John en Angela zetten tuincentrum De Boet in het zonnetje

In de complimentenrubriek Zeg het met een Pluim! zet Ton Broekhuisen namens Pluimen personen en / of bedrijven in het zonnetje via een Pluim.

Compliment

Complimenten uitdelen (én ontvangen) blijkt zo makkelijk nog niet. Mogelijke verklaring: het gebeurt te zelden om er handig in te worden. Faalangst ligt dan op de loer. Oefening baart kunst. Dus: deel zelf eens een compliment uit. En ontvang je een compliment? Spartel dan niet tegen. Maar wees er gewoon blij mee!

Vitaminestoot

Voor bedrijven geldt: medewerkers zijn mensen van vlees en bloed. Een schouderklopje wordt ervaren als een vitaminestoot. Eentje waar het bedrijf zelf ook van profiteert. Door de werkvloer te koesteren, creëer je gemotiveerde medewerkers.

 

Oplossing

John en Angela Holtslag (Den Helder) hebben geen aansporing nodig om een compliment uit te delen. John: “Enige jaren geleden kochten we vier Wicker tuinstoelen bij De Boet in Hoogwoud. Deze stoelen uit het duurdere segment zitten lekker en zijn weerbestendig. Vandaar onze keuze. Tot onze teleurstelling begon het scharnierwerk al na enige jaren mankementen te vertonen. Bovendien was er sprake van (vlieg)roestvorming, werkte een gasveer niet meer naar behoren en konden de stoelen niet meer in verschillende standen worden gezet. Daarover beklaagde ik me per mail bij De Boet. Nog diezelfde dag werd een oplossing geboden: óf er zou een gratis, door ons zelf te monteren, gasveer worden opgestuurd, óf er zou (eveneens kosteloos) een monteur langskomen. We kozen voor die laatste optie. Binnen een week verscheen de monteur. Hij wisselde de gasveer om en stelde de stoelen meteen goed af. Een welverdiende Pluim voor de snelle en adequate service van De Boet!”

Juryrapport

Tuincentrum De Boet schoot niet in de verdediging. Maar zocht meteen naar een oplossing. Door deze persoonlijke touch voelden John en Angela zich als klant gekoesterd. Met een Pluim voor De Boet als rechtstreeks gevolg!

Pluim €35

De door Pluimen beschikbaar gestelde Pluim (belevenis cadeau van € 35) gaat deze keer naar John en Angela Holtslag.

Nomineer iemand voor de Pluim!

Wil je een gedreven medewerker, uitblinkende collega of gastvrije receptionist(e) in de spotlights zetten? Zodat je bijvoorbeeld een dagje uit cadeau kunt doen of een kerstbon kunt geven? Mail je nominatie dan naar campagne@pluimen.nl. Bij selectie van je Pluim krijg je bericht.

Pluim direct bestellen

Kun je niet wachten om iemand een Pluim te overhandigen? Koop de Pluim nu online