Pluim voor inlevingsvermogen AH Kopermolen Leiden

In de complimentenrubriek Zeg het met een Pluim! zet Ton Broekhuisen namens Pluimen personen en / of bedrijven in het zonnetje via een Pluim.

In de kern wil iedere klant zich gekoesterd voelen. Esther van der Vooren uit Leiden licht graag toe waarom Albert Heijn Kopermolen Leiden met een relatief klein gebaar in haar hart kroop. De kalender schrijft vrijdagmiddag 9 september 2016.

Haast

Esther: ‘Vrijdagmiddag: drukke werkweek achter de rug. Haast. Mijn vriend zou laat thuiskomen van het werk. Dus dacht ik: ik ga eens een lekker gerecht maken met zalm. Met een nog vol hoofd sla ik bij AH mijn boodschappen in. In vliegende vaart naar de kassa. Afrekenen, boodschappentas vullen. Nog even langs de servicebalie voor sigaretten. En dan als een speer naar huis om me op de zalm te storten. Maar eerst nog even gauw onder de douche. En koken maar. Dacht ik… Want waar was nu toch de dille? Ook de limoen en pastasaus waren onvindbaar. Net zoals het brood en Cup-a-soup. Ook nadat ik de koelkast en alle keukenkastjes had gecheckt. Lekker dan: moest ik met nat haar, zonder make-up terug naar AH. Vermoedelijk had de man voor mij een deel van míjn al afgerekende boodschappen in zíjn tas gedaan. Maar kom maar eens aan met zo’n verhaal.”

 

“Wauw”

Esther gaat naar de servicebalie om te achterhalen of haar boodschappen misschien gevonden zijn. Dat blijkt niet het geval. “Maar”, zei de servicebaliemedewerkster, “als je in de winkel de nog ontbrekende (en al afgerekende) boodschappen pakt, kun je ermee naar mij komen. Dan krijg je ze gratis mee.” Esther: “Wauw, deze medewerkster maakt m'n dag weer helemaal goed!! Dikke Pluim voor AH Kopermolen Leiden.”

Juryrapport

In feite ging het om een gering bedrag (circa € 9). Maar het goede gevoel dat dit gebaar van AH Esther opleverde, is onbetaalbaar.

Pluim €35

De door Pluimen beschikbaar gestelde Pluim (belevenis cadeau van € 35) gaat deze keer naar Esther van der Vooren. 

Nomineer iemand voor de Pluim!

Wil je een gedreven vrijwilliger, onverschrokken brandweerman/-vrouw, of een bevlogen buurtwerker in de spotlights zetten? Zodat je bijvoorbeeld een dagje uit cadeau kunt doen? Mail je nominatie dan naar campagne@pluimen.nl. Bij selectie van je Pluim krijg je bericht.

Pluim direct bestellen

Kun je niet wachten om iemand een Pluim te overhandigen? Koop de Pluim nu online