De Pluim als cadeau voor waardering

De Pluim als cadeau voor waardering

Content

Waardering uitspreken is misschien wel een van de meest belangrijke aspecten op de werkvloer. En toch wordt dit ontzettend vaak vergeten. Zonde, want een beetje waardering heeft een groot effect. Makkelijk scoren dus. Op zoek naar een waardering cadeau? Geef een Pluim.

  • Geef de keuze uit meer dan 1000 vrijetijdsbestedingen
  • Het gemak van een cadeaubon, niet het onpersoonlijke
  • Landelijke attracties, lokale uitjes, evenementen en producten voor thuis

Waardering tonen is belangrijk

Hopelijk hoeven we je niet meer uit te leggen dat gelukkige medewerkers productiever en meer betrokken zijn. Ook zijn zij minder vaak ziek en blijven ze langer bij het bedrijf werken. Is dit voor jou oud nieuws? Gelukkig, dan ben je lekker bezig! Wist je dat niet? Oei...dan is er een hoop werk aan de winkel. Werkgeluk is het (inmiddels niet meer zo) geheime sleutelwoord. Focus je als leidinggevende op werkgeluk, dan heeft dat impact op jouw bedrijf. Een onderzoek toonde bovendien aan dat een leidinggevende van invloed is op het werkgeluk van de medewerkers. Er werd gevraagd welke eigenschap zij het belangrijkste vonden in een ideale leidinggevende. Je voelt ‘m al aankomen hè...? Yep! Waardering tonen. Waardering tonen stond bij maar liefst 82% van de ondervraagden op de eerste plaats. Laat dat even op je inwerken...82%! Tijd om je mouwen op te stropen dus.

Je doet het goed!

Zoiets kleins, en toch zo’n grote impact. Jij vindt het misschien wel harstikke logisch – ‘ze weten toch wel dat ik blij met ze ben?’ Of erger nog: ‘Dit hoort gewoon bij hun baan, daar hoef ik toch geen waardering voor uit te spreken?’ Zeker wel! Jij vindt het toch ook leuk om een complimentje te krijgen? Te horen dat je het goed doet, of in ieder geval: te horen dat iemand blij is met jouw werk? Anders ga je hetzelfde werk wel ergens anders uitvoeren. Voor iemand die jou wél waardeert. Nou, precies. Dat is voor jouw medewerkers niet anders. En in deze tijden helemaal. Daar waar we vroeger allemaal op de werkvloer waren, flapte je dat beetje waardering er nog weleens uit. Maar nu we veel thuiswerken en iedereen van de ene virtuele meeting naar de ander vliegt, vergeet je het nog weleens. Nogmaals: doodzonde. Geef dus eens een (virtueel) schouderklopje of een cadeau waarmee je je waardering uitspreekt.

Cadeau als waardering = ontspanning

Je waardeert iemand voor z’n inzet en harde werk. Hoe leuk is het om diegene dan te waarderen met iets totaal tegenovergestelds? Ontspanning bijvoorbeeld. Twee vliegen in één klap overigens, want ontspanning is namelijk enorm belangrijk. Wie genoeg ontspant en bewust met vrije tijd omgaat, kan nieuwe uitdagingen beter aan. En dat komt jou dus weer ten goede, want die ene uitdaging die al een tijdje op de plank ligt te wachten tot iemand ‘m oppakt...kom maar door!

De Pluim

Met een Pluim geef je altijd een bijzonder cadeau om je waardering uit te spreken. Twijfel je of je iemand hier wel blij mee is? Want ... het is toch een cadeaubon. Snappen we. Geloof ons: met een Pluim zit je goed. Beloofd! De ontvanger krijgt, net als bij een ‘standaard’ cadeaubon, een unieke code om te verzilveren. Alleen gaat het bij ons net even wat anders. Die code kunnen ze inwisselen voor allerlei leukigheden. Dat kan een activiteit zijn. Of een belevenis. Of een heerlijk product voor thuis of onderweg. We kunnen het eigenlijk niet goed omschrijven. Laten we vooropstellen: ons assortiment is groot. En met groot, bedoelen we gigántisch. Duizenden belevenissen of producten vullen onze website. Er is wél een rode draad: alles wat we aanbieden, is gericht op vrije tijd. Dus een cursus ‘Hoe hou ik mijn baas tevreden’ of een workshop ‘Zo orden ik mijn werkplek’...die vind je hier niet. Wat je wel vindt, is een verbluffend aanbod van allerlei vrijetijdsbestedingen waar je enorm gelukkig van wordt.

Persoonlijk cadeau: fysiek én digitaal

De Pluim komt in twee varianten: een fysieke A4-kaart en een Pluim per e-mail. Beide kun je personaliseren. Een eigen foto, tekst of logo? Geen probleem. Graag zelfs! Want hoe meer jij het eigen maakt, hoe leuker het wordt. En als je toch bezig bent, richt dan gelijk de welkomstpagina voor de ontvanger in. Deze feestelijk pagina biedt ruimte voor nóg een boodschap, een foto of afbeelding en (ons favoriete onderdeel) eventuele suggesties voor bestedingen

In elk budget

Een enkele medewerker waarderen, of gelijk de helft van het bedrijf; wees niet bang dat je diep in de buidel moet tasten. Of dat je vastzit aan een budget. In onze editor vind je Pluimen van 15, 25, 50 of 100 euro. Je kunt uiteraard ook zelf een bedrag invullen. Maak het maar zo gek als je zelf wilt.

Waardering bedrijf

Op zoek naar een zakelijke variant om het bedrijf te waarderen? Zet ons maar aan het werk. Wij weten precies hoe je kunt uitpakken met een mooie Pluim. Kijk bij de mogelijkheden voor een zakelijk cadeau, of neemt contact op met onze accountmanagers.