Lezen & kijken

Abonnement op het tijdschrift VTWonen

Ontvang 'VT Wonen' met het laatste woonnieuws en de trends op lifestylegebied. Ontdek verschillende stijlen en lees persoonlijke woonverhalen.

Lees meer
Maak je keuze:
10,00
Inclusief verzending binnen Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.

Eventuele restwaarde blijft op de Pluim staan.

Over dit product

vtwonen staat vol met het laatste nieuws op trend- en lifestylegebied, tips & tricks en haalbare DIY-ideeën van de vtwonen stylisten om meteen mee aan de slag te gaan. In vtwonen vind je een mix van woonstijlen en persoonlijke verhalen en bij andere mensen naar binnen gluren. Kortom, volop inspiratie voor een mooi en leefbaar huis. Kenmerken abonnement: Verschijnt 15x per jaar. Dat is iedere 4 weken een normale editie en een extra special bij editie 3 en 12 (je ontvangt dan twee edities in één zending). Inclusief digitaal lezen. Abonnement stopt automatisch. 

Let op: Het aantal gekozen exemplaren staat gelijk aan 1 abonnement. Indien er gekozen wordt voor 2 x 3 exemplaren houdt dat in dat je twee maal hetzelfde aantal exemplaren ontvangt. Na verzilvering ontvang je binnen 48 uur een e-mail van de uitgeverij. Hierin staat informatie over het ingangsnummer, de eerste leverdatum en het laatste nummer dat je ontvangt.

De voordelen van Pluimen

  • Eenvoudig te verzilveren
  • Gratis thuisbezorgd
  • Kies uit ruim 1500 bestedingsopties
  • Bijbetalen mogelijk