Black Friday

Van een heerlijk dagje of avondje uit tot een complete vakantie. Van workshops tot spelletjes. Van een goed boek tot een heerlijke fles wijn. Met de keuze uit meer dan 1.000 belevenissen en producten is cadeaubon de Pluim gegarandeerd het leukste cadeau voor de feestdagen!

Alle voordelen op een rij:

  • Personaliseer de Pluim gratis met een persoonlijke boodschap.
  • Keuze uit 18 verschillende ontwerpen.
  • Geef de Pluim extra feestelijk met een fles wijn, champagne of Celebrations.
  • Geef de ontvanger de keuze uit meer dan 1.000 leuke uitjes en producten.
  • Bepaal zelf de waarde van de Pluim, al vanaf €5.
  • Betaal eenvoudig achteraf op factuur.

Gratis bezorgd & verpakt

Omdat het deze week Black Friday is, betaal je deze week (t/m 26 november) geen verzendkosten en ook geen verpakkingskosten! Bestel nu voordelig jouw Pluim.

 

De Pluim geven met iets extra

Je kunt er voor kiezen om iets extra te bestellen bij de Pluim. Het assortiment bestaat uit een fles witte wijn, rode wijn, champagne en Celebrations. De Pluim wordt samen met het gekozen artikel verpakt in een feestelijke geschenkdoos.

Maak jouw Pluim persoonlijk

Het geven van een cadeau is een persoonlijk moment. Je doet er dus graag wat extra moeite voor. Daarom kun je de Pluim al vanaf 1 stuk personaliseren. Dat gaat heel gemakkelijk via de online editor in de shop. Typ je persoonlijke bericht en upload jouw afbeelding of logo. Je ziet direct het resultaat op het scherm. Jouw persoonlijke boodschap komt op de binnenkant van de kaart.

 

Keuze uit meer dan 1000 uitjes en cadeau's

Met de Pluim geef je een origineel cadeau waarbij de ontvanger zelf mag kiezen uit de allerleukste vrijetijdsbestedingen. Zo weet je zeker dat je een geschenk geeft wat helemaal naar de zin is. Succes gegarandeerd!

Een kleine greep uit ons aanbod: