelsteenworp kan daar nog verandering in brengen. Welk team bereikt als eerste de finish?

Bestel het spel 30 Seconds

Ga sjoelen met de hele familie

Een sjoelbak staat voor oer-Hollandse gezelligheid voor de hele familie, zeker tijdens de feestdagen. Een product dat vaak van generatie op generatie wordt overgegeven. Deze sjoelbak heeft een zeer duurzame kwaliteit en uitstekende speeleigenschappen. Wie beschikt over de beste tactiek?

Bestel de sjoelbak