Dagjes weg

Madurodam

Verzilver je Pluim voor Madurodam entreetickets. Ontdek een stad vol miniaturen, doe-dingen, attracties en natuurlijk de Flying Dutchman! Het entreeticket is geldig t/m 04-01-2025.

Lees meer
19,00

Gratis per e-mail

Madurodam is één en al beleving. In het park geniet je van honderden Nederlandse gebouwen: welke herken jij? In de haven liggen de containers klaar om te laden. Bestuur de kraan en stapel de gekleurde blokken netjes op elkaar. Stap achter de draaitafels van DJ Armin van Buuren en mix zélf de beats. Help, er spuit water uit de dijk. Steek net als Hansje Brinker je vinger in de dijk en zorg dat Nederland niet overstroomt. Pas maar op dat je geen nat pak krijgt door de waterstralen!

The Flying Dutchman
Stap in Madurodam aan boord van één van de laatste Dakota-vliegtuigen van Nederland: de spectaculaire Flying Dutchman! Maak een unieke vlucht vlak over de Amsterdamse grachten, duik in de meesterwerken van Escher, scheer rakelings langs de reusachtige containerschepen in de Rotterdamse haven en dompel ten onder in de muzikale wereld van de Nederlandse DJ’s. 

Ontdek de binnenattracties
Ook binnen is er bij Madurodam veel te doen. Fijn voor als het eventjes regent. De nieuwste binnenattractie De Hollandse Meesters laat je fantasie helemaal op hol slaan! Dus spring in de sterrenballenbak onder de Sterrennacht of dans tussen de tulpen van Leyster.

Voor meer informatie en de actuele openingstijden, kijk op www.madurodam.nl

Praktische informatie

Locaties

Madurodam

Madurodam

Madurodam

Madurodam

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor Madurodam. Kinderen tot 3 jaar zijn gratis. Bijbetaling kan via iDeal of creditcard. De tickets zijn geldig t/m 04-01-2025. 

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6)

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Inclusief verzending
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd