Slipcursus (keuze uit 5 locaties)

Tijdens de slipcursus van 2 uur heb je alle tijd om een volleerd automobilist te worden. Leer hoe je noodstops uitvoert, hoe je remt en uitwijkt op glad wegdek en hoe achterwielslip werkt. Leerzaam én erg leuk om te doen.

Lees meer
Maak je keuze:
59,00
Inclusief verzending binnen Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Het verkeer is onvoorspelbaar. Een moment van onoplettendheid of slechte weersomstandigheden kunnen ervoor zorgen dat je voor lastige situaties komt te staan. Met een slipcursus van Experience Events ben je overal op voorbereid. Want wat doe je bij aquaplaning? Of als je de controle verliest op een glad wegdek? En hoe voelt een noodstop eigenlijk?

Slipcursus van 2 uur
De cursus van 2 uur begint met een half uur theorie. Daarna ga je de weg op en leer je wat de juiste stuur- en zithouding is. Je maakt ook een noodstop met ABS op normaal asfalt en een noodstop met ABS op een glad wegdek. Ook leer je hoe je moet remmen en uitwijken met ABS en leer je hoe je een achterwielslip van je auto kunt corrigeren.

Slipcursus van 3 uur
Tijdens de cursus van 3 uur, begin je met een uur theorie. Daarna is het tijd om die theorie in de praktijk toe te passen. Je leert onder andere wat de juiste stuur- en zithouding in de auto is en hoe je een noodstop maakt met je auto. Dit oefenen we zowel op normaal asfalt als op een glad wegdek. Ook leer je wat je moet doen als je opeens moet remmen en uitwijken met ABS en wat de oplossing is als je achterwielen gaan slippen. Totaal zit je ongeveer een half uur achter het stuur.

Er zijn maar liefst 5 locaties waar uit gekozen kan worden:
Breda/Etten-Leur, Den Haag/Poeldijk, Eindhoven, Leeuwarden en Lelystad.

Raapleeg de agenda voor beschikbaarheid 2 uur: www.slipcursuswens.nl/agenda en beschikbaarheid voor 3 uur: www.slipcursuswens.nl/agenda

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor Slipcursus bij Experience Events. Voor deze activiteit is reserveren verplicht. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail (geldig t/m 31/12/21). 

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info

Reserveren verloopt via de website van de partner. In de bevestiging van je bestelling ontvang je de reserveringscode en de procedure.

COVID 19 - maatregelen
Experience events heeft in alle sportauto’s een plexiglas scherm tussen de bestuurder en bijrijder geplaatst om zo de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen.