Pretpark

Madurodam

Speciale actieprijs! Verzilver je Pluim voor Madurodam entreetickets (normale prijs € 21,50). Ontdek een stad vol miniaturen, doe-dingen en attracties!

Lees meer
14,60

Gratis per e-mail

The Flying Dutchman

Stap in Madurodam aan boord van een écht Dakota-vliegtuig, doe je stoelriem vast en maak je klaar voor een vlucht die verder gaat dan vliegen. Maak een unieke vlucht vlak over de Amsterdamse grachten, duik in de meesterwerken van Escher en dompel je onder in de muzikale wereld van de Nederlandse DJ’s. Vlieg van de ene verbazing in de andere met The Flying Dutchman. Dat moet je meemaken.

Madurodam. Moet je meemaken

Madurodam is één en al beleving. Van het park vol mooie gebouwen tot spectaculaire attracties en leuke doe-dingen. Je komt ogen, maar vooral handen tekort tijdens je ontdekkingsreis door Nederland. Dat moet je meemaken.

Draai aan de radars van de allergrootste stoommachine ter wereld en maak van water land. In de attractie de Waterwolf pomp je samen 800 miljard liter weg uit het Haarlemmermeer. Zo versla je die woeste Waterwolf. Ook leuk om te doen: vaar met het schip De Vergulde Bever van Amsterdam naar Nieuw Amsterdam en verdedig de stad tegen de Engelsen. Vuur op tijd de kanonnen af!

Maak je Madurodam dag compleet met een uniek 3D poppetje van jezelf.

Stap in de speciale 3D-engine in attractie Zo Groot is Oranje en poseren maar. Klaar met fotograferen? Trap zelf een balletje op onze pannavelden, wie weet ben jij de nieuwe voetbalkampioen van Nederland.

Stroop je mouwen op, want er is meer werk aan de winkel. Bestuur de kraan in de Rotterdamse haven en laad de containers op de schepen. Stap achter de draaitafels van DJ Armin van Buuren en mix zélf de beats: heb jij een megahit te pakken? Laat Nederland niet overstromen en steek je net als Hansje Brinker je vinger in de dijk. Pas maar op dat je geen nat pak krijgt door de waterstralen! Natuurlijk kun je ook buiten ravotten. Roetsj, klim en klauter in een van de twee speeltuinen!

Gezellige Winterweken met heel veel lichtjes in Madurodam!

Kom deze kerstvakantie samen genieten van de sfeervolle Winterweken in Madurodam. Van 18 december tot en met 9 januari is het familiepark prachtig verlicht met duizenden lichtjes.  Zo zag je Madurodam nooit.

Het park staat vol met winterse gezelligheid. Schaatsers op de grachten, versierde gevels, kerstmarkten op pleintjes en zelfs de Elfstedentocht gaat bij ons door. Bewonder de prachtige gebouwen, ontdek de interactieve miniaturen en vlieg mee in de nieuwe spectaculaire attractie The Flying Dutchman.

Ben je een echte speurneus? Doe de winterspeurtocht en ontdek de mooiste plekjes!

Geniet van de winterse lekkernijen op het Winterplein. Neem een heerlijke kom snert, glühwein of portie poffertjes. Echte verwennerij. Goed om te weten: op 1e en 2e kerstdag en 1 januari Nieuwjaarsdag is Madurodam ook geopend.

Winterweken in Madurodam, het verrassende winteruitje dat je niet wil missen

Voor meer informatie en de actuele openingstijden, kijk op www.madurodam.nl

Praktische info

Het is voor iedereen verplicht om je dag van bezoek te reserveren, ook als je al een geldig ticket hebt. Maximum aantal tickets beschikbaar. 

Voor meer informatie over de COVID-19 maatregelen op het park klik hier 

Adres: George Maduroplein 1, 2584 RZ Den Haag
Telefoonnummer:   070-4162400

Locaties

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor Madurodam. Kinderen tot 3 jaar gratis. Bijbetaling kan via iDeal of creditcard. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail. Het is verplicht om vooraf een reservering te maken voor een dag & tijdslot, meer informatie vind je op het e-ticket. De tickets zijn geldig t/m 3 januari 2022. 

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Inclusief verzending
  • 1500+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd