Vue Cinemas (bioscoop) in Nederland

Ontvang een activatiecode om een E-voucher te bestellen voor bioscoopbezoek(en) aan één van de Vue Cinemas in Nederland. Bij Vue kun je terecht voor de beste blockbusters van het moment!

Lees meer
10,50
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Thuis op de bank naar een film kijken vind ik altijd leuk, maar er gaat toch niets boven de bioscoop. Dat grote scherm en het waanzinnige geluid geven je écht het gevoel dat je middenin het verhaal zit. Met 3D-films heb ik dat helemaal. Maar ook de 'gewone' films kunnen me vaak diep raken. In het donker is het echt alleen nog maar ik en de film. De rest van de wereld bestaat even niet. Heerlijk vind ik dat! Soms heb ik na een film echt eventjes wat tijd nodig om weer te acclimatiseren. Naar de film is voor mij bijna het ultieme avondje uit. Als het kon, ging ik elke avond.

Standaard voucher
Alle dagen van de week geldig.

Voor een XD, D-box, 3D, en dolby voorstelling geldt een toeslag aan de kassa. Er wordt geen geld teruggegeven wanneer een standaard voucher voor een voorstelling met een voordeliger tarief wordt gebruikt.

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer activatiecodes voor Vue Cinemas E-vouchers. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail. 

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden  teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info

Je ontvangt de activatiecode direct na bestelling. De activatiecode heeft een geldigheid van 6 maanden. Deze activatiecode kun je omwisselen voor een Vue Cinemas Nederland E-voucher dat 1 jaar geldig is na uitgifte.

Plaats Straat
Alkmaar Doelenveld 1
Alphen a/d Rijn Van Boetzelaerstraat 6
Amersfoort Snouckaertlaan 38
Apeldoorn Nieuwstraat 381
Arnhem Hoogstraat 10
Den Bosch Jan Heinsstraat 4B
Deventer Boreelplein 36
Doetinchem Hofstraat 155
Eindhoven Nieuwe Emmasingel
Gorinchem Appeldijk 59
Heerhugowaard Middenwaard 67
Hilversum Langgewenst 20
Hoogeveen Grote Kerkstraat 32
Hoogezand Gorecht-Oost 70
Hoorn Westfriese Parkweg 5
Kerkrade Roda J.C. Ring 2A
Nijmegen Calypso       Tweede Walstraat 16
Nijmegen Carolus Haageind 23
Purmerend Geulenstraat 1
Steenwijk Burgermeester Goeman Borgesiusstraat 32A
Vlaardingen Veerplein 134