Zo werkt de Pluim

Met de Pluim geef je altijd een belevenis cadeau of geschenk naar keuze. Niet voor niets hebben ruim 5 miljoen Nederlanders al een keer iets leuks beleefd met de Pluim. Bedank, beloon, feliciteer of waardeer iemand met de Pluim. Zowel privé als zakelijk.

De 11 prijsklassen van de Pluim

Of je budget nu groot of klein is, de Pluim past altijd.

Verkrijgbaar vanaf €15, inclusief cadeaubox. Waaruit de ontvanger kan kiezen, hangt af van de waarde van de Pluim. Pluimen van €100 en €150 worden geleverd in een wijnbox met een fles rode wijn, en vanaf €200 met een fles champagne. De waarde van de wijn en champagne is in deze prijs opgenomen.

De prijsklassen en standaard verpakkingen van de Pluim

Altijd een cadeaubox dat past bij jouw geefmoment

Iemand waarderen, bedanken of feliciteren doe je heel toepasselijk met de Pluim.

Een verjaardag, een (zakelijk) jubileum, een kerstgeschenk, een bedankje of zomaar omdat je om iemand geeft. Er is een cadeaubox voor iedere gelegenheid. Alle cadeauboxen zijn direct uit voorraad leverbaar.

Pluim cadeauboxen

Maak de Pluim persoonlijk

Plaats je eigen tekst of logo op de binnenkant van de kaart.

Voor slechts €0,99 kun je een eigen tekst, logo of afbeelding op de kaart plaatsen. Zo maak je de Pluim nog persoonlijker!

Personaliseer de Pluim met een eigen bericht op de kaart

Laat gratis een online boodschap achter

Geef je cadeau extra attentiewaarde

Zodra de ontvanger van de Pluim inlogt, wordt jouw online boodschap getoond. Voeg eventueel een foto of video toe. Je maakt de online boodschap in je account nadat je de bestelling hebt geplaatst. 

Gratis Online Boodschap

Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden

We doen er alles aan om de Pluim zo snel mogelijk bij je af te leveren. Dat doen we vertrouwd met PostNL. Bestel je op werkdagen vóór 16:00 uur? Dan bieden we jouw order dezelfde dag nog aan bij PostNL. Lees meer over het verzenden van de Pluim.

Pluim vandaag nog nodig?

De Pluim is ook verkrijgbaar in winkels.