Madurodam

Speciale prijs! Verzilver je Pluim voor Madurodam entreetickets. Ontdek een stad vol miniaturen, doe-dingen en attracties!
De tickets zijn geldig t/m 3 januari 2021. 

Lees meer
16,00
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Goed nieuws, Madurodam is weer geopend! Het is voor iedereen verplicht om je dag van bezoek te reserveren, ook als je al een geldig ticket hebt. Maximum aantal tickets beschikbaar. 

Speciale prijs! Van €19,50 per persoon nu voor €16,- per persoon!

Nieuwe attractie The Flying Dutchman

Stap in Madurodam aan boord van een écht Dakota-vliegtuig, doe je stoelriem vast en maak je klaar voor een vlucht die verder gaat dan vliegen. Maak een unieke vlucht vlak over de Amsterdamse grachten, duik in de meesterwerken van Escher en dompel je onder in de muzikale wereld van de Nederlandse DJ’s. Vlieg van de ene verbazing in de andere met The Flying Dutchman. Dat moet je meemaken.

Madurodam. Moet je meemaken

Madurodam is één en al beleving. Van het park vol mooie gebouwen tot spectaculaire attracties en leuke doe-dingen. Je komt ogen, maar vooral handen tekort tijdens je ontdekkingsreis door Nederland. Dat moet je meemaken.

Draai aan de radars van de allergrootste stoommachine ter wereld en maak van water land. In de attractie de Waterwolf pomp je samen 800 miljard liter weg uit het Haarlemmermeer. Zo versla je die woeste Waterwolf. Ook leuk om te doen: vaar met het schip De Vergulde Bever van Amsterdam naar Nieuw Amsterdam en verdedig de stad tegen de Engelsen. Vuur op tijd de kanonnen af!

Maak je Madurodam dag compleet met een uniek 3D poppetje van jezelf.

Stap in de speciale 3D-engine in attractie Zo Groot is Oranje en poseren maar. Klaar met fotograferen? Trap zelf een balletje op onze pannavelden, wie weet ben jij de nieuwe voetbalkampioen van Nederland.

Stroop je mouwen op, want er is meer werk aan de winkel. Bestuur de kraan in de Rotterdamse haven en laad de containers op de schepen. Stap achter de draaitafels van DJ Armin van Buuren en mix zélf de beats: heb jij een megahit te pakken? Laat Nederland niet overstromen en steek je net als Hansje Brinker je vinger in de dijk. Pas maar op dat je geen nat pak krijgt door de waterstralen! Natuurlijk kun je ook buiten ravotten. Roetsj, klim en klauter in een van de twee speeltuinen!

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor Madurodam. Kinderen tot 3 jaar gratis. Bijbetaling kan via iDeal of creditcard. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail. Het is verplicht om vooraf een reservering te maken voor een dag & tijdslot, meer informatie vind je op het e-ticket. De tickets zijn geldig t/m 3 januari 2021. 

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info
Adres: George Maduroplein 1, 2584 RZ Den Haag
Telefoonnummer:   070-4162400