Attractiepark Slagharen

Beleef een dag Attractiepark Slagharen. Geldig t/m 5 januari 2020.

Lees meer
29,90
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

We zijn vanochtend begonnen in het Wilde Westen. Daar hebben we cowboys zien vechten met indianen. Daarna zijn we in Yellowstone zelf op zoek gegaan naar goud. En ook nog even in een boomstam keihard van een waterval naar beneden gestort. Wat een enorme plons was dat. We zijn ons nu aan het klaar maken voor 20.000 mijlen onder de zee in het 4D Theater. Wat een leuk park is dit! Er is hier zó ontzettend veel te beleven. Want eigenlijk willen we ook nog even lekker genieten van de swingende jazzmuziek in het oude New Orleans. We komen gewoon tijd te kort!
 

Toegang is exclusief Aqua Mexicana en Black Hill Ranger Path. Toegangskaarten zijn op basis van beschikbaarheid online of aan de kassa van Slagharen verkrijgbaar.

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor Slagharen. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail. 

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info
Adres: Zwarte Dijk 37
7776 PB Slagharen
Telefoonnummer:    0523-683000