Madurodam

Verzilver je Pluim voor Madurodam entreetickets. Ontdek een stad vol miniaturen, doe-dingen en attracties!
De tickets zijn geldig t/m 31 december 2019. 

Lees meer
19,50
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Ontdek het beste van Nederland!

Waar is het kleine Nederland groot in? Dát ontdek je in Madurodam, een stad vol miniaturen, doe-dingen en attracties. Kom langs! 

Stap in de schoenen van dj Armin van Buuren en mix zélf beats. Leren vliegen? Dat kan op Schiphol! En in de haven van Rotterdam kun je schepen met containers vullen. Natuurlijk kun je ook buiten ravotten. Voor grote kinderen is er speeltuin de Waddenzee. De allerkleinsten kunnen terecht in de nijntje-speeltuin. 

Indoor attracties voor heel het gezin

In Madurodam is óók binnen veel te doen en te beleven. Zo komt in Het verhaal van George de geschiedenis van oorlogsheld George Maduro tot leven. In het Hof van Nederland ontdek je één van de belangrijkste momenten uit de Nederlandse geschiedenis. En in Zo Groot Is Oranje ontdek je hoe het Nederlands Elftal de internationale kampioenstitel veroverde in 1988 én voel je hoe het is om kampioen te worden. Wist je dat Madurodam sinds vorige zomer een nieuwe attractie heeft? Nieuw Amsterdam is een interactieve attractie die het verhaal over de Nederlandse roots van New York vertelt. In de familieattractie ga je terug in de tijd en beleef je héél even de spanning van de 17e eeuw.  

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor Madurodam. Kinderen tot 3 jaar gratis. Bijbetaling kan via iDeal of creditcard. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail. De tickets zijn geldig t/m 31 december 2019. 

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info

Adres

George Maduroplein 1
2584 RZ Den Haag

Telefoonnummer

070-4162400