Origineel belevenis cadeau

Belevenis cadeau?

Belevenis cadeau geven

De Pluim zit boordevol met de leukste belevenissen

De Pluim zit boordevol landelijke attracties en lokale uitjes. Zowel voor jong als oud, van outdoor tot indoor activiteiten. Kortom, er zit altijd wel een mooie, leuke of bijzondere belevenis voor de ontvanger bij. Succes verzekerd!

 

Geef een Pluim cadeau

Wat je onder meer geeft met de Pluim

Hieronder zie je een paar suggesties om je een beeld te geven van de mogelijkheden. Maar er zijn wel meer dan 500 keuzes!

Een belevenis cadeau geven

Een originele belevenis cadeau krijgen is voor veel mensen een leuke manier om te genieten van hun vrije tijd. Want zeg nou zelf: weet jij nog welke tastbare cadeaus jij het afgelopen jaar hebt gekregen? Uit onderzoek blijkt ook dat we gelukkiger worden van nieuwe herinneringen creëren dan van bijvoorbeeld een nieuwe telefoon. Een belevenis cadeau geven is dus goed voor de mindset!

Tegelijkertijd kan een specifieke belevenis cadeau geven lastig zijn als je niet precies weet wat de ontvanger leuk vindt. In dat geval is een keuzecadeau, zoals de Pluim, een ideaal geschenk. Bovendien is het overhandigen van de Pluim al een belevenis op zich: je kunt 'm heel gemakkelijk voorzien van een eigen tekst en afbeelding, waardoor je een heel persoonlijk cadeau geeft.

 

Geef een Pluim cadeau