Oostendorp Tiel toont zich tijdloos klantvriendelijk

In complimentenrubriek Zeg het met een Pluim! zet Ton Broekhuisen namens Pluimen personen en / of bedrijven die zich positief onderscheiden in het zonnetje via een Pluim.

Broodtrommel

Trudie Jansen-Daniels (Tiel) meldt zich bij deze rubriek met een Pluim voor de firma Oostendorp uit Tiel. Trudie: "Acht jaar geleden kocht ik bij Oostendorp een broodtrommel. Kleur: rood, merk: Wesco, aankoopbedrag: € 69.

Recent merkte ik dat er - na het schoonmaken - onverklaarbare vlekken op de broodtrommel verschenen. In het besef dat de broodtrommel al acht jaar oud is, ben ik enige weken geleden toch maar naar de winkel gegaan om te vragen waar die vlekken vandaan kwamen. Ik kreeg te horen dat de winkel mijn broodtrommel op zou sturen naar de fabrikant. Met als resultaat dat ik deze week een nieuwe, identieke, rode Wesco-broodtrommel heb gekregen van Oostendorp. Zó veel inzet en klantvriendelijkheid voor een product van acht jaar oud: gewoon TOP!"

 

Juryrapport

Bij de Pluimen die via deze rubriek worden uitgedeeld, gaat het nooit om de materiële waarde. Maar altijd om de wil of drive om iets voor een ander te betekenen. In dit specifieke geval had Oostendorp zich kunnen verschuilen achter de bejaarde leeftijd van de broodtrommel. Of het door Trudie gebruikte schoonmaakmiddel in een kwaad daglicht kunnen stellen. In plaats daarvan kroonde Oostendorp de klant tot koning. Welverdiende Pluim hiervoor!

Reactie Oostendorp

"We koesteren trouwe klanten. Vandaar dat we voor deze oplossing hebben gekozen. Wat fijn dat dit tot deze Pluim heeft geleid. Daar zijn we blij mee!"

Pluim €35

De door Pluimen beschikbaar gestelde Pluim (cadeaubon vol belevenissen van € 35) gaat deze keer naar Trudie Jansen-Daniels.

Nomineer iemand voor de Pluim!

Wil je een bedrijf in het zonnetje zetten? Of een compliment geven aan bijvoorbeeld: een vriendelijke buschauffeur, bevlogen vrijwilliger, redder in nood of hulpvaardige supermarktmedewerker? Mail je nominatie dan naar campagne@pluimen.nl. Bij selectie van je Pluim krijg je bericht.

Pluim direct bestellen

Kun je niet wachten om iemand een Pluim te overhandigen? Koop de Pluim nu online