Bioscoop

Vue Cinemas (bioscoop) in Nederland

Ontvang een activatiecode om een E-voucher te bestellen voor een bioscoopbezoek(en) aan één van de 20 Vue Cinemas in Nederland.

Lees meer
12,50
Gratis per e-mail

"Thuis op de bank naar een film kijken vind ik altijd leuk, maar er gaat toch niets boven de bioscoop. Dat grote scherm en het waanzinnige geluid geven je écht het gevoel dat je middenin het verhaal zit. In het donker is het echt alleen nog maar ik en de film. De rest van de wereld bestaat even niet. Heerlijk vind ik dat!" 

Standaard voucher
Alle dagen van de week geldig.

Voor 3D, XD, VIP, DeLuxe, D-Box en/of Dolby Cinema voorstellingen geldt een toeslag. Er wordt geen geld teruggegeven wanneer een standaard voucher voor een voorstelling met een voordeliger tarief wordt gebruikt.

Praktische info

Je ontvangt de activatiecode direct na bestelling, deze is beperkt geldig en geen geldige Vue Filmvoucher (zie voucher voor exacte geldigheidsdatum). Deze activatiecode kun je omwisselen voor een Vue Cinemas Nederland E-voucher dat 1 jaar geldig is na uitgifte. 

Je kunt van tevoren een film telefonisch reserveren via het telefoonnummer van jouw lokale bioscoop. Er geldt een toeslag van € 1,00 per ticket. Klik hier voor de contactgegevens van de Vue bioscopen. Ook kun je online jouw voucher verzilveren en reserveren voor een film.

Vue hanteert een dynamisch prijsbeleid waardoor ticketprijzen per moment kunnen verschillen (de Pluimen voucher is vastgesteld op € 12,50).
Voor 3D, XD, VIP, DeLuxe, D-Box en/of Dolby Cinema voorstellingen geldt een toeslag. Er wordt geen geld teruggegeven wanneer een standaard voucher voor een voorstelling met een voordeliger tarief wordt gebruikt.

Plaats Straat
Alkmaar Doelenveld 1
Alphen a/d Rijn Van Boetzelaerstraat 6
Amersfoort Snouckaertlaan 38
Apeldoorn Nieuwstraat 381
Arnhem Hoogstraat 10
Den Bosch Jan Heinsstraat 4B
Deventer Boreelplein 36
Doetinchem Hofstraat 155
Eindhoven Nieuwe Emmasingel
Gorinchem Appeldijk 59
Heerhugowaard Middenwaard 67
Hilversum Langgewenst 20
Hoogeveen Van Echtenstraat 35
Hoogezand Gorecht-Oost 70
Hoorn Westfriese Parkweg 5
Kerkrade Roda J.C. Ring 2A
Nijmegen Plein Plein 1944 28
Nijmegen Tweede Walstraat 16
Purmerend Geulenstraat 1
Vlaardingen Veerplein 134

Locaties

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer activatiecodes voor Vue Cinemas E-vouchers. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail. Deze activatiecode(beperkt geldig, zie voucher) kun je omwisselen voor een Vue Cinemas Nederland E-voucher dat 1 jaar geldig is na uitgifte. 

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • Kies uit ruim 1500 bestedingsopties
  • Bijbetalen mogelijk