Op stap met de kinderen

Op stap met de kinderen

Op stap met de kinderen

Het is zover, de kinderen kijken er al weken naar uit, vandaag zijn zij de baas. Ze mogen kiezen wat jullie met elkaar als gezin gaan doen. Wordt het de dierentuin of gaan ze voor meer avontuur in het pretpark? Wat jullie ook gaan doen, de glimlach die deze dag gaat brengen, is voor iedereen onbetaalbaar.
    

Dieren spotten in de dierentuin

Beleef samen een onvergetelijke dag in een dierentuin. Kom oog in oog te staan met een groep leeuwen, bewonder de kudde op de Savanne en breng een bezoekje aan de apen.

Attractieparken voor het gezin

Een frisse windvlaag in je gezicht of de zon op je neus. Er zijn een hoop gezellige attracties en pretparken die je buiten kunt bezoeken. Van miniatuurhuizen in Madurodam tot wandeling door het Sprookjesbos. Have fun!
 

Warm en overdekt

Regen, hagel, sneeuw? Wanneer het met bakken uit de hemel komt, hoef je namelijk helemaal niet thuis te blijven. Er zijn zoveel leuke binnenactiviteiten waar de kinderen geen genoeg van kunnen krijgen! Sterker nog... jij waarschijnlijk ook niet.
 

Spectaculaire filmbeleving

Wauw... Wat een unieke beleving is dit! Het enorme koepelvormige scherm omringt je. Zwem onderwater, zweef door de ruimte of beland op de kust van Cuba. Je kijkt je ogen uit!
 

Bestel tickets voor Omniversum

En dan natuurlijk...pannenkoeken! 

Weet je dat nog van vroeger? Die goede oude Pannenkoekenboot? Een fantastisch einde van een fantastische dag. Diezelfde herinnering wil je toch ook aan je kinderen meegegeven? Ga samen genieten van stapels pannenkoeken. Kies er eentje met spek, kaas of misschien zelfs met liters stroop.