Eten & Drinken

Mocktailpakket voor 4 cocktails (alcohol vrij)

Who needs alcohol if you can have a Virgin Mojito? De Virgin Mojito is een mocktail van kruidige gingerbeer van Fever-Tree, rietsuiker, limoensap en verse munt.

Lees meer
Maak je keuze:
32,50

Inclusief verzending binnen Nederland

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

Over dit product

Virgin Dark ’n Stormy
Who needs alcohol when you can have Fluère? De Dark ‘n Stormy is natuurlijk een klassieker onder de cocktails. Deze heerlijke cocktail uit Bermuda is speciaal in een ander jasje gestoken. De mocktail is ontworpen met luxe alcoholvrije rum van Fluère. Fluère is een gemaakt van de beste ingrediënten en botanicals voor de complex maar gebalanceerde smaak. Dit zorgt voor de unieke after-bite die ook alcoholische dranken hebben.

Virgin Mojito
Who needs alcohol if you can have a Virgin Mojito? De Virgin Mojito is een mocktail van kruidige gingerbeer van Fever-Tree, rietsuiker, limoensap en verse munt. Een heerlijke verfrissende combinatie! Scrunch it baby!

Virgin Strawberry Daiquiry
Wil je geen alcohol drinken maar je toch in de Cubaanse sferen wanen? Kies dan voor de Virgin Strawberry Daiquiri. De Strawberry Daiquiri is een mix tussen vers ananassap en vers aardbeien sap, met een frisse touch van limoensap en munt. Serveer deze mocktail in een Margarita- of Martini glas. Vergeet niet een gezellig rietje toe te voegen om het glas in style te serveren!

Inhoud pakket:

  • Ingrediënten voor 4 cocktails (excl. glazen)
  • Maatcupje

Let op! De houdbaarheid van deze cocktailbox is 4 maanden. Houd daar rekening mee bij je bestelling.

Locaties

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Inclusief verzending
  • 1000+ belevenissen en cadeaus
  • Snel geleverd