Origineel belevenis cadeau

De Pluim zit vol met de leukste belevenissen!

De Pluim zit vol met de leukste belevenissen!

Een originele belevenis cadeau krijgen is voor veel mensen een leuke manier om te genieten van hun vrije tijd. Want zeg nou zelf: weet jij nog welke tastbare cadeaus jij het afgelopen jaar hebt gekregen? Uit onderzoek blijkt ook dat we gelukkiger worden van nieuwe herinneringen creëren dan van bijvoorbeeld een nieuwe telefoon. Een belevenis cadeau geven is dus goed voor de mindset!

Tegelijkertijd kan een specifieke belevenis cadeau geven lastig zijn als je niet precies weet wat de ontvanger leuk vindt. In dat geval is een keuzecadeau, zoals de Pluim, een ideaal geschenk. Bovendien is het overhandigen van de Pluim al een belevenis op zich: je kunt 'm heel gemakkelijk voorzien van een eigen tekst en afbeelding, waardoor je een heel persoonlijk cadeau geeft.

Ruime keuze aan belevenissen

De Pluim zit boordevol landelijke attracties en lokale uitjes. Zowel voor jong als oud, van outdoor tot indoor activiteiten. Kortom, er zit altijd wel een mooie, leuke of bijzondere belevenis voor de ontvanger bij. Succes verzekerd!

Een greep uit een aantal categorieën:

Hieronder zie je een paar suggesties om je een beeld te geven van de mogelijkheden. Maar er zijn wel meer dan 500 keuzes. Raadpleeg het complete overzicht om te ontdekken wat je allemaal cadeau geeft met de Pluim.