attractiepark Slagharen

Beleef een dag attractiepark Slagharen. Geldig t/m 3 januari 2021.

Lees meer
23,90
Gratis thuisbezorgd in heel Nederland
Verzilveren via een beveiligde verbinding.
Omschrijving

Attractiepark slagharen is weer geopend! Reserveren is verplicht, maximum aantal tickets beschikbaar. 

Yihaaa! De zomervakantie staat voor de deur, kom naar Attractiepark Slagharen en stap in de wereld van cowboys en indianen. Je krijgt zin om er samen met je vrienden of familie op uit te trekken en op avontuur te gaan. Voor een Wild West avontuur ga je natuurlijk naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Hier rol je van het ene avontuur in het ander. Zo val je in de Free Fall van 40 meter hoogte naar beneden en voel je de frisse wind door je haren waaien wanneer je in de Gold Rush door het Wilde Westen vliegt.
Naast de vele attracties ontdek je ook het straatentertainment of kom je in het American Circus Theater de spectaculaire NIEUWE-show bewonderen.

Heb je van al die avonturen trek gekregen? In het park kun je smullen van heerlijk belegde broodjes tot aan malse western hamburgers voor de stoere cowboys en cowgirls. Aan één dag Wild West avontuur niet genoeg? Blijf dan overnachten in Slagharen! Het avontuur gaat de volgende dag dan gewoon weer door.

Wat moet je doen?

Verzilver je Pluim voor één of meer e-tickets voor Slagharen. Bijbetaling kan via iDeal of credit card. Je ontvangt de e-tickets direct per e-mail. Het ticket dat je van Pluimen ontvangt is nog geen geldig toegangsbewijs, vóór jouw bezoek aan attractiepark Slagharen moet nog een datum gereserveerd worden via de website van attractiepark Slagharen. Meer informatie hierover vindt je op het ticket. Geldig t/m 3 januari 2021.

Let op: bestelde tickets kunnen niet worden teruggestuurd of geannuleerd. Er is geen herroepingsrecht van toepassing (zie algemene voorwaarden, artikel 10.6). 

Praktische info
Adres: Zwarte Dijk 37, 7776 PB Slagharen
Telefoonnummer:    0523-683000

Het avontuur gaat veilig door bij Slagharen
Het protocol ‘Veilig Samen Uit’ is opgesteld door de 23 grootste dagattractieparken, waaronder Attractie- & Vakantiepark Slagharen, die zijn vertegenwoordigd in de Club van Elf en de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen. Het biedt onze gasten drie garanties, die passen bij de richtlijnen van het RIVM.
1. We zorgen voor 1,5 meter afstand tussen huishoudens;
2. We zorgen voor voldoende en heldere informatie;
3. We zorgen voor extra hygiënemaatregelen.

Voor meer informatie verwijzen wij naar www.slagharen.com/veiligsamenuit Of kijk bij de veelgestelde vragen